Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

salariu companie privata

Postări Recomandate

Postat

Mi se pare o cerere rezonabila. Acum, sunt curioasa daca sunt de acord sau nu.

Daca nu vrei sa faci public acest lucru, te inteleg cu toate ca nu prea stiu de ce exista un asa secretism in ceea ce priveste plaja salariala la noi in tara.

Ma uitam pe site-urile de recrutare din alte tari si acolo ofertele sunt clareid="size1">

Macar sa-mi spui "DA" sau "NU", te rog. Aici sau PM.

Liliana, [comoara] Andra-Maria (29.09.2003) & [baietel] Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy">

D'ale Andrei

Vremuri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Mi se pare o cerere rezonabila. Acum, sunt curioasa daca sunt de acord sau nu.Daca nu vrei sa faci public acest lucru, te inteleg cu toate ca nu prea stiu de ce exista un asa secretism in ceea ce priveste plaja salariala la noi in tara.Ma uitam pe site-urile de recrutare din alte tari si acolo ofertele sunt clareid="size1">Macar sa-mi spui "DA" sau "NU", te rog. Aici sau PM.Liliana, [comoara] Andra-Maria (29.09.2003) & [baietel] Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy"> D'ale Andrei Vremuri
align="right" id="quote2">Stai linistita ca faza asta cu secretismul nu e doar in privat e si in sistemul public...Si daca se va intampla sa colaborez cu firma respectiva voi spune daca au acceptat cererea mea sau nu.[:)]POVESTEA MIRUNEIPOZICI MIRUNICA

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...