daniflor87 Postat Aprilie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 24, 2016 (editat) Bună. Eu am făcut în Franța,dar eu cred ca și în București/Constanța sunt destule clinici cu medici buni . Eu în constanta as recomanda Euromaterna cu dr Chazli Fawaz. În București cred ca medlife,Acum nu stiu... [batcap] Editat de Aprilie 24, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rosesarbu11 Postat Aprilie 24, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 24, 2016 Recomand Clinica Polisano, Sibiu. Citește forumul! Eu am reușit acolo. Am 41 de ani si a fost o minune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi12 Postat Mai 4, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2016 Buna, sunt noua pe forum. in curand voi avea 41. In aproape doi ani am facut 2 FIV-uri + un embriotransfer la Columna (Bucuresti) si 3 FIV-uri la Chisinau. Ieri am facut betaHCG pentru ultimul FIV si a fost negativ. Nu sunt genul persoanei care renunta usor dar plang in continuu. Nu mai stiu ce fac gresit. Inteleg ca de vina este varsta, endometrioza, chisturi, AMH foarte scazut, dar imi doresc foarte mult un copilas dar am inceput tratamentele FIV cam tarziu. Orice sfat, sustinere, recomandari de doctori si clinici sunt binevenite. Va multumesc anticipat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4ever2you Postat Mai 4, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2016 Angi, imi pare rau de experientele traite si ca diagnosticul este asa...Foarte grele incercarile tale.Eu la Chisinau am gasit medicul care sa imi rezolve pb, ce-i drept nu grave. Pot sa te intreb la ce clinica ai mers? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4ever2you Postat Mai 4, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2016 (editat) A aparut mai greu mesajul decat ma asteptam Editat de Mai 5, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryviena Postat August 30, 2016 Raport Distribuie Postat August 30, 2016 Buna e cineva cu reusita fiv dupa test genetic de preimplantare?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryviena Postat August 30, 2016 Raport Distribuie Postat August 30, 2016 Buna sunt noua pe forum..as vrea sa stiu daca e cineva care a ffacut test genetic de preimplantare si a reusit embriotransferul?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryviena Postat August 30, 2016 Raport Distribuie Postat August 30, 2016 Buna e cineva cu reusita fiv dupa test genetic de preimplantare?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina8584 Postat August 31, 2016 Raport Distribuie Postat August 31, 2016 Buna sunt noua pe forum..as vrea sa stiu daca e cineva care a ffacut test genetic de preimplantare si a reusit embriotransferul??Buna eur urmeaza sa fac un test genetic. Am o fricas de mor pt ca nu stiu cu ce se mananca. In plus am si doua avorturi din fiv. :( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryviena Postat August 31, 2016 Raport Distribuie Postat August 31, 2016 Buna eur urmeaza sa fac un test genetic. Am o fricas de mor pt ca nu stiu cu ce se mananca. In plus am si doua avorturi din fiv. :(Buna...eu am trei esuari fiv.. acum am inceput stimularea pt fiv 4 si voi face un test genetic.. si imi este foarte frica... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.