Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)

Recommended Posts

adee[:D] faci si tu ca mine????vezi k acus trimiti si u mesaj k vine bebelina...mai siu eu pe una de marti intorcea casa cu fundul in sus si facea mancare k la nunta si joi dimineata nastea...asa k...[pup]

Nikoleta 20 mamica de[baietel]Mario Andreiid="blue">

[bibe]A sosit minunea din viata noastra!!![bibe]

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Simina, ma bucur ca ai primit confirmarea mult asteptata![ruga] sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

Ina, uite ca bebe s-a conformat si a ramas la caldurica. Stiu ca nu voiai sa nasti inainte sau chiar de ziua ta. Petrecere frumoasa in continuare![flo]

Proaspetelor mamici, multumim pentru sfaturi si pentru ca ne impartasiti experientele voastre! Se noteaza[pup]...apropos...ma bucur ca updatati si albumele de poze. Am vazut niste frumuseti de ghiocei...unul mai mandru ca altul!!![flo][flo][flo]

Ayla, esti grozava! Ideile tale sunt binevenite! Multumim[flo]

....oare ce se intampla cu unele burtici care nu au mai semnat de mult condicutza?

Maya, Petrean, Andreeea si altele??? Sper ca sunt bine...eventual ocupate cu bebeii lor de nu mai au timp sa dea pe la noi...

Manu 36+[baietel] Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvântare, unde este binecuvântare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
adee[:D] faci si tu ca mine????vezi k acus trimiti si u mesaj k vine bebelina...mai siu eu pe una de marti intorcea casa cu fundul in sus si facea mancare k la nunta si joi dimineata nastea...asa k...[pup]Nikoleta 20 mamica de[baietel]Mario Andreiid="blue">[bibe]A sosit minunea din viata noastra!!![bibe]Site BB http://mario-andrei.go.ro/
align="right" id="quote2">[:D][:D][:D][:D]sper sa fie cu folos curatenia ca deja nu mai am rabdare. Cand vad poze cu atatia bebei, mi se face si mie pofta sa smotocesc un bebe mic[:D][gravi]39+[fetita]Arianapoze

Raspund cu intirziere...

Gina,

Si mie in maternitate - nu aveam lapte si minca formula - imi aduceau laptele o data la 3 ore, dar chiar si asa a mea se trezea de multe ori mai devreme si plingea de foame...Abia asteptam sa am sin sau sa venim acasa.

Acasa, pediatrul ne-a zis sa ii dau sa suga la 2-3 ore, ca trebuie sa aiba minim 8 mese pe zi. Nu pot, am incercat vreo jumatate de zi. Cum sa o tin 15 minute la sin daca azi e mai lenesa si suge mai incet? Su daca sinul e f plin si primul lapte e cel "diluat" cu care nu se satura? Sau daca se trezeste dupa o ora, u ce sa o tin de vorba inca o ora?? Si fetele de la alaptatul help-line mi-au confirmat ca La Leche League spune ca bebe trebuie sa pape de cite ori are chef. Asa ca ii dau ziua cind vrea des, si ii multumesc ca noaptea se trezeste de doua ori si isi "rezolva problema" repejor.

Alic,

scuze si tie pt intirziere. Am povestit pe la un capitol cum a fost cu nasterea la mine, dar nu mai stiu la care. Daca ai intrebari le astept cu drag, DAR o sa te rog sa mi le adresezi pe PM, urmind ca eu apoi sa postez intrebarea si raspunsul. Te rog asta pentru ca nu am timp sa citesc totul din urma...si nu vreau sa ai impresia ca te ignor sau ceva.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all

http://pisigri.blogspot.com/

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...