Angelinne Postat Aprilie 19, 2009 Raport Postat Aprilie 19, 2009 Eu am un par....tot timpul parca sunt scoasa din priza,,,am o gramada de fire care stau pe deasupra parului si nu reusesc sa imi gasesc produse de par care sa mi le calmeze...sa am si eu un par lins...numai placa...pe care o cam evit sa nu imi distrug parul. Angelinne [foto] Citează
carolinah Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Cred ca te-ar ajuta sa folosesti balsam/masca de par la fiecare spalat pe cap si dupa ce iti aranjezi parul sa il "calmezi" cu o ceara de par. Ajuta f mult si mastile de ulei de masline/unt de shea (karite) facute odata pe saptamana. Caro Citează
Wicca Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Eu folosesc un "OIL NON OIL", e mult mi lejer decat ceara si nu murdareste parul,intradevar ti ar fi de ajutor o masca sau un balsam de par din gama liss!!! Andreea si BB Andrea (26.12.2005) Citează
puisorul Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Am acasa un astfel de produs de la Tony&Guy. Acum sunt la parinti dar cand ajung acasa iti scriu si cum se numeste. E uleios si netezeste foarte bine. [mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008) Stefi[foto] Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele Citează
Angelinne Postat Aprilie 21, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 21, 2009 Folosesc si masti si balsamuri dar nu prea ma ajuta.... ceara intradevar il cam incarca si asa trebuie sa ma spal pe cap de 2 ori pe sapt. Angelinne [foto] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.