tzitziri Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 Babymom,David a luat 80 grame in ultimele 3 saptamani la un loc...dar mai vedem.Analizele oricum ti-am spus cum au iesit si, dupa tine,m-a linistit si doctorul lui(care a zis ca il interesa mai ales Hemoglobina-care a iesit bine). Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)id="size2">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
tzitziri Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 Apropo de emisiunea supernanny.Irina Petrea (supernanny din prima editie a emisiunii - apoi am vazut ca au schimbat-o ) a scos si cartea "Si tu poti fi Supernanny. Cum sa-ti cresti bine copilul".Mie imi place tare mult si cartea (facuta cadou de soacra[:D]), pentru ca are multe exemple de situatii si rezolvarea lor. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)id="size2">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sanziana27 Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 salutare Incerc din rasputeri sa-mi fac timp sa scriu si pe aici, sa nu ne uitati ca si noi avem un boboc nascut in aceasta odisee Poze cu David am pus in albumul din contul comun, unde sunt si tabelele cu greutate, acolo intru mai des si mi-e mai la indemana sa completez! David face duminica 5 luni, inca alaptat exclusiv, deci mai astept o luna pana la diversificare si ma simt de parca l-as intarca [bang]Pe Dragos nu l-am alaptat si m-am legat asa de mult de alaptare lui David, incat ma simt de parca l-as da deja la colegiu Inca nu se intoarce pe burta, doar o jumatate de intoarcere, dar nu disper ca Dragos nu a reusit decat la 10 luni!!!!! In rest e la fel de linistit, cuminte si-mi trasmite atata liniste...cand sunt in preajma lui devin dintr-o data calma, senina si uit pt cateva minute tot iuresul din viata mea [pup]tuturor Mamica fericita de boboci de toamna: Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008) Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan Jurnalul celor doua minuni din viata mea poze noi cu David Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
preety Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 Neata dragele mele, Eu sunt zombi... nu mai pot... simt ca cedez psihic... asta-noapte aproape nu am dormit. N-a luat-o pe asta mica somnul deloc... pana pe la ora 24 si-a ros mainile, hainele, patura, au luat-o gazele de la supt in gol, a gangurit, a plans, s-a vaitat, a adormit de 4 ori cate 5 minute, ma asezam si eu in pat si ea iar se trezea... criminal... picatura chinezeasca... simt ca-mi pierd rabdarea In fiecare seara avem acelasi show, ba nu adoarme si face alte chestii cum ar fi suptul asta care ma roade pe creieri si intorsul pe burta de la care vomita in fiecare seara [alcool], fie urla din gura de sarpe de dureri de burta ... si nu se linisteste cu nimic... Simt c-o iau razna... ma rog la Dzeu ptr rabdare... da nu mai am... in fiecare seara ma rog sa-mi dea Dzeu rabdare si ei o seara buna... dar nu se intampla... de cand am nascut-o cred ca o sg saptamana a adormit si ea usor... in rest leganata, plimbata, mangaiata... si cu chinuri groaznice... Tasu se "plictiseste"... si se duce in sufragerie... si io in fiecare seara o iau de la cap... nush ce sa-i fac sa inteleaga ca am nevoie de ajutor si ca asa nu se mai poate. El zice ca are copilul "traume" si ca s-o duc la dr sa-i dea ceva de somn... asa rezolva el problema... zau nu se mai poate!!! Imi vine sa urlu... acu sunt chiauna... a adormit cu mine in pat la ora 24 si a trebuit s-o pazesc sa nu se intoarca cine stie cum ... la ora 2 mi s-a parut cat de cat linistita s-o mut la ea in pat... dar la 5 se foia... apoi la 7.30 cand a dat trezirea... nush ce sa mai fac... am si zgaltait-o nitel de a apucat-o urlatul... si pe urma am regretat... da sunt si eu om... si nu mai am rabdare... desi o iubesc ca pe ochii din cap!!! scuze ca m-am intins dar trebuia sa-mi descarc si io of-ul! