Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor. Mi s-a cerut sfatul cu privire la decorarea unei camere si nu prea stiu ce sfat sa dau[:D]

Poate ma ajutati voi.

E vorba despre o sufragerie mare, mare..are cam 50mp. Un perete, cel principal, din fata-primul pe care-l vezi cand intri, este zugravit in rosu..sangeriu. Nu prea inchis, nu deschis. Ceilalti pereti sunt zugraviti in culoarea nisipului, dar mai mult spre crem decat spre bej.

Canapeaua este alba, imaculata.

Covorul este negru.

Pardoseala este alba.

Mobila este antica, din lemn natur maro mai deschis, dar nu chiar asa deschis ca si cafeaua cu lapte.

Masuta din fata canapelei are picioarele aurii.

Usile sunt albe.

Exista accente mai multe crem-auriu in incapere: candelabrele, veiozele, unele modele de pe mobila, ramele tablourilor si ale oglinzii(o oglinda mare mare pe perete)

Intrebare: ce draperii sa puna? Asta e necazul prietenei mele care, sta fara draperii la geam pentru ca nu stie ce culoare merge[alcool]

In camera ar fi, asa cum am spus: crem, auriu, negru, alb,si un mare rosu-peretele. Bine, mai are si 2 plante mari verzi[:D]

Nu vrea sa puna draperii crem auriu pentru ca s-ar contopi cu peretele de langa geamuri si n-ar avea niciun contrast cu camera.

Rosu a zis ca i s-ar parea prea de tot(rosu s-a gandit sa ia niste pernite decorative pt canapea).

Negru nu ar merge la draperii...deci ce ar putea pune?

Ramele geamurilor sunt maro inchis.

va rog sa-mi dati o idee[flo]

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Ca un neprofesionist, dar ca un om caruia ii place sa se "joace" cu culorile, mie una mi se pare ca deja sunt multe culori/nuante, fara legatura intre ele. Ideal pt decorarea unei incaperi este sa folosesti 2-3 culori si diverse nuante ale lor.

Din ceea ce ai descris tu mi-am facut o imagine, dar ea poate fi gresita. Sunt f importante nuantele in sine, nuanta de maron a mobilei, rosul peretelui, cum vine auriul acela, formele mobilierului folosit...eu as folosi la draperii (daca tine neaparat sa isi puna) o nuanta cat mai neutra din cele care exista deja. Nu mai cred ca e cazul sa mai iasa ceva in evidenta. Dar o poza nu ai? [:D]

Dana [hia] mama lu'[cavaler]Radu Stefanid="size3">(Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"[pup]

Hobby

Postat

rosu, alb, negru/ crem, auriu...hmmm, ok.

rosu, alb si negru merg cu ...GRI! [8D]

dar daca are atatea combinatii sofisticate deja, si niciuna cu imprimeuri, din cate spui, poate ca draperiile ar putea fi un crem mai puternic cu niste dungi fie negre, fie rosii. zic si io.

Postat

Nu m-am gandit sa fac poza...

Ea s-a gandit initial sa foloseasca doar o culoare pregnanta. Si s-a gandit la peretele rosu. Naiba stie de ce si-o fi luat covor negru...[alcool].Poate pentru a-l ásorta´´ cu TV-ul.(pus pe peretele rosu)

Arata bine asa, e chiar o sufragerie sofisticata, mobila aceia e foarte bine lucrata. Mobila nu e mare, e formata din 3 corpuri inalte cam cat o masa...nu are dulapuri sau vitrine.

O sa-i propun GRI, crem cu dungulite negre sau rosii(tare ideea, cred ca merge) si o sa-i propun si o nuanta neutra...dar spune-mi Danat, care adica nuanta neutra?

O sa-i propun sa renunte la mobila, adica sa mi-o dea mie[:D][pk]

Postat

Pai un crem care sa nu iasa deloc in evidenta fata de perete...nu cred ca mai merge bagat inca un accent de culoare dupa atitea culori la gramada.

Si eu as fi evitat negrul acela, as fi pastrat numai jocul de rosu si crem, auriu...super!

Dana [hia] mama lu'[cavaler]Radu Stefanid="size3">(Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"[pup]

Hobby

Postat

Griul ar fi mers daca vorbeam doar de rosu, negru si alb. cum cand avem si crem, auriu, cafea cu lapte as exclude orice alta noua culoare si in nici un caz gri.

Si eu tind spre o culoare neutra - sunt contraste destule deja. Asa incat crem mi se pare cea mai potrivita.

[gravi] 9+

Postat

Recitind prima postare, chiar ca pare o mare adunatura de culori[:D]Haideti sa explic mai clar.

Negru e doar covorul si...televizorul de pe perete.

Rosu e doar peretele.

Maron deschis, natur(NU chiar cafea cu lapte)sunt cele 3 corpuri de mobila, inalte cat o masa.

Auriu sunt detaliile: veioze inalte , rama de la oglinda, candelabrul, rama tablourilor si mici mici modele pe mobila, alea pot trece neobservate[:D]

Pardoseala e parchet alb alb, canapeaua la fel.

I-am zis de gri. A zis ca nu vrea...

Azi se duce sa caute draperii ALBE cu putin rosu, putin de tot.(cica i-a venit ideea de pe un site american) :-))

A zis ca daca nu gaseste albe, incearca crem-auriu cu dungulite rosii. Ca problema e, daca isi pune doar crem, i se pare ei ca se contopeste cu peretele[alcool]

M-a palit pofta de renovari auzind-o pe ea[:D]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
I-am zis de gri. A zis ca nu vrea...
align="right" id="quote2">

aaaaa, s-a inteles gresit!! eu nu am zis sa adauge gri la culorile de acum, ci ca ar fi mers gri la alb, negru, rosu. si anume in loc de crem.
Postat
Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Azi se duce sa caute draperii ALBE cu putin rosu, putin de tot.(cica i-a venit ideea de pe un site american) :-))A zis ca daca nu gaseste albe, incearca crem-auriu cu dungulite rosii. Ca problema e, daca isi pune doar crem, i se pare ei ca se contopeste cu peretele[alcool]M-a palit pofta de renovari auzind-o pe ea[:D]
align="right" id="quote2">Pai tocmai asta e ideea! Frumosul si armonia nu vin neaparat din contraste [:)]Dana [hia] mama lu'[cavaler]Radu Stefanid="size3">(Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"[pup]Hobby
Postat
Citat:
citat din mesajul lui conchita
Citat:
citat din mesajul lui ladyJI-am zis de gri. A zis ca nu vrea...
align="right" id="quote2">aaaaa, s-a inteles gresit!! eu nu am zis sa adauge gri la culorile de acum, ci ca ar fi mers gri la alb, negru, rosu. si anume in loc de crem.
align="right" id="quote2">Aaaaa....ok[flo]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...