Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor ,

Dupa un fiv nereusit la Vinna , as vrea sa merg in Bucuresti la Dr Laura Dracea .Stie cienva ceva despre dansa ? Mi-o recomnadati ?

Va multumesc

• Răspunsuri 263
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Buna,

am facut fiv cu dna dr Laura si am reusit ! ti o recomand cu caldura ca fiind o dr. care stie ce face si face cu mult profesionalim; nu spun asta ca am reusit cu dansa dar are cele mai multe reusite dintre dr. din Bucuresti, intrecandu l si pe profesorul ei, dr Bogdan Marinescu; eu am ales o pe dansa dupa ce m am interesat de reusitele pe care le are si mi am zis ca daca corpul meu va reactiona bine la tratament, in ceea ce priveste doctorul voi fi pe cele mai bune maini si daca va fi sa nu fie cu reusita, nu voi avea ce sa i reprosez dumneaei; ai incredere in Dummnezeu in primul rand si apoi in dna dr. si totul va fi bine !

te astept cu vesti ! (bune)[:D]

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...[gravi] sapt.23 cu Daria,[fetita] INIMA, A INIMII MELE!

Postat

buna!

si eu urmeaza sa merg la dr.Dracea pentru FIV.Am auzit numai lucruri bune despre dansa.

Din pacate am programare abia pe 29 iunie.

Abia astept sa o cunosc.

eu am avut 3 FIV nereusite la Medsana;nu mai vreau sa aud de aceasta clinica, nu sfatuiesc pe nimeni sa mearga acolo.

Postat

La topicul "FIV" sunt multe paciente ale doamnei dr., iar o parte buna dintre ele ne-am mutat apoi la "Gravidute prin FIV", asa ca esti pe maini bune. La el de adevarat este ca sunt fete pe forum care au facut FIV cu doamna dr, nu au reusit si au avut apoi succes in strainatate sau in alta parte. Hazardul, pe langa profesionalismul doctorilor conteaza prea mult, din pacate...

Bafta multa!

Ana

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Si eu sunt pacienta d-nei dr. si am facut un FIV care din pacate nu a fost o reusita!! Pot sa-ti spun ca pentru FIV nr. 2 voi merge tot la ea; trebuie sa stii ca ai ales un dr. care se pricepe, dar conteaza foarte mult daca e sa fie de la Bunul Dumnezeu. Iti doresc sa vii cu vesti bune!

PS:id="red"> S-au mutat cei de la Gynera intr-o alta locatie? Stiu ca urma sa se mute...poate intrebi....

Postat

Se va muta undeva in zona Dorobanti.

Am inteles ca se vor muta in etape, oricum IA si FIV nu fac in luna mai.

Cel putin asa mi-au zis mie.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...

In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...