ellenii Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 [q][q][q][q][q][q][q][q] Imi pare asa de rau ca ati trecut prin asa durere. Va doresc multa putere sa treceti peste incercarile astea. Eu m-am cutremurat prima data cand am aflat de moartea copilasului unei prietene de-a mea in aceeasi zi in care s-a nascut. Si era chiar ziua mea. Se intampla acum vreo 6-7 ani. Am suferit si eu mult gandindu-ma ca nu stiu ce as fi facut eu in locul ei. Ma ingrozeam mai ales cand imi spunea ca inca mai are lapte si nu are cui sa i-l dea si imi spunea cu cate tristete se uita pe pozele in care era insarcinata. E prea multa durere... Si medicii astia chiar nu inteleg ca nu poti inlocui un copil cu un altul. Sunt doua suflete diferite. Si eu voi petrece o viata gandindu-ma cum ar fi fost copilasii pe care nu i-am nascut.... [q][q][q][q][q] [url="http://tt.lilypie.com/Vu0Gp2.png"]Another day goes by[/url] [bonjovi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sicuta13 Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 Camy_pus felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun[flo] Cristinaro imi pare tare rau, iti inteleg durerea ca am avut si eu o experienta asemanatoare,nimeni nu ne pregateste pentru viata, care nu e atat de frumoasa si nu stiu din ce cauza unii trec prin multe incercari. Doctorilor le este usor sa spuna "ca esti tinara, o sa ai alt copil...noua ne este frica de o noua incercare iar cine nu a trecut prin ce trecem noi nu poate stii ce e in sufletul nostru...Iti urez multa putere[ruga] Am gasit o carte interesanta care sper ca ma va ajuta sa aflu mai multe in privinta suferintei copiilor scrisa de un medic psihiatru licentiat in teologie. Cris Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criss_85 Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 Cris [pup] Despre ce carte este vorba?Cum se numeste? eu de curand am revazut filmul The Secret si parca mai m-a incarcat putin cu optimism si am inceput sa inteleg anumite lucruri. cineva mi-a spus ca este si cartea pe piata.cum ajung prin librarii o sa ma uit dupa ea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sicuta13 Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 Cartea se numeste "De ce sufera copii" autorul este K.V.Zorin. Eu am gasit-o de vinzare la catedrala, dar cred ca se gaseste si in librarii. Uite aici adresa editurii www.sophia.ro E un "pansament" pentru noi cele care ne intrebam "de ce?"[pup] Cris Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vias Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 [q][q][q] asa este...un copilas nu-l poate inlocui pe celalalt...darius a trait o luna, o zi si o ora...acum sunt insarcinata...dar copilasul care creste in mine nu-i Darius...si nu va fi niciodata! Il iubesc enorm...dar si pe darius il iubesc.. Cum sa nu am doara amintirea lui, cum ii dadeam sa pape, cum il tineam in brate, cum zambea cand dormea, cum isi ducea manuta sub gat, cum palgea, cum se uita la mine, cum ma tragea de bluza... ..offf doamne...[q][q][q] Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga] n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 [url="http://community.webshots.com/album/566431201pbntlL"]ingerasul Darius-Andrei[/url] [gravi] 5+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vias Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 Multumesc mult Sicuta [pup] Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga] n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 [url="http://community.webshots.com/album/566431201pbntlL"]ingerasul Darius-Andrei[/url] [gravi] 5+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criss_85 Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 merci, Cris! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Michelle81 Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 Criss_85,Cristinaro,sicuta13-am plans citind ce ati scris,Doamne cat de dureros[q][q][q].Si eu tot 23 ani am avut cand am pierdut-o pe fetita la 24 saptamani(mie mi.au dat.o sa o vad,i.au facut si poze,preotul i.a facut slujba)si simt ca am imbatranit foarte mult de la atata suferinta,anul trecut in august am pierdut si un baietel la 19 saptamani,doare cumplit iar cei care spun"lasa ca esti tanara,mai faci altii"sunt oameni care habar nu au ce vorbesc.incercati sa nu puneti la suflet sa va feriti de astfel de oameni care nu va inteleg,nu aveti nevoie de asa ceva in aceste momente.Nu pot decat sa va doresc multa putere si credinta in Dumnezeu.Voribiti despre ceea ce simtiti cu oameni care va inteleg sau care incearca,scrieti,descarcati-va ,faceti ceea ce credeti ca va ajuta cat de cat...Incercati sa fiti puternice,cand simtiti ca nu mai puteti cereti ajutorul,nu stati singure.Aveti grija de voi! Danny-imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Multa putere iti doresc!Cu lista nu ma pricep poate te ajuta fetele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Michelle81 Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 Camy_pus-offf[q] normal ca ingerasii nostrii nu ii putem inlocui... Felicitari pentru samburica din burtica! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vias Publicat Martie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2009 fetelor, haideti va rog, intrati si poate vom reusi impreuna sa-l ajutam pe [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131923&whichpage=1"]TEO[/url] [flo] Multumesc [asia] Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga] n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 [url="http://community.webshots.com/album/566431201pbntlL"]ingerasul Darius-Andrei[/url] [gravi] 5+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts