Candy Postat Iunie 14, 2010 Raport Postat Iunie 14, 2010 Stie cineva vreo vila de inchiriat la munte, cu piscina exterioara, in Ro, Austria, Elvetia, Germania? Suntem 3 familii, 6 adulti si 4 copii intre 5 si 16 ani. Am cautat pe mai multe site-uri care ofera vile de inchiriat, dar putine sunt cu piscina. Vine prietena mea din Italia, impreuna cu sora ei, si m-a rugat sa mergem o saptamana la munte undeva, ca e satula de caldura... Pana acum nu prea am gasit nimic potrivit, ma ajutati, va rog? God, if I can't have what I want, let me want what I have. Citează
Tdi Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Nu am inteles exact despre ce fel de vila intrebi...o pensiune ar fi ok? Noi am stat la Baile Herculane la "El Plazza", aveau piscina in curte, mancare si conditii super. Da o cautare pe net si gasesti detaliile pensiunii. Teddy si [zana]Alyssa (05.05.05) Citează
josefine Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Langa Focsani, in localitatea Gresu, Motel flora A. . E in muntii Vrancei, pe langa e o cascada, o pastravarie. Au si pensiune si motel. Si piscina si teren de fotbal. www.razvanphotography.com Citează
Candy Postat Iunie 27, 2010 Autor Raport Postat Iunie 27, 2010 Multumesc ptr sugestii, le-am notat, pana la urma am gasit ceva la Vatra Dornei. God, if I can't have what I want, let me want what I have. Citează
teo1970 Postat Iunie 28, 2010 Raport Postat Iunie 28, 2010 Candy, te rog, poti sa ne spui ce-ai gasit la Vatra Dornei ? are piscina ? Citează
Candy Postat Iunie 29, 2010 Autor Raport Postat Iunie 29, 2010 Da, are piscina, insa interioara (acoperita), dar nah... nu le poti avea pe toate. Se numeste Pensiunea Valea Izvoarelor: www.pensiuneavaleaizvoarelor.ro God, if I can't have what I want, let me want what I have. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.