Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Vreau sa fac o tarta cu sunca, ciuperci etc. Aveam o reteta dar nu stiu ce-am facut cu ea.Era un aluat de baza, peste care puteai pune diverse umpluturi.Puteti sa ma ajutati voi?

 

Delia

 

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

De obicei aluatul fraged se face in raport de 1/1/2,adica galbenus,grasime,faina.

Incearca 2 galbenusuri,200 gr unt,3/400 gr de faina,un strop de sare daca-l faci sarat sau niste zahar pudra daca-l faci dulce.

Se bate untul cu galbenusuri si sare,se adauga 300gr faina si se amesteca,se da la rece.Se lucreaza cu 100 gr de faina la intins,si decupat

Rapid si fara pretentii.

 

 

Adriana

 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...



×
×
  • Creează nouă...