Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

HRISTOS A INVIAT!Iata ca am nevoie din nou de parerile voastre. Am botezat o fetita si sambata este petrecerea. Mi-am cumparat acum 2 saptamani o rochie f frumoasa insa....[bang]nu incap in ea. Cand mi-am luat-o am luat-o cu speranta ca voi slabi incat sa pot inchide rochia. De slabit parca am slabit un pic, dar rochia tot nu se inchide. Marti merg la croitoreasa sa mi-o scurteze un pic si sa-mi spuna ce truc as putea folosi ca sa nu se observe ca este deschisa la spate. Doar ca astazi, in timp ce ma uitam la tv am vazut o reclama la tele shop care mi-a atras atentia. Este vorba de lenjeria Slim'n Lift Supreme Comfort care, atuci cand o imbraci te subtiaza cu aproximativ 15 cm. Am sunat la ei si spun ca imi pot trimite comanda intr-o saptamana. Eu nu pot sa astept pana mi-o trimit ei ci, dupa ce aud si parerile dvs. am sa trimit un prieten din Bucuresti sa ii cumpere. Problema este ca nu stiu nici ce masura sa-mi iau. Au de la masura S la masura XXXL.Eu port 44-46 in marimi romanesti. Va rog sa-mi spuneti si mie daca a folosit cineva si este intr-adevar cum spun ei. Mie mi-ar trebui sa subtieze cam 5 cm pt a incapea in rochita. Asta ca sa nu dau banii aiurea, ca sunt 250 ron. Si, daca are cineva, cum ati ales masura? Va rog fetelor sa-mi raspundeti si mie.[flo]

Va multumesc!

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Daca ii intrebi pe cei de la shop iti spun ei ce marime ai nevoie. De ex. mie la 62 de kg mi-au recomandat marimea M.

De subtiat clar subtiaza dar nu cred ca chiar cu 15 cm. Din pacate doar maine seara ajung acasa si as putea sa o incerc si sa iti spun exact cat subtiaza. Problema e la talie sau unde?

Talia si burtica o strange clar. Si la fel si coapsele.

[mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008)

Stefi[foto]

Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Cum se topesc kilogramele

Postat
Da, problema este la talie si la burtica. Rochia nu mai are loc de dat drumul pe lateral. Si nu ma incape cam cu 4 cm. Am sa sun maine direct la ei sa intreb ce marime imi trebuie pentru ca azi am sunat la Magazinul Obor si am intrebat daca au pe stoc si fata de acolo nu a stiut sa-mi spuna ce marime imi trebuie. Multumesc mult pt. raspuns. Abia astept sa vad ce poate face lenjeria asta. Mai asteptam raspunsuri si de la alte fete care au folosit asa ceva.[flo]
Postat
offfff[bang]m-am zapacit complet cu masurile astea. Cica daca iei direct din magazin nu le poti schimba #351;i eu nu pot astepta 2 saptamani pana imi trimit ei.Asa ca va rog sa ma ajutati sa aleg masura potrivita. Am sunat la ei #351;i fata de acolo mi-a spus ca mi-ar trebui xxl, dar eu cred ca este prea mare. Am gasir site-ul asta http://www.thane.com/products/health-beauty/slimlift-comfort/slimlift-comfort.php unde vad ca la masura 12 cat port eu corespunde xl. Apoi l-am gasit pe asta http://www.thane.com/products/health-beauty/slimlift_supreme/slimliftsupreme.php unde vad ca la masura 12 corespunde L. Offfff [bang] va rog sa ma ajutati sa aleg masura potrivita ca m-am zapacit complet.
Postat

Nadyana, eu as alege XL ca sa fiu sigura. Depinde foarte mult si de citi cm ai peste fund, ca aici nu conteaza neaparat kilogramele ci e vorba de circumferinta. Eu din linkurile alea nu inteleg mare lucru. [alcool]

Unde anume in Bucuresti se gaseste genul asta de lenjerie? Ca m-as duce si eu zilele astea sa vad...

Cambogia * Istanbul * Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Postat

Nadyana, mersi. Credeam ca au un magazin undeva unde sa ma duc sa vad produsul cu ochii mei.

Referitor la marime, cind ai sunat la magazin ai spus circumferinta peste fund in cm si fata de acolo ti-a zis ca iti trebuie XXL sau i-ai zis doar masura 44-46?

Eu de exemplu am o lenjerie in genul asta marimea XL (am 107 cm peste fund) si marimea e ok pentru mine dar e genul pina in talie, ca niste colanti mai scurti.

De ce nu te duci tu sa probezi ceva acolo la tine in oras? Iti iei rochia cu tine la proba si poate iti gasesti ceva acolo.

Cambogia * Istanbul * Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...