Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (72)

Recommended Posts

Iedul meu tocmai a terminat de papat 50 gr cereale cu lingurita, nici macar pe bavetica nu s-a murdarit, asa de mare a deschis guritza... era f nerabdator si i-a placut de numa numa! nici ca ma asteptam, daca era dupa el papa tot castronul de 120 gr[olala].... a baut si 100 ml de lapte apoi...[cool]

Robi a deschis guritza de 2 ori apoi a zis 'bleah mami, mie sa-mi dai lapte, asta nu-mi place'.... hehe, aici mai avem de lucru.

Ada, ai avut dreptate, merge mai bine cu lingurita daca hrana e solida.

Luminita id="size1">id="red"> [mamica] deid="size1"> [comoara]Eduard Mihaiid="size1"> siid="size1"> [comoara] Robert Gabrielid="size1"> - 26.09.2008id="size1">

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…id="size1">id="blue">

poze cu gemenei dulciid="size1"> povestea noastraid="red">id="size1">

GHIDUL MAMEIid="size1">

Creste bobocelul Ediid="size1"> Creste bobocelul Robiid="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Anamona, da, stiu....inainte sa se nasca David nu concepeam sa nu doarma la el in camera unde avea pregatit tot.Dupa ce am stat cu el in spital am zis ca nici gand....si a aparut al doilea patut la noi in dormitor.

Ne schimbam dupa copil, dupa caracterul si personalitatea lui si dupa temerile sau visele noastre in ceea ce il priveste.

Da...clar acum vad altfel copiii si nu reactionez 'disciplinar' cum credeam ca o sa o fac....reactionez mult mai afectiv...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)id="size2">id="navy">

LA MULTI ANI pentru bobocimea

Bianca de Laureta ,

Anthony de Kristin ,

Eliza de Leah

Vazut Alex de Boo spunand ma-ma ..superrr[olala]

Monica eu cred ca o sa poarte fustite..nush de ce…oricum nu conteaza…sa fie sanatos orice ar fii la mami in brate [pup]

Claudinna multumim pentru retete[flo]

Andreea_and,iti spun si eu bine ai revenit!

Sanziana nu te-am uitat[:)]

Simodina superbaaa Mara[olala] ..sa n-o mai tii ascunsa

Mai fetelor ce e cu depresiile astea ? Capul sus ca a venit primavara!!

Off Ada ..ce povestesti tu acolo…eu sunt sigura ca nu trebuie sa te traga nimeni de maneca..si o sa fii mamica perfecta pentru baieteii tai. Cand povestesti tu ..cum e cu doi baieti..ma gandesc ca de asta n-o sa-l mai fac pe al doilea.(.nush de ce dar am impresia ca tot baiat e..nu ma vad mama de fata)..e adevarat ca iti umple inima de bucurie…..dar eu stau prost la capitolul rabdare…uneori ma gandesc ca D-zeu mi-a dat un copil ca sa ma invete ce e rabdarea.

Pana acum Radu nu mi-o pune rau la incercare ..dar….presimt ca n-o sa fie ingeras

Preety imi pare rau…nu stiu cu ce sa te ajut…incearca sa elimini tot ce ar deranja-o cum a spus si Ada si poate te ajuta cineva intr-o zi macar sa te destinzi si tu..conteaza mult si starea ta ..ce sa zic..… e grele….

Iar cu dormitul ai incercat s-o culci infasata? Radu al meu adoarme foarte bine asa… cand e liber cu mainile isi face de lucru..si nu mai adoarme ..dupa ce adoarme se descface singur.

Luminita.. eu i-am dat de cand era mic ceai baby drink..si s-a obisnuit cu ala ca e dulce..acum nu mai vrea altceva

Legat de sondaj, Ada..eu zic cam asa..

