Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

[olala] MAMICI FERICITE DE GHIOCEI DE MARTIE - APRILIE 2009 [olala]id="navy">
id="size3">id="Verdana">
[ruga]Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin!id="red">Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="teal"> Rugaciune pentru copilul bolnav Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. sper sa fie de folos cuiva candva.id="orange"> [ruga]
id="size1">

Asa a inceput odiseea noastra:
id="red">
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45 46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,[ur
  • Răspunsuri 200
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Buna dimineata burticutzelor!!...

pentru prima data sunt nr1 la cap nou[:D]

FELICITARI COCUFAN id="red">SI PISIK06 id="red"> sa aveti bebei sanatosi si papaciosi!!

Maria tot 2 in1 esti??? a avut vreun efect impiedicatul???

va [pup] pe toate

Poze

Postat

Simina[pup] exact cum ma asteptam.... nici un efect. dar, surprinzator, a fost fun [:D] am masat si tzitzi si m-am ales cu niste "butonele" iritate si sensibile. am facut si 3 ture pe scari pana la etajul 8 [bang] rezultatul..... ieri (cu toate incercarile) am avut cele mai putine contractii din toata saptamana [alcool] asa ca azi am sa stau toata ziua in pat si am sa dorm....poate nasc [:D] tot va veni ea... imediat ii expira "cazarea" si trebuie sa iasa si daca vrea si daca nu [olala]

Maria [gravi]38+ [fetita] Maria-Casiaid="red">

[ruga]vine bb![ruga]

Pozele noastre

Postat

buna de dimineata! am dormit chiar foarte bine azi noapte..dar dimineata pe la 10 a cazut un ornament pe aici prin camera si m-am speriat ingrozitor..l-am luat pe tati in brate de parca nici nu avem burtica la mijloc..dupa 2 minute ..imi zice..cred ca il strivesti pe "bila" (porecla lu' bebe mic)..si atunci mi-am dat seama ce tare il strangeam..m-am trezit cu niste ochi mari instantaneu..si n-am mai putut sa adorm..oricum..suntem bine acum[alcool]

fetelor vin cu o propunere..poate scriem si ora la care s-au nascut ghioceii..asta daca mamicile sunt deacord..(nu e asa important pt ceilalti sa stie..dar..e frumos sa vedem cati se nasc noaptea si cati in timpul zilei)

[olala]azi schimbam si noi semnaturica[pup]

Cristina [gravi] cu bebe mic 35+ [baietel]

nasterea in apa

pozici dragute

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Maria_K
Simina[pup] exact cum ma asteptam.... nici un efect. dar, surprinzator, a fost fun [:D] am masat si tzitzi si m-am ales cu niste "butonele" iritate si sensibile. am facut si 3 ture pe scari pana la etajul 8 [bang] rezultatul..... ieri (cu toate incercarile) am avut cele mai putine contractii din toata saptamana [alcool] asa ca azi am sa stau toata ziua in pat si am sa dorm....poate nasc [:D] tot va veni ea... imediat ii expira "cazarea" si trebuie sa iasa si daca vrea si daca nu [olala]Maria [gravi]38+ [fetita] Maria-Casiaid="red">[ruga]vine bb![ruga]Pozele noastre
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))] lasa printesa sa stea la caldurica ca mai are timp!!Fetele mi-am permis sa va las nr meu de tel in lista, pe post de intermediar , ca si asa sunt zi de zi prezenta , baremi sa am si eu ce anunta[:D][:D]Poze
Postat

Va salut si eu![pup]

Eu m-am trezit de la 5.30, ca a plecat sotul, zgomot nu a facut dar am simtit...si nu am mai putut adormi, la 9 am fost cu fratele la medic...acum m-a palit somnul [nani], imi iau elevitul si ma pun in pat.

Maria Kid="red">[pup], bebe cu personalitate, iese cand vrea ea.

Si eu am luat Calciu C - Vita doar 10 tablete, in saptamana 32+.

Fe nu mi-a dat, poate de miercuri ca intru in 37s?!

Am ramas pe utrogestan 2/zi, 1 elevit/zi(pana la nastere) si 1mg acid folic/zi.

[gravi]36[:D][baietel]Albertid="blue">

Florinela

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21
buna de dimineata! am dormit chiar foarte bine azi noapte..dar dimineata pe la 10 a cazut un ornament pe aici prin camera si m-am speriat ingrozitor..l-am luat pe tati in brate de parca nici nu avem burtica la mijloc..dupa 2 minute ..imi zice..cred ca il strivesti pe "bila" (porecla lu' bebe mic)..si atunci mi-am dat seama ce tare il strangeam..m-am trezit cu niste ochi mari instantaneu..si n-am mai putut sa adorm..oricum..suntem bine acum[alcool]fetelor vin cu o propunere..poate scriem si ora la care s-au nascut ghioceii..asta daca mamicile sunt deacord..(nu e asa important pt ceilalti sa stie..dar..e frumos sa vedem cati se nasc noaptea si cati in timpul zilei)[olala]azi schimbam si noi semnaturica[pup]Cristina [gravi] cu bebe mic 35+ [baietel]nasterea in apapozici dragute
align="right" id="quote2">Frumoasa ideea ta![pup][olala]Simina, notam numarul![pup]multumim!Florinela
Postat

ana-maria - esti in luna a 8 a. felicitari[flo]

fetelor, pisik nu a nascut deloc f devreme. mie mi-a spus doctorul ca poti nashte oricand de la 4 sapt inainte si doua dupa termen. cred ca trebuie sa ne obishnuim noi cu idee ca se ingroasha gluma[:D]

maria - unde-i graba? mai poate sta fata si inca 3 saptamani la caldura. daca ea nu se grabeshte de ce o faci tu? chiar crezi ca e mai ushor cu ea afara?[:D]poate vrea sa-ti faca o surpriza de martishor sau de 8 martie. rabdare mami, ca de ieshit tot iese ea....n-are alternativa[:D]

[gravi] 35+[baietel]

poze

AMR 5 saptamani [pk]

Postat

simina - bine ai facut cu numarul. mai ales cand o sa se precipite lucrurile...unele o sa nashtem pe banda, altele o sa fim cu bb agatzat de gat. multumim de ajutor[pup]...peste vreo 9-10 luni sper sa iti putem intoarce favorul

[gravi] 35+[baietel]

poze

AMR 5 saptamani [pk]

Postat

Andreeeaid="red">, si eu iau calciu deoarece altfel nu pot dormi de dureri de picioare toata noaptea

Mariaid="green">, [pup] esti fenomenala !!! eu ma stresez sa nu nasc azi ,maine ca doctorul e plecat si tu ... faci tot posibilul !! dar vorba fetelor, las' ca nu e rau sa mai stea la caldurica !!!

[gravi] 37+ cu [fetita] Alexandraid="red">

Eram 2,vom fi 3

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...