Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi de iulie-august 2004 (16)

Recommended Posts

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

So...bine ca vine weekendul!

Am uitat sa o felicit pe Blue pentru copii frumosi - ursuletzul e mortal! [pup]

Philip - un nume neobisnuit, imi place! [pup]

Roberta - va urez un weekend distractiv si fara raceli!

Kim - mi se pare cam exagerat procentul de 40% - poate vroiau sa spuna supraponderali, ceea ce nu-i acelasi lucru cu obez...Plus ca atita timp cit ei de ex. nu stiu cu exactitate cati bolnavi de diabet (aflati sub tratament) sunt in Romania, cum de stiu atit de exact ca 40% sunt obezi?? In fine...Ti-ai rezolvat actele?

Roller - lasa bre depresiile...sau sunt legate de job?

Eu ma bucur ca vine caldura (asa au spus la TV!!) dar ma cam enerveaza ca miine se da ora si dormim mai putin...[bang]

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si [bibe] Tudor Andrei (21 Mai 2008)

Poze

Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding

John D. Rockefeller, Jr.id="size1">id="Book Antiqua">id="red">

Hello!

Oare vine primavara? Ca eu NU MAI POT!!! Vreau sa ies cu copilul in parc, e saracul asa de palid...

Gabi, si pe mine ma ingrijoreaza schimbarea orei, Matei e foarte obosit si il trezesc si acum greu (v-am povestit ca trebuie sa cant in fiecare dimineata tot cantecelul cu "Ursuletii s-au trezit, buna dimineata?" ca altfel nu vrea sa se ridice din pat? [:D])

Si eu am o stare de oboseala accentuata, am intrat iarasi intr-un cerc vicios, beau (prea) multa cafea ca sa rezist la birou, seara adorm foarte greu (din cauza cafelei), a doua zi iar o iau de la capat si tot asa...

Dar mi-am luat 3 zile de concediu in saptamana inaintea Pastelui si poate ma reglez atunci.

Andreea, ce nume frumos!! Tu cum te mai simti?

Daria, cum merge dieta?

OLIVIA, Matei a plans si azi dimineata ca nu vrea la gradi...

poze

Povestea nasterii

Carmen, trimisei testu' la tot departamenu'. Baietii imi "multumira" profund [:D] Oricum radeam singura, de nebuna, cand am vazut intrebarile. Singura "stanca' pe care o vizualizam era atarnata [:D]

Nu, bre, depresiile nu's de la job, ca inca n-am toti neuronii functionali, da' am impresia ca am intrat, ca si Robi, intr-un cerc vicios de oboseala din care nu mai poci iesi. Si se manifesta cu pregnanta inspre weekend... Vreau caldura, vreau sa plec in concediu cu copii la mare, sa fac terapie de soare si apa. Si nu stiu cand si cum, ca agricultura cere 100% atentie si io nu vreau sa plec cu masina la mii de km departare, ma apuca panica numa' cand ma gandesc... Sper sa ma remontez in curand. Ma'c sa-mi iau vitamine[alcool]

Asaaa, deci intalneala e in 4: Olivia, Maria, Simo si io. +/- cupii aferenti. Caut o solutie de saptamana. Olivia, cand iti e mai ok?

Dana cu Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 [copil] si Paul Bogdan (04.10.2008)

Salut!

Eu simt ca ma duc cu capul. Am reusit astazi sa luam legatura cu un alt alergolog recomandat, luni mergem sa il vada. E vorba de Doctora Lucia Carbune. Stiti ceva de ea?

Cand a auzit ca l-a bagat pe prednison fara prea multe investigatii a luat foc. A zis sa ii intrerup orice tratament, luni il vede, dupa care mai asteptam 10 zile sa se duca efectul medicamentelor si trecem la teste si analize.

Am niste emotii ... sper sa nu renuntam la tratament, sa faca crize peste we si sa il bage luni pe acelasi tratament dupa ce il vede.

... deja imi pierd logica si coerenta. Chiar trebuia sa mosteneasca din toata familia cate ceva? Numai de la mine nu prea are nimic

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)

si [gravi] 6+

Mei, pe unde umblati toate? Ati iesit la plimbare deja?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si [bibe] Tudor Andrei (21 Mai 2008)

Poze

Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding

John D. Rockefeller, Jr.id="size1">id="Book Antiqua">id="red">

si io-s in zona,dar am zis ca daca s-a inceput capitol nou,sa nu ma plang si ioid="size1">

Andreeap foarte frumos nume[pk]...ti-a trecut raceala?

Daria cum merge dieta[pup],ce distractii aveti in week-end?[olala]

Olivia noi bem lapte uht 1,5%[:D]...da' in cantitati mici[bang]...pupacim Uka plangaciosul[pup] si tinem pumnii sa se acomodeze cat mai repede[pup]...nu zice ca-i este dor de prietenul lui?

Dana io zic ca-i astenie de primavara,baga vitamine[flo]

Alina tinem pumnii sa aveti bafta cu noul alergolog![pup]

pupicei[pup]

filmuletze,filmulete noi,gorodeii,aripile mele,

gorodeii noi

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...