velvet Postat Aprilie 27, 2017 Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2017 veverita,te asteptam aici http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/155076-fiv-la-sibiu56/page-24 pt intrebari si nelamuriri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Aprilie 27, 2017 Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2017 desi vad ca tu recomanzi kaali dr zadori [alcool] in fine,scrie repede cateva mesaje scurte,sa te vedem in timp real. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siminalauras Postat Octombrie 5, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 5, 2017 Buna dragutelor, Ma pregatesc sa incep si eu primul procedeu de FIV. Momentan locuiesc in Atlanta , Sua si as dorii sa imi cumpar medicamentele din tara deoarece diferenta de pret este destul de considerabila. Stie cineva care ar fi regulile la transportul cu avionul? Mentionez ca o cunostinta care urmeaza sa calatoreasca din tara si ar fi dispus sa mi le aduca. Medicamentele necesare ar fi Menopour, Gonal-f si Cetrotide. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellapop Postat Octombrie 4, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2018 Buna Dragelor pe scurt incep sa va spun povestea mea .... Ma m casatorit in 2018 la inceput nu neam dorit copii insistent dar mentionez niciodata nu am luat med nu am intrerupt sarcina dar nu am ramas .... apoi dupa 5 ani am inceput sa avem semn de intrebare am inceput sa mergem la diversi medici Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellapop Postat Octombrie 4, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2018 In 2014 am incercat Fiv dar pe cand sa extraga ovocitele a aparut un chist si a intrerupt tratam, am f tare dezamagita am intrat in depresie prob hormoni luati in doze mari , apoi am mers la un alt medic a incercat 3 I C S , dar nimic , am fost operata , dilatata si iarasi dxploatata dar rez 0 , Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellapop Postat Octombrie 4, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2018 Iar anul acesta am recurs din nou la Fiv in Mai 2019 , dar inainte sa incepem procedura medicul a desc un polip care a trebuit aspirat ,,, apoi inj in burta , tratament, extrag ovocitelor emotii cate am ,,, apoi fertilizarea lor ( alte emoti ) ast cu emotii tlf embriologului sa stim cati sau fertilizat Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellapop Postat Octombrie 4, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2018 Am avut Noroc din 8 sau fertilizat opt Dumnezeu nea ajutat , iar in 28 Mai a avut loc embrotransferul ,,, a introdus doi embrioni iar Dumnezeu a facut Minunea am aflat ca sunt insarcinata ....Totul a fost Ok dar la trei luni am avut eminenta de avort , trei sapt de spitalizare ,, cu sangerari dar Copilul a luptat Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellapop Postat Octombrie 4, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2018 Si Dumnezeu ne a pazit ,,, cu repaus si calm suntem Bine , avem o Fetita Dumnezeu sa i dea Sanatate sintem p a 21 sapt .... deci nu va pierdeti speranta (( Dumnezeu e bun ! Fitii pozitive toate la timpul lor .. Se poate ♥️❤️ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.