Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)

Recommended Posts

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 49 printeseid="red"> [zana] si 52cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [bebic]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [bebic] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [bebic] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [bebic]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [bebic]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [bebic]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [bebic]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">21 august - [bebic] Vladimir Andrei id="size2"> 4000g, ? cm, natural cu epidurala, Apgar 9,Dr. Briceag, Spit.Cantacuzino id="size1"> amikid="purple">id="size2">22 august - [bebic] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [bebic] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [bebic] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [bebic] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [bebic] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [bebic] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [bebic] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [bebic] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [bebic] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [bebic] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [bebic] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [bebic] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [bebic] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [bebic] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [bebic] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [bebic] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [bebic] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [bebic] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">
Distribuie pe alte site-uri

A doua? [:D] ca tare greu mai merge forumul azi.

LE: Se pare ca primaaa pt prima data [pk]

Ange se pare ca toate au fost in favoarea mea. Kg s-au pus dupa 6 luni cand a inceput sa si creasca burtica. Nu-ti spun ce stres aveam ca la 6 luni aveam numai 3 kg in plus [batcap] si ca aveam o burtica mica mica. Toata lumea (mai putin medicul meu) zicea ca nu e bine ca e mica, ca fac un matz de copil [:-@] si nu a fost chiar asa. Eu am dat vina pt kg putine pe vomitatul pana in saptamana 14 si asta numai seara. Oricum am avut o perioada sensibila rau, nu suportam mirosuri de nici un fel, nici de mancare, parfum, sapun, nik. Sa nu mai zic ca fugeam de frigider, nu puteam suporta mirosul (asa mi se parea) ca sotul zicea ca nu miroase in nici un fel. Si in final n-am facut un matz de copil, am facut o matza de 2950 g [:D][:D][:D]

Pozici

Mami super happy de [bebic] Maya id="purple">id="Georgia">

Boo, la mine merge. Ia da un search pe Google cu numele site-ului si incearca asa. Sau incerca de pe alt browser, gen Mozilla, Opera etc., Internet Explorer mai face figuri.

[9cer] Mamica fericita de Carla Alexandraid="red"> (13.08.2008) id="size1">id="red">

[copil] Piti mic se face mareid="red">id="size1">

Povestea puiului meu drag id="red">id="size1">

[bebic] Eu sunt Carlaid="red">id="size1">

M-ati terminat cat puteti sa scrieti. N-am vazut viteza mia mare la nici un subiect [:D]

________________________________________________id="limegreen">

POZNICI CU NOIid="limegreen">

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainteid="limegreen">

________________________________________________id="limegreen">

Monica [gravi] 10+ id="limegreen">

Mamica de INGERASid="limegreen"> in ceruri id="limegreen"> [ruga]

Si minunea bebe 2 din burticaid="limegreen"> [ruga]

Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi [ruga]id="limegreen">

[9cer]O noua viataid="limegreen"> [9cer]

CosmyB am avut o sarcina foarte usoara, in primele 3 luni a fost o greata mai deranjanta dar pe urma frigiderul si eu eram prietenii cei mai buni[:D], acum o data pe zi mananc dar sunt super stresata (si la stres ma ingras [q][q][q])...ata ete

[mamica] fericita de [copil] Crina Alexandra

Crinul Meu

Eco

Crina

Asa am facut si nu merge nicicum .. uffffff tiehnica asta ! [bang] Asta e !

Mami de [copil] Alexandru

[foto]

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
id="right">id="size1">id="limegreen">

Noi azi avem o zi perfecta [alcool]. Alex e super matzait si nu prea stiu ce sa-i fac. De ieri am reluat fierul si s-ar putea sa fie si asta cauza. Caca nu a mai facut de ieri de la pranz si el de obicei face de 3-4 ori pe zi. Afara ninge si nu putem sa iesim la plimbare. Si azi la 3 vine o asistenta sa ii facem vaccinul de 6 luni (infarix si prevenar, deci 2 intepaturi). Asta ca sa nu mai stiu ce-l doare si de unde vine si cu ce sa-l ajut [bang][bang]

Mami de [copil] Alexandru

[foto]

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
id="right">id="size1">id="limegreen">

Andy, sigur acceptam propunerea voastra. I-a placut Evei de Andrei cel chipes cu clop (asa se zice?[:D]), dar iti spun, tre' sa-l antrenezi, sa faca muschi, ca domnisoara nu vrea decat in brate!!![:D]

Uitasem sa spun mai sus ca l-am vazut pe Gruia, e atat de scumpic de-ti vine sa-l mananci. Evei nu i-l arat ca e luat si n-as vrea sa incurc socotelile[:)]

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

am vazut nora papacioasa[olala] Razvanel a mancat vreo cateva linurite de piersica cu banana si a adormit...

Irinuca la 5 lunitze, frumoasa si expresiva! nu va mai vazusem de mult, clau_geo!

Harri simpatic si durduliu:)

poze noi cu bebelushulid="green">

Razvan

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...