mandyksch Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Stie cineva care este denumirea in limba romana a "Amelanchier lamarckii" Nu am gasit cu Google nicio denumire in limba romana.Am inteles ca este un arbust putin cunoscut la noi, dar fructele sale sunt foarte gustoase, amarui-acrisoare si se pot folosi in diverse retete. Este cumva vreun botanist prin zona? Multumesc "A nu obtine ce iti doresti si cand iti doresti, este din cand in cand o mare sansa" Citează
miki68 Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Probabil pentru ca nu se cultiva in .ro, nu are nici denumire romaneasca. Gugal zice ca denumirea eng. e juneberry sau coacaz din zona de nord[:D] cristina d. Motaneii mei Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com Citează
ML Postat Aprilie 22, 2009 Raport Postat Aprilie 22, 2009 Bace de iunie sau Mespilus de zapada: http://www.eutopiagardens.org/eg_mall/index.php?tp1_crt=2430&&tp5_crt=1&&tp_crt=5&&tip_crt=&®iune_crt=0&&locatie=&&firma_crt=&&c_ce=&&c_tip=&&c_cr=&&oras_crt=0&&buc1=&&buc2=#d P.S. Click pe nume (nu pe poza). Se deshide o fereastra cu detalii, inclusiv denumirile "culese". Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează
mandyksch Postat Aprilie 22, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 22, 2009 Multumesc frumos.ML, am gasit si eu ieri site-ul dat de tine, dar nu stiu cum am ratat denumirea , cred ca am trecut cu vederea. "A nu obtine ce iti doresti si cand iti doresti, este din cand in cand o mare sansa" Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.