Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)

Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Apropo de subiectul cu fasolea dezbatut aseara...oare mazarea are aceleasi efecte? parca ma incearca o pofta[pofta]dar ma tem de consecinte[:D]
Nu cred... desi recunosc ca nu am experienta personala cu mazarea, nu prea consum...[:-@] Cativ, vad ca esti din Targoviste, as avea si eu o intrebare. Am mai intrebat 2 fete din Tgv, dar nu am primit nici un raspuns pana acum... poate stii tu... Intrebare: cu ce banca lucreaza primaria din Targoviste, adik unde trimit banii aia pe care ni-i dau pt bebe. Stiu ca se pot lua si pe card, dar presupun ca au ei bancile lor "agreate", nu ne lasa de capul nostru. [bang] Intreb pentru ca eu locuiesc in Bucuresti, dar am buletin de Tgv si va trebui sa facem kestiile astea la Primaria Tgv. Deocamdata eu sunt "greu deplasabila" si nu am mai ajuns nici in Tgv, d-apai la primarie, sa intreb. [asia] Denisa-Madalina [gravi] 34+ [fetita] cu Adela-Marisa AMR 6 saptamani [pk]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mi-ati facut si mie pofta de conopida si fasole asa ca trebuie sa imi rog mama sa imi satisfaca si aceste pofte.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si [gravi]36+ [baietel]http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png [url="http://community.webshots.com/user/danonique?vhost=community"]poze albert[/url]

Draga Denisamada, 1. De cand sunt gravi, am mancat tot ce nu mancam inainte, inclusiv pacatoasa de fasole. Mazarea nu-mi place in mod special dar...mi-a venit un miros de la vecina de jos, am banuit ca e mazare si ...gata pofta[pofta] 2. In legatura cu bancile...nu stiu ce sa-ti spun acum dar incerc sa aflu. [gravi]37+

[s][s][s]Inapedra LA MULTI ANI!!! [s][s][s] Nastere usoara si bebe sanatos si papacios!
Citat:
citat din mesajul lui olishka Apropos, cand alaptam nu avem voie sa luam pastilute, antibiotice?
Depinde de antibiotic. In general gasesti in prospect daca pot fi sau nu administrate in timpul alaptarii. Sau mai caut eu prin carticele, ne lamurim noi pana la urma. [:D] Denisa-Madalina [gravi] 34+ [fetita] cu Adela-Marisa AMR 6 saptamani [pk]

Kea eu nu gatesc (inca - o sa invat cu siguranta cand s-o face bebe mai mare), dar poti sa intri la acest subiect http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=13. Eu deja mi-am salvat cateva retete si am gatit vre-o 2. Poti sa intri la "Ce gatim azi" - cu siguranta o sa te inspire cineva. Olga [gravi] 33+ [baietel] David

gigelica, nu vreau sa te sperii, dar la mine in pliante scrie ca daca ai dureri de cap care nu cedeaza, sa mergi la medic. pisigri si eu stiu ca la copiii alaptati exclusiv, e normal de la 10 scaune pe zi, la 1 la...multe zile. Si daca face rar, trebuie sa te uiti la consistenta, nu inseamna neaparat ca e constipat. Am citit ca laptele de mama se poate asimila foarte bine, de aici lipsa scaunului cateva zile. Olga, eu stiu ca restrictiile la medicamente sunt ca cele din perioada sarcinii. [gravi] 34+ [baietel]

Citat:
citat din mesajul lui Kea
gigelica, nu vreau sa te sperii, dar la mine in pliante scrie ca daca ai dureri de cap care nu cedeaza, sa mergi la medic. [gravi] 34+ [baietel]
Kea, mi-am sunat medicul si mi-a zis sa imi iau tensiunea. Daca e mare...e de rau. Daca e ok, pot sa iau un paracetamol. Am coborat pana la farmacie si mi-am luat tensiunea: 13 cu 7. Eu zic ca e ok, dar astept sa ma sune dr cand iese din operatie ca sa stiu ce am de facut. Ideea e ca banuiesc ca ieri am tras putin curent, caci durerea de cap e focalizata doar pe partea stanga si mai mult pe frunte, in dreptul sinusului. Gigelica [gravi] +36 [baietel] Victor-Andrei

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...