Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Gravidute prin FIV (28)

Recommended Posts

[hopsieu]

Dragutelor,

Din pacate nu prea mai am timp sa va scriu, 2 copii iti ocupa destul de mult timp in special in perioada de colici [:D]. Va citesc insa aproape in fiecare zi.

Va doresc sarbatori fericite fara dureri, contractii, greturi, etc [:D] si un an bun impreuna cu bebele / bebicii vostri.

Dragi mamici, Kittyke, Carmendu, Micky, Manumanu, Marush, Mirelush id="red">(sigur am uitat pe cineva dar o sa ma iertati ca sunt obosita), va astept la "Scutece - Mamici prin FIV".

[pup] toate burticoasele, mamicile si bebeii!

Andrada mami de [bebic] [bebic] Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 245
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dragele mele, am lipsit ceva vreme de pe Forum, intrucat am avut o perioada infernal de aglomerata, dar de citit am citit aproape tot printre picaturi.

Nusyca, te pup draga mea, multumesc ca ai intrebat de mine. [pup] Ce mai trece timpul, deja ai 12 saptamani, ai facut si DT, hai ca nici nu o sa-ti dai seama cand ajungi la termen. [:)]

Ionica, Elenada, va felicit din suflet fetelor, mi-ati inseninat ziua cand am aflat de reusita voastra ! [olala] Pupici si pentru toate celelalte proaspete gravidute !! [flo]

Catalina, un [pup] special pentru tine, m-am bucurat ENORM ca ai reusit, acum totul va fi bine, ai sa vezi, sarcina monofetala este totusi altceva. Iti doresc niste Sarbatori minunate ! [flo]

Moniland, Cami si toate fetele, ma bucur ca totul decurge bine cu burticile, sa ne ajute DD sa fie bine pana la final !

Mirelus, Andrada, si toate celelalte mamici, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunile voastre ! Ma gandeam zilele trecute cand ne intalneam ca aspirante, ni se parea parca de neatins momentul asta... DD face minuni, efectiv, abia astept si eu sa-mi vad bubulina !!![olala]

Despre mine, ce sa va zic, ma lupt in continuare cu contractiile (nedureroase deocamdata, dar destul de neplacute totusi), n-am luat decat no-spa pana acum, desi am senzatia ca-l iau degeaba, parca nu-si face nici un efect.

Azi am facut eco de 31 sapt., totul e ok, grasunica mea are 1900 g la 31 sapt+2 zile si toti parametrii sunt in limite.

Mi-a sosit si kitul pentru recoltarea celulelor stem, acum ma rog doar sa ajung la termen, macar pana la 36 sapt, cu ajutorul lui DD. La greutate sunt tot cu 6 kg peste, probabil voi mai lua in ultima luna, deocamdata stagnez vad. Singurele neplaceri in afara de contractii sunt oarece dureri articulare (in special la degetele de la maini), pe care le am mai ales noaptea.

Va pup pe toate si sa aveti niste Sarbatori minunate ![flo]

pozici [foto]

rami [gravi] 27+ [fetita] Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."

James Dean

Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...