Sa te razbuni pe copil…in nici un caz…am avut si eu o data o tentativa…eram la capatul rabdarii..obosita si toate cele…si i-am dat 2 palmute la fund..m-am simtit groaznic dupa….si acum ma simt cand imi amintesc…asa ca no way

Pe sot…asta la greu…iar pe parinti..(ca socrii sunt in alt oras)..si mai si … Bine asta a fost la inceput..cand era Radu mic..acum sunt mai zen asa

Ramonaaa ce faci? intrasi si tu in butoi? multe [flo][flo][flo][flo] si [pup][pup][pup] ca sa treaca

Hai ca m-am intins ..scuze..dar trebuia sa recuperez[:I]

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

[bis][bis][bis]

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy
Luminita.. eu i-am dat de cand era mic ceai baby drink..si s-a obisnuit cu ala ca e dulce..acum nu mai vrea altceva

align="right" id="quote2">

ihi, de asta fug eu, stiu ca e dulce si nu vreau sa le dau.... merci oricum. [pup]

Luminita id="size1">id="red"> [mamica] deid="size1"> [comoara]Eduard Mihaiid="size1"> siid="size1"> [comoara] Robert Gabrielid="size1"> - 26.09.2008id="size1">
Creste bobocelul Ediid="size1"> Creste bobocelul Robiid="size1">

Legat de sondaj:

De acord cu toate cele 3 punctele...pe copil in niciu caz, cred ca nici nu as simti asa ceva, pe sotz chiar nu am motive, imi face toate poftele numa sa fiu multumita, pe parinti si pe socrii nu sunt la indemana :))

Cum ma descarc eu? ocupandu-mi timpul cu un hobby: imi place fotografia, imi place sa invatz ceva nou....de obicei ma re-apuc de de programare sau mai updatez ceva in site-ul sotzului, recent mi-am facut si eu blog daca e tot e trendy, imi pun un film sau citesc o carte (aici pt descarcat nervi prefer ceva chick lit clar)

Buna fetelor,

Mi-a trecut supararea si sper ca si voua pe mine si sper sa fim din nou prietene si sa ne intelegem ca poate avem si noi perioade mai proaste si mai bune din aceasta cauza posibil sa intelegem anumite lucruri gresit dar sper sa nu se mai repete.Imi pare rau.

Preety,si eu am aceeasi problema ca tine referitor la somnul lui bb.Si al meu adoarme numai daca il legan si doarme 30 de min apoi se trezeste si o iau de la capat.Seara se culca la 10.30 doarme 3-4 ore dupa care incepe cu foiala pana dimineata cand se trezeste de tot .Nu stiu ce sa mai fac si eu deoarece sunt franta si am ajuns sa ma enervez pe el noaptea apoi imi pare rau si mie la fel ca tie.

Nu inteleg care este problema foitului si faptul ca nu poate dormi nici ziua daca nu sunt langa el sa-i dau suzeta sau sa-l mai legan cand da sa se trezeasca.

Acum sunt ingrijorata putin deoarece tuseste dar tuse cu expectoratie ca se aude si am fost cu el la dr azi si mi-a zis ca nu se aude nimic si sa-i dau sirop de patlagina care dupa parerea mea e apa de ploaie.M-a intrebat daca are nasul infundat ca poate de la nas tuseste si daca am in familie cu astm bronsic sau daca am mucegai in casa si binenteles ca am zis nu.Am fost degeaba la medic ,sunt f dezamagit de medicii si de sistemul sanitar din Romania.I-am dat eu aseara Nurofen si Eurespal sirop si cred ca am sa continui sa-i dau pana duminica si daca nu ii trece voi merge la

alt dr.

Neatza si de la noi

Multam de cafea [pup]

Multumim de aprecieri Babytza si Babymom, este o papusa in adevaratul sens al cuvantului [olala]...mai avem poze de la piureul cu sfecla rosie (care a fost o reusita)...sa le descarc din telefon [:D]

Bianca de Laureta , Anthony de Kristin , Eliza de Leah La multe lunite [s] [s] [s]

Sondaj: sunt de acord cu cele trei puncte, insa uneori il incalc pe al doilea [ban] [bang]

Claudinna saru'mana pentru retete, le salvam [pup]

Sanziana bine ati rerevenit [pup]am mami si copilasii

Babytza mai coci vreun cozonacel sau pregatesti vreun boboc? [pup]

Si mai lasati butoiul ala de melancolie (eu zic :))), nu-i bine bebeii nostri simt agitatia si nervii, iar noi suntem mamele perfecte pentru copiii nostri

Va pup si sper sa mai revin azi[pk][pk]

[mamica] fericita de [copil] Crina Alexandra

Crinul Meu

Eco

Crina

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...