gaia.nevia Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 Citat:citat din mesajul lui amikoooof...align="right" id="quote2">stai linistita ca stresezi pe bebe. mergi la un consult suplimentar la budimex, sa iti zica acolo. Noi am fost la Dr Andrei Bogdan, si mai e o tipa f buna.Ada, mama de baieti:Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)povestea nasterii ; my blogTopic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
babytza Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 Ada e superb scaunelul, mie una imi place la nebunie . Am desfacut si tarcul am pus soricelul si l-a inaugurat cu o intorcere totala pe burta. Era sa lesin, nici nu am avut timp sa reactionez.... Nerantula mie mis-a parut ca ii place lui Gruia in apa.... Va pup,fug la treaba,am intrat de pe tel la o pauza de tigare.... [zana]Printesa mea iubita Valentinaid="red"> [copil]Soricelul meu iubitid="purple"> [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nikolici Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 Denisa nici eu nu i-am dat apa sau ceai Karinei.Numai lapte si calciu gluconic 10 zile pe saptamana cura.Si nici nu intentionez pana la diversificare....lasa-mi in pace baietzelul meu iubit foc si de fata si de mama fetei[pup] edit: am vazut ca ai zis de supica mai tarziu...gata sunteti baieti mari??? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
amik Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 saru'mana, ada, esti draguta! stii, de cand eram gravida soacra-mea era mare maestra si "visa" la putza baiatului meu. m-am incapatanat sa ii fac singura, fara ajutor, doar cu sfatul medicului. acum voi fi cea care a gresit sigur ceva, -am intrebat-o pe ea cum se face, barbata-miu n-a avut nicio pb cand era mic pt ca ea a facut bine ce-a facut! apropo, baietii vostri au erectii? ca ea mereu ma intreaba daca al meu are. si mai are, dar mititele... Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008) http://picasaweb.google.com/alexandracojocaru2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
baby_boy Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 Ada..hai ca m-am speriat. Eu de cand l-am adus acasa.am incercat sa trag asa incet in jos si sa spal bine..dar trebuie sa se dea pielicica in jos acolo ? la noi nu se da. scuze ca altfel nu stiu sa ma exprim. Cum trebuie sa fie ca sa fie normal? eu n-am vazut sa aiba secretii sau ceva alb pe acolo . n-as vrea sa ajungem si noi pe la spital CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) [bis] in asteptarea lui Radu Radu Gabriel Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nikolici Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 Citat:citat din mesajul lui amik apropo, baietii vostri au erectii? ca ea mereu ma intreaba daca al meu are. si mai are, dar mititele... align="right" id="quote2"> wow...aflu lucruri noi si surprinzatoare[:D].habar nu aveam ca asa de mici... Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
luminita2008 Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 Citat:citat din mesajul lui denisa.gMultumesc frumos kllemi si Luminita.[flo]Cand am fost la control ne-a zis ca e frontanela deschis cam mult si ca nu prea e hidratata.. nu am inteles prea bine si sa-i dau mai multe lichide - printre care si apa careva lingurite pe zi. Copilul era alaptat exclusiv atunci - de ieri am inceput cu o supita si de cateva zile cu suc de mar (10 ml / zi)- cum nu este hidratat suficient daca papa san?Decat apa nu e mai bine ceai? de [copil] Edwin noi trei align="right" id="quote2">cu siguranta e hidratat suficient daca papa DOAR san, nu si supica, piureut etc si daca: in camera/afara nu e excesiv de cald, bebe nu e f gros imbracat, nu s-a agitat/plans excesiv de mult, papa suficient de bine, nu varsa etcsigur ca apa nu dauneaza, sigur ca se poate da apa... eu ziceam ca la noi nu a fost nevoie si nici nu cred ca e nevoie daca se indeplinesc cele de mai sus...denisa, daca voi ati inceput cu alte alimente, eu zic ca ii trebe si ceva apica... Luminita id="size1">id="red"> deid="size1"> [comoara]Eduard Mihaiid="size1"> siid="size1"> [comoara] Robert Gabrielid="size1"> - 26.09.2008id="size1">___________________________________________________Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…id="size1">id="blue">poze cu gemenei dulciid="size1"> povestea noastraid="red">id="size1">GHIDUL MAMEIid="size1">Creste bobocelul Ediid="size1"> Creste bobocelul Robiid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
babytza Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 Amik si piciul meu are erectii mai ales cand il intorc dupa baie pe burtica si i-o aranjez sub el nu si-o rupa [:))] Cand il intorc la loc pe spate ma amuz mereu catai putzica are... Dar stiam de la prietena mea care are un baietel ca au de cand sunt mici, nu am fost surprinsa... Nikolici, daca nu ma insel,parca am citit undeva ca inca din burtica pot avea erectii [zana]Printesa mea iubita Valentinaid="red"> [copil]Soricelul meu iubitid="purple"> [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
300 Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 Citat:citat din mesajul lui Nerantula Denisa, multumesc de sfat, nu incep inca diversificarea pentru asta, acum incerc sa iau eu lassbaby si poate are efect si la el. Daca nu, ii bag cum spune babymom ([flo]) cate jumatate de supozitor cu glicerina, sper sa-si revina, nu credeam ca vom trece si noi prin asta! Gruia - soricel iubit 16.09.2008 align="right" id="quote2"> Nu te arunca la supozitoare. Odata cu diversificarea aceasta problema va disparea. Iti spune cineva care trece constant pein ce treci tu acum cu Gruia. Risti sa ii lenevesti copilului tranzitul daca apelezi la supozitoare atat de devreme... Mie nu mi se pare un capat de tara la un copil alaptat sa faca si la 7 zile. Cata vreme nu se chinuie, poate sa ne bombardeze cu gaze; orice copil o face oricum. Anda a primit toata viata ei 2 jumatati de supozitor: prima data in prima ei repriza de 4 zile fara kk (sa fiu eu sigura ca e k), a doua oara era cam plangacioasa si a insistat tati. Anda facea asa de rar ca uitam cand a fost ultima oara, ne intrebam unii pe ceilalti ca in filmele cu prosti . Are momente ind face si la 3-4 zile, momente cand trece de 4 zile. Asta e. Ce te invidiez pentru piscina aia... u n-am curaj sa ma arunc, poate doar daca s-a inventat costumul de baie cu corset. Sunt taaare planturoasa. de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
amik Postat Martie 5, 2009 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2009 da,si eu stiam...numai ca am citit pe un site ca daca au fimoza, nu prea au erectii... ooof, griji de mama panicoasa! Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008) http://picasaweb.google.com/alexandracojocaru2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts