fivoase Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii,pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa,Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.id="blue"> In capitolele de mai jos puteti citi povestile aspirantelor prin FIV: emotii,tratamente,rezultate,successe si insuccesse,victorii sau sperante pentru un viitor mai bun....si multe intrebari al caror raspuns il veti putea regasi in paginile subiectelor precedente...id="green">: FIV 1, FIV 2, FIV de toamna 2, FIV de toamna, FIV de toamna 3, FIV de toamna 4, FIV de toamna 5, FIV de toamna 6, FIV de toamna 7, FIV de toamna 8, FIV de toamna 9, FIV 1, FIV 2, FIV 3, FIV 4, FIV 5, FIV6, FIV7, FIV8, FIV9, FIV10, FIV11, FIV12, FIV13, FIV14, FIV15, FIV16, FIV17