ellinia Postat Aprilie 20, 2009 Raport Postat Aprilie 20, 2009 Tot vreau de anul trecut sa fac asigurari de viata, dar nu ma pot hotari unde anume. Am vorbit cu cei de la Grawe, ING, BCR si nu prea ma pot hotari. Stiu ca sunt foarte multe capcane, te poti trezi dupa ani de zile ca nu iei niciun ban - am un caz in familie, la Asiban a cotizat 13 ani si la sfarsit nu a primit nici macar un sfert din cat trebuia. Sunt firme care joaca la bursa - cele mai riscante, sunt care cumpara bonuri de tezaur - dobanda foarte mica. Stiu ca ar trebui sa intreb din prima daca suma de la final e estimata sau garantata. Cei de la ING mi-au aratat un "scenariu optimist" cu niste calculatii de te durea mintea. Nimeni nu-ti spune ca, de fapt, risti sa nu primesti mai nimic la final - sunt foarte dezamagita dar nu as vrea sa renunt totusi. La ce ar mai trebui sa fiu atenta? Ce experiente ati avut cu firmele de asigurari? Citează
NicoletaB Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 eu am la ing pachetul regal:asigurare (cu suma garantata, asigurare in caz de pensionare medicala (platesc ei ratele)+asigurare de accident daca pierd vreun organ/membru+ asigurare de viata) nu-mi fac griji ca banii mei sunt jucati pe bursa, pt bursa am un plan de investitii (vorba consultantei: joaca cat iti permiti sa pierzi) la sfarsitul perioadei de asiguare iau banii depusi+un 4-5% ( mai putin decat daca i-as tine la banca, dar am niste asigurari de viata bunicele+ alte riscuri acoperite) Citează
ellinia Postat Aprilie 21, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 21, 2009 Am sa ma interesez de pachetul regal. Platesti la trimestru sau lunar? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.