Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)

Recommended Posts

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna harnicutelor. Cu tot respectul pentru voi dar imi este imposibil sa citesc din urma, credeti-ma[baietel]Ocupatia de baza s-a schimbat.

Multe kg inainte pentru micuta Luana. I-as da un pahar de lapte de la mine sa cresca mai repejor.

Din cate am citit Joanna inca nu a nascut, in schimb Mihaela, din Galati, da.

Am zis ca revin cu detalii despre nastere. Acum zic ca parca nici nu a fost, imi este dor de miscarile din burtica.

Am avut anestezie generala, dupa care mi=am revenit super repede, imediat, din sala de operatie. LApte de asemenea am avut imediat. dupa operatie am abaut ceai pentru stimularea lactatiei si chiar a functionat.

Nefericirea a fost ca bebe a stat un pic stramb cu piciorusul stramb in burtica si va trebui sa facem mai mutl masaj sa il indreptam daca nu va trebui sa apelam la medic ortoped. MA rog la Dumnezeu sa ne ajute sa fie bine. Sa nu mai trec prin spitale si doctori ca innebunesc.

Desi a luat nota 9 la nastere, dr neonatolog a considerat ca trebuie sa dstea un pic la incubator asa ca atata timp cat am stat in spital bebe a stat la caldurica.Dar a fost bine.

Acum suntem acasa, ne pregatim sa facem prima viyita la medicul de familie ayi la ora 3.

Stiu ca nu am noima in scris dar asa am un haos in cap. Nu stiu alte fete cum sunt dar eu ma simt tare ametita dupa ce alaptez. Voi intreba dr azi ce se intsampla si ce trebuie sa fac.

Va pup pe toate. Multa sanatate.

Mami de Rares[bebic]

Distribuie pe alte site-uri

LUANA - la mai mare![flo]

fetelor, am primit wrap-ul de la nandu. am trimit instructiunile pe mailul comun. Ana-Maria parca(sper ca nu greshesc[alcool])mia spus ca pierduse cd-ul.

ma gandeam ce buna ar fi o papusha sa fac nishte probe[:D]

[gravi] 38+[baietel]

poze

AMR 11 de zile [pk]

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Denisamada, Kea multumesc. Dar banuiesc ca la anticonceptionale n-o sa am restrictie. Eu imi doresc inca un copil, dar sa fac o mica pauza mai intai [:D]
align="right" id="quote2">[:I] Eu intelesesem ca e vorba de antibiotice. In ceea ce priveste anticonceptionalele, cel mai bine vorbesti cu ginecologul. Din cate stiu eu merg cele care contin doar progesteron, fara estrogeni.[pup]Denisa-Madalina [gravi] 34+ [fetita] cu Adela-MarisaAMR 6 saptamani [pk]

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Daca la nastere are cel putin 2800 g e in regula din punctul meu de vedere. Eu zic merci si de alea, ca mai are timp sa puna, ce ma ingrijoreaza in continuare e circumferinta abdomenului. Ce pot face eu sa creasca? [q]

[gravi] 34+ [baietel]
align="right" id="quote2">

Kea, ma bucur ca e de bine si il lasa sa stea in burtica! Nu mi se pare asa de micutz...eu nici nu stiu cat are al meu...dar am mare incredere in el, il simt activ si asta ma linisteste [:D].
Lichidul va creste daca reusesti sa bei suficient, sunt sigura.
La greutate cam asta ar fi si targetul meu... Doamne ajuta sa creasca amandoi cat de bine!
In legatura cu circumferinta abdomenului ...nu stiu ce sa zic...si eu intreb si citesc de zor. Se pare ca odihna...si pe cat posibil pe partea stanga...e sfanta...alimentatia consistenta si oxigenare suficienta. Daca mai aflii ceva, please spune-mi si mie [flo].

Manu 36 [baietel] Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvântare, unde este binecuvântare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
[bis][bis][bis]AVEM 2 KG![bis][bis][bis][bis] [bis][bis] [bis][bis][bis] [bis]id="size4">[bis]
align="right" id="quote2"> FELICITARI!!!!! id="red"> [pup]
Citat:
citat din mesajul lui chatoneldenisamada, suna-i la primarie si intreaba-i direct, uite :Adresa: Str. REVOLUTIEI nr. 1-3, cod postal 130011Tel. 0040-245-611222; 0040-245-613928; 0040-245-611378Fax: 0040-245-217951E-mail: primar@pmtgv.roAdresa paginii de Internet:www.pmtgv.ro
align="right" id="quote2">Multumesc, chatonel. [pup] Site-ul ala e varza. De fapt... ia sa incerc sa il deskid si cu altceva, sa nu am surprize. [alcool] O sa incerc sa ii sun, parca vad ca ma pun sa imi fac alt card la cine stie ce banca. [:-@]Denisa-Madalina [gravi] 34+ [fetita] cu Adela-MarisaAMR 6 saptamani [pk]

Luanaid="red"> felicitari tie si mamicii tale!!!

Sunteti grozave, aveti toata admiratia mea[flo].

Manu 35+[baietel] Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvântare, unde este binecuvântare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
Cineva intreba DESISAMADA (parca) de bancile cu care lucreaza primaria tgv. DIn cate stiu eu lucreaza ca si fosta Directie de munca si solidaritate sociala -transformata acum in agentia de munca si presatatii sociale adica : BCR, BancPost, Reiffeisen, BRD... atentie la ING-nu prea sunt multi care lucreaza cu ei... si la banci gen Banca romaneasca, OTP Bank...
In orice caz, cu BCR si BancPost lucreaza foarte multe. Incearca un telefon.
align="right" id="quote2">

Merci. [flo] BRD ar fi OK sau Transilvania... Ii sun.

Edit: Se pare ca Directia de asistenta sociala si protectia copilului se ocupa de kestia asta... Bineinteles ca "vineri seara" nu mai raspunde nimeni! [bang]

Denisa-Madalina [gravi] 34+ [fetita] cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani [pk]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...