Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Poftiti la sezatoare! [canada]

Capitolul 119, 118, 117,116, 115, 114, 113, 112, 111, 110, 109, 108, 107, 106, 105, 104, 103, 102, 101, 100, 99, 98, 97, 96, 95, 94, 93, 92, 91, 90, 89, 88, 87, 86, 85, 84, 83, 82, 81, 80, 79, 78, 77, 76, 75, 74, 73, 72, 71, 70, 69, 68, 67, 66, 65, 64, 63, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55, 54, 53, 52, 51, 50, 49, 48, 47, 46, 45, 44, 43 ,42, 41, 40, 39, 38, 37, 36, 35, 34, 33, 32, 31, 30, 29, 18, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4 [canada]

Cu incredere spre Canada partea 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

In Canada (sau US) scoala publica sau privata?

Ambasada Romaniei in Canada

Consulate romanesti in Canada

Ambasada Canadei in Romania

Cetatenia canadiana

Pasaport canadian

Model de invitatie

Biserici romanesti in Canada

Rating doctori.

Harta metrou Montreal

Harta autobuze Montreal

Harta Montreal Centre Ville

Harta trenuri suburbii Montreal

Joburi 1

Joburi 2

Joburi 3

Joburi 4

Joburi 5

Joburi 6

Joburi Montreal

Joburi Toronto

Joburi Vancouver

Campuri de vacanta Quebec

Travel alert Montreal

Travel alert Toronto

Travel alert Vancouver

Vacante 1

Vacante 2

Vacante 3

Vacante 4

Vacante 5

Vacante 6

Vacante 7

Vacante 8

Bilete de avion

Apartamente de inchiriat pentru vacante (vacation rentals):

1, 2, 3, 4, 5

Parcuri Quebec

Concediu parental Quebec

Locuri disponibile garderii Quebec

Garderii

Ierarhie scoli secundare Quebec

Ghid practic copii 0-2 ani

Devenir parent

Activitati copii Montreal si Quebec

Taxe Canada

Taxe Quebec

REEE

Prestatii financiare Quebec

Rambursare impozit casa Quebec

Habitation Quebec

Bargain shopping

Franceza

Software

Reteta de sirop de ceapa si miere id="purple">

Originalul (Simonna): se scobeste o ceapa, se pune miere in cavitatea respectiva si se lasa intr-un bol. Dupa citeva ore se bea sucul care se aduna in bol si se mai completeaza niste miere, si tot asa, etc.

Prelucrare dupa original:

Se ia o ceapa mare (sau 2 mijlocii) care se toaca marunt-marunt, se adauga 2-4 linguri de miere, sucul de la jumatate de lamaie si de la o portocoala, si se lasa tot amestecul la "fezandat" intre 4-24h, in functie de timpul avut la dispozitie. Apoi se colecteaza siropul care se lasa si se serveste bolnaviorilor astfel: 2-4 lingurite de 3 ori pe zi la copii si 2 linguri de 3 ori pe zi la adulti. Sanatate multa!!! [pup]

Regim de slabire "Donia".

Reteta cozonac "Podeanu".

Reteta cozonac pentru masina "Donia".

Reteta cozonac pentru masina "ange".

Reteta gem pentru masina "mamaana".

"Less is more" - Mies van der Rohe
id="right">id="purple">id="size1">id="Tahoma">
  • Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Ana, mi-a parut rau ca nu ne-am vazut la aeroport! Am inteles ca a plecat cu intarziere avionul din Montreal cu o ora ca erau inghetate aripile... Sper sa va ajunga si ultimul bagaj. Cum ziceau si fetele, profita de vacanta si Craciunul cu familia!

"Less is more" - Mies van der Rohe
id="right">id="purple">id="size1">id="Tahoma">
Postat

of Ana, sper sa va ajunga bagajul pana la urma

da, try se anunta zapada mare, bine ca ai scris tu ca uitam sa ma trec in calendar ca muncesc de acasa atunci[:)]

si eu de abia astept sa ies cu copiii la bataie cu zapada[:)]

eu nici nu mai tin mainte cate ecografii am facut, oricum de prin saptamana 25 am facut tot la doua saptamani, si apoi in fiecare saptamana (dar asa e la gemeni)

Postat

Katrinelu-am tras cu ochiu si am vazut o Julie scumpa si harnica-are o mutrita imi vine sa o pap toata. Ce fain ca te ajuta, eu mai mereu fac bucatareala cand dorm ei-dar am luat si eu tava speciala cu ornamente si ce ne mai treb ca sa facem frusecuri si muffins impreuna-adica cu Emma ca Alex doar mizerie sa faca[bang]

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Zambeste, si maine e o zi!

Postat

denisa, de pozele astea zici ? [:D]...biscuitii i-am facut pt ea, ca preocupare mai ales..si mai repetam figura...cand nu mai stiu cu ce sa o ocup..ca nu se mai joaca cu nimic seara...

vineri are si ea serbare, nu o sa fiu acolo ca nu pot lipsi de la job ( e la ora 3) dar am dat directiva la barbat sa filmeze si sa pozeze .

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Postat

Katrinelu-da de pozele alea-abia astept sa o vad la serbare-ce pacat ca nu te poti invi- eu maine ma cer cu 30 min mai devreme ca si la noi e la 6pm.Preocupari uite aici, cer iertare dc e reclama, dar chiar nu o consider:

http://reclama ilegalala alt site

avertizare/strada/?scoala=cifre:::Y2xpZW50L0ludmF0YV9jaWZyZWxlL2NvbnRlbnQegalegalegal#

Va pup!Ceva sanse sa trecetzi prin To?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Zambeste, si maine e o zi!

Postat

Try, draguta si grijulie ca-ntotdeauna, multumesc de intrebare burticutza e foarte bine, doar ca... a ajuns burtoi deja. [:)]D-ra mi-a spus ca e destul de marisoara pentru 22 saptamani, iar colegele la servici sunt de parere ca va fi un huge baby:) a fost mare si la Vladut, iar el a fost un bebe normal, mai mult lung decat gros, ca si acum dealtfel, e inaltut dar subtirel si mofturos foc la mancare.

E bine si el, toata ziua cu bunicul si cu un prieten mai micut din zona.

Poate ne faceti o vizita de Craciun cu baietii, noi vom fi acasa mereu la lenevit si petrecut timp impreuna.

Vorbim.

Mona

Postat

Ktrinelid="red"> ce fata frumoasa aveti [olala] sa va traiasca.

Eu am inceput sa ma gandesc serios la meniul pentru masa de Craciun......daca aveti ceva retete (fara cele clasice de sarmalute si ciorba de burta)va rog sa postati ca eu iau notite, am musafiri si vreau sa-i dau gata ci calitatile mele de bucatareasa[:D]

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...