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gaia.nevia Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 neatza la tot poporul, si irina, multumim de cafea. Stiam eu ca daca dau stingerea ca in tabara o sa susotiti pe sub plapumi pana dimineata! Uite asa mai vedem poze cu frumoasa Mara si aflam cine misuna pe intuneric prin cafenea... La noi, distractie. Aseara la 1si Teo inca nu dormea, dar ta-su adormise ca un lemn langa el, isi lua la greu peste urechi masinute, Fifi, Aaron... si nimik. Teo era in pat, lumina stinsa si i-am pus pe Djuvara ca de obicei, de pe la 11... dar nu vroia sa adoarma [batcap]. Intrucat patul era ocupat, am facut drumuri nesfarsite sa-l tot verific, pana l-am gasit in sfarsit adormit si l-am invelit. De dimineata pe la 7jumatate, domnu' sotz s-a trezit, ca deh, dormea de ore si ore... si a inceput sa faca galagie cu o masinuta cu telecomanda. Era fooooarte important sa vada el daca s-a incarcat acumulatorul si daca functioneaza. Evident, Teo s-a trezit, s-a dat jos din pat si a inceput sa misune. De atunci nu am putut sa mai dorm nici eu, ca stateam cu un ochi pe Teo... s-a dus somnul meu de frumusete, si numa la 2jumate am adormit azi dimineata. Asa ca sunt manga si plina de nervi, cafea nu mi-a lasat si mie, si socrul la 9 cand a venit a inceput sa vocifereze ca de ce nu l-am sunat sa vina mai devreme, ca de ce a pregatit fiu-sau mancarea copilului, vezi doamne s-a obosit bietul lui baietel, cand puteam sa il sun pe el la 7 sa vina sa vada de Teo [alcool]. Sa ma traga cineva de maneca, sa nu ajunga si copiii mei la 30 ani sa nu fi facut nimic decat "invata, mama, sa reusesti in viata"/ si cand mai incerci sa reusesti? Ca de cate ori incerci sa faci ceva, "lasa, mama, nu te obisi, iti dam/facem/aducem noi, tu odihneste-te". Geeeee! (era unu mic verde care vomita, da daca-l pun aici si-l vad, vomit si eu cu el). Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gaia.nevia Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 preety, incearca CalmaBaby. Este sirop de plante, in cantitatile din prospect nu poate sa faca niciun rau. Eu am folosit si pentru Teo (si acum si cand era mic si avea colici) si pentru Radu in perioadele de agitatie maxima. Chiar a fost de ajutor. Altceva nu stiu ce sa-ti zic, decat sa verifici ca nu ii este prea cald, nu e infofolita, etc... Curaj! Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andy.p Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 buna dimineata..scriu cu o mana asa ca scuzati greselile se pare ca azi e o zi nu tocmai buna...alexia mi s-a foit azi nopate dupa ce ieri a fost o bomba de energie...se intoarce de pe burta pe spate de n ori,daca o iei in brate vrea cu fata la toti ,apoi vrea cu spatele,apoi se catara pe tine efectiv de parca ar vrea sa ti se urce in cap....ieri a fost si soacra-mea ,am lasat-o un pic cu gaza si i-am spus sa ma sune daca plange,...nici vorba,cand am venit plangea asta mica de ti se rupea sufletul[q]...si ea imi spune ca las ca nu pateste nimic daca plange[bang]...a vazut ca nu mi- convenit da ma doare-n cot nici acolo[:-@]azi iar vine[bang]..mi-o agita intr-un hal fara de hal plus ca m i-o tine toot in brate[bang]...simyt ca ma lasa nervii[alcool] va doresc o zi muult mai buna ca a mea [flo]...noi ne pregatim si de serbarea de 8 martie si-am ytipat la andy si l-am amenintat ca nu ma duc,s-a pus pe un plamns[q]....asta e ,chiar sunt cu nervii prastie[bang] laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
luminita2008 Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 Buna dimineata! Paula, f tare broscuta ta! M-am indragostit! [loveyou] Babymom, am vazut ca n-a nascut finuta azi noapte... poate azi, pe zi... succes! claudinna, sar'na de link-ul cu emisiunea - nici eu n-am vazut-o in liniste - si, nu in ultimul rand, merci de retete. eu chiar sunt in cautare de asa ceva... Preety, imi pare tare rau.... stiu cum e cu plansul... la noi insa s-au mai calmat spiritele, si puiutii astia s-au mai linistit.... of, nush ce sa-ti spun decat ca-ti tin pumnii sa se linisteasca gogosharul.... si edi face asa de vreo 3 zile, tot exerseaza intoarcerea pe burta, nu poate sa-si scoata mana si tipa isteric... si e extrem de agitat, motiv ptr care vomita des..... dar macar noaptea se odihnesc bine amandoi, la 23 adorm instant si abia pe la 04-05 mai dau semne de trezire, uneori chiar la 07.00.... uf, hai inca putin, trebuie sa se linisteasca si ea candva... Depresie... hm, e inca aici, o simt, da coate, eu o ignor si ea nu vrea sa plece si pace... am perioade de calm si perioade in care paharul da pe dinafara.... ma inarmez cu si mai multa rabdare si astept sa treaca. Simodina vazut poze cu frumoasa Mara . Ada, Babytza, CD, Nocom, Feli Luminita id="size1">id="red"> deid="size1"> [comoara]Eduard Mihaiid="size1"> siid="size1"> [comoara] Robert Gabrielid="size1"> - 26.09.2008id="size1"> ___________________________________________________ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…id="size1">id="blue"> poze cu gemenei dulciid="size1"> povestea noastraid="red">id="size1"> GHIDUL MAMEIid="size1"> Creste bobocelul Ediid="size1"> Creste bobocelul Robiid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
preety Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 andy.p [flo] si a mea ziua e plina de energie... iar intorsul asta e viciu deja ... altceva nu mai face... iar seara abia abia adoarme Cunosc starea de cedat nervos... Pana acu voiam sa se intoarca si acu nush ce sa-i fac sa o mai tin... ca da afara mereu... [alcool] Luminita ma bucur ca esti optimista si ca-ti poti impune sa ai rabdare... eu o pierd pe zi ce trece mai mult, imi vine sa dau uneori cu Sorina de pereti si pe urma regret si faptul ca am putut sa gandesc asa ceva... iar depresia e la un pas de mine Nush ce as fi facut cu doi... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
luminita2008 Postat Martie 6, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2009 Despre pusul la olita... mama are 2 exemple hotaratoare ptr existenta ei: eu si frate-miu. Pe fratica nu l-a crescut ea decat dupa 3 ani si e si acum socata ca pana la 2 ani nu facea la olita.... bunica-mea i-a pus o data apa fierbinte in olita si l-a pus acolo[alcool][alcool]... normal ca s-a ars si apoi i-a fost teama si nu mai incerca decat dupa usa..... cu mine insa, mama si-a facut de cap.... si m-a pus la olita de la 6 luni[alcool][alcool].... ea stie cum a facut, dar cica la 8 luni stiam sa fac la olita (stateam si in fund). Ma indoiesc insa ca actiunile ei au avut legatura cu ce spune anamona, cu EC adica... oricum, cand vor face la olita, as vrea sa fie pregatiti, sa stea in fund, sa stie ce e aia pipi si cum e cand vine etc etc chiar daca asta inseamna ca vor face la olita abia la 2 ani. vreau ca lucrurile sa vina firesc, de la sine... pe cat posibil. Luminita id="size1">id="red"> deid="size1"> [comoara]Eduard Mihaiid="size1"> siid="size1"> [comoara] Robert Gabrielid="size1"> - 26.09.2008id="size1"> ___________________________________________________ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…id="size1">id="blue"> poze cu gemenei dulciid="size1"> povestea noastraid="red">id="size1"> GHIDUL MAMEIid="size1"> Creste bobocelul Ediid="size1"> Creste bobocelul Robiid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts