Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Suntem un id="size4">id="blue">[si-eu]de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai tare esenta, bebelusa Dalmei, sa traiasca si sa creasca.Iata insa ca a venit si momentul in care trebuie sa incheiem aceasta etapa de burtici si sa continuam alaturi de minunile care ne-au adus lumina in viata, care ne-au facut sa uitam de toate greutatile. Am devenit MAMICI....unele pentru a doua oara sau chiar pentru a treia oara. Cineva de aici spunea ca cel mai frumos dar al unei femei este acela ca poate da viata. O femeie nu este femeie si nu este implinita pana nu devine mama. A fi mama este cel mai frumos lucru din lume si de aceea vreau sa inchei prin a multumi lui D-zeu pentru fiecare dintre noi, pentru ca ne-a daruit acest har si ne-a trimis copii sanatosi.id="blue">id="size1">asa se naste o mare iubireid="red">id="size3">

Capitolele Odiseei noastre:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, [url=
  • Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

va urez tuturor o primavara fericita, plina de bucurii si sanatate|! [flo]

eu nu mai reusesc deloc sa scriu... mai ales zilele trecute nu am deschis deloc calculatorul.

sper ca toata lumea este bine, nu mai avem racituti, bolnaviori sau mucisori.

de azi sunt doar cu Eva, Patrick a plecat in vacanta cu ai mei la Timisoara, asa ca sper sa pot intra mai des.

o zi excelenta tuturor!

Postat

Hello Ladies

Hristos a inviat!

Ne-am intors si noi ieri din calatorii, frumoase vizite dar obositoare. Ce sa facem acum daca tot neamu' matusi, unchi, veri, verisoare cu purcel si cu catel au vrut sa-l cunoasca pe Razvanica[:D].

Bebe al meu a fost tare cuminte si pe drum si la multiplele destinatii. Dar cum sa nu fie cuminte cand a trecut din brate in brate. Tuturor li se parea foarte funny ca le doarme in brate, iara eu ii injuram in gand ca imi obisnuiesc copilul asa [batcap]. Si drept urmare acum maraim in balansoar ca vrem la mama in brate, ceea ce am si obtinut.

Ce-i drept eu cred ca e marait acum si din cauza vremii, nici eu nu's prea departe de starea lui.

Booon, si acum sa revenim la oile noastre.

La Multi Ani pentru licuricii nostri, sa creasca mari si sa-si bucure parintii in continuare:

[bum]Daria Iulia bb de Cris 30[bum]

[bum]Ioana Alexandra bb de Olgavart[bum]

[bum]Alexandru bb de Micola[bum]

[bum]Stefan bb de Carmen Marieta[bum]

[bum]Isabella bb de Dobreclaudia[bum]

IrinaC frumoasa intalnire cu Andu[olala]. Aproape ca era sa venim si noi daca nu plecam si asa eram 3 Andrei. Am vazut ca intrebai de tort de botez: eu i-l fac la o cofetarie din piata Orizont (Dr. Taberei). Costa 50 ron kg si trebuie sa te duci sa dai comanda in lunea dinaintea botezului. Fac acolo tot felul de modele si sunt foarte gustoase.

Bee sa stii ca nici eu nu credeam in deochi pana de curand cand nu mai stiam ce sa-i fac lui bebe, plangea intr-una. Am zis Tatal Nostru de 3 ori si a tacut. Sa fie oare coincidenta???

Ada sper ca fetitele sa fie mai bine. La fel si Mister Mister, multi pupici de la noi.[pup][pup]

Am vazut si poze cu Aidan, Sabinuta, Victoras, frumosi copii mai avem fetelor la odisee[olala][olala]. Ce sa mai zic de Dariuta, este o scumpica, o adevarat domnisoara in rochita rosie.[olala]

Miere m-ai emotionat pana la lacrimi. Si noi iti multumim pentru toate sfaturile pe care ni le dai si relax ca nu ne suparam pe tine. Altfel ce fel de prieteni sunt aceia care nu iti spun adevarul in fata si te trezesc la realitate cand gresesti? Tu esti intotdeauna pe faza cu un sfat si o parere pertinenta.[pup][pup]

M-am intins ca o placinta insa mi-a fost dor de voi, ce sa fac? [loveyou] Sunt addicted

O zi frumoasa va doresc si multi [pup][pup][pup]

Crisspy mamica fericita de [bebic] Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Postat

Hrisos a inviat!Nu stiu daca va mai amintiti de mine vam citit mai tot timpul dar nu am mai reusit sa scriu.....poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi....copilul meu sa nascut cu 3930 acum are 3 luni jumatate si are 6350g e ok??sincer eu tot timpul am trait cu impresia ca nu il satur dar doctorul a insistat foarte mult sai dau doar lapte la san.De 3 saptamani muncesc vinerea si sambata noapte si sotul ii da un biberon cu lapte praf pt ca nu reusesc sa ma mulg,nu am reusit niciodata.Ideea e ca atunci doarme f f bine.Aseaa si alaltaseara am incercat sai dau 60 ml lapte iniante sal pun la san sincer a dormit mai bn dar nu extraordinar.....nu stiu ce sa mai cred.In plus a avut 5 zile fara sa faca caca si iam bagat supozitor...acum au trecut iar 3 zile si dimineata iam bagat supozitor ca se chinuia sa faca.Nu stiu ce sa mai cred!In plus imi doarme foarte foarte agitat noapte,bolnav nu pare a fi caci e un copil vesel....I n ultimul timp nu a mai prea luat in greutate,iam zis doctorului dar a zis sa mai asteptam.Dar cat sa atept ca sunt deja cateva saptamni de cd imi ia foarte putin in greutate!Pupici mamicilor si licuricilor[pup][pup][pup]

Mamica fericita de Edy id="red">

Postat

Buna, fetelor! Cam pe fuga, de data asta, profit de faptul ca e taticul aici, imi mai astampar si eu dorul...

oana, Daria are 4 luni si cred ca a depasit cu putin 6.500 de grame. Nascuta cu 3.500, e adevarat. Copilasul tau, la 3 luni si jumatate, nu e departe de greutatea ei de acum, deci...

Daria Nandiniid="teal">

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruitid="red">

Postat

buna fetelor! sunt f bucuroasa! david a papat in 12 ore (de azi-noapte pana acum) 6 mese f bune! ultimele zile atat manca in 24 ore... irina, nu mai fac proba suptului, se pare ca nu mai e cazul...sper sa o tina tot asa! [olala]

multumesc pt incurajari, ca de fiecare data sunteti aici pt noi [pup]

am pus poze multe in album pe picasa la mailul comun...sper sa va uitati [:)]

puiutzul meu are 15 saptamani!

Postat

Hristos a inviat!

Dark si Ada - sper ca sunt puii mai bine.

Dark , mie pediatra mi-a spus ca batista bebelusului nu mai des de 2 ori/zi, dar nu am ascultat-o mereu.

Miere - [flo], doar par relaxata[:D], iar un merit in atitudinea mea il are sor'mea, care are o fetita ce face in curand 2 ani si cand imi zice "si Ana facea asa" ma linisteste complet. La al doilea (cine se incumeta) vom fi mult mai relaxate, cu adevarat.

Aidan e un frumos, in poza cu palarioara e un dulce.

Oana - [pup] cum sa nu te tinem minte? Pana si eu cu neuronu' meu lipsa imi amintesc de tine. Dupa parerea mea de parerist, nu ai de ce sa iti faci griji. Puiul tau a luat 2kg 400 de la nastere, insa in mod sigur a mai scazut vreo 200 gr in primele 2-3 zile de viata, deci al luat in 3 luni cam 2,6kg, ceea ce e f bine. Felicitari drului tau care te-a incurajat sa il alaptezi exclusiv. Un copil care nu se satura iti da de stire. Urlaaaa [:D].

Delia - ma bucur ca te-ai linistit. Si Andrei are perioade cand mi se pare ca suge mai putin, ca timp, ca altfel nu am cum sa-mi dau seama, ca proba suptului nu am de gand sa o fac. Cred ca e normal, si noi avem zile in care mancam mai putin, mai des, mai rar...atata timp cat e vesel, nu doarme excesiv de mult, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. [pup]

Selene - sper ca ati avut sarbatori linistite in 3. Ma bucur mult pt voi. [pup]

Daiopri - tinem pumnii sa fie totul ok.

Alina - mama, ce oki are Sabina. Si seamana cu tine. [pup]

Aalina - si al meu se linistete numai la mine. Din pacate, in iul voi incepe serv si trebuie sa incep sa il obisnuiesc si cu maica-mea, si cu biberonul, sa incepem sa ne prostim cu diversificarea pe la 5 luni si ceva...offf. cand a trecut timpull asta? [q]

Noi suntem bine, avem show cand suntem obositi si eu nu stiu sa-l adorm, show in carut (numai in marsupiu e bine. Chiar , cat timp e indicat sa stea in marsupiu?) si mai nou show in scoica cand mergem cu masina [bang]. Cum o fi frate sa ai copil care sa doarma cand esti cu el afara sau cand mergi cu el cu masina? [q] Care aveti sfaturi de dat, va rog, ca va tb sa plec singura cu el cu masina si nu ma pot concentra deloc cand urla [q].

Multumesc.

Rog fetele pe care nu le amintesc in postarile mele sa nu se supere, eu citesc tot, dar stau prost de tot cu memoria si timpul; da' ma duc eu la servici si o sa am timp [:D].

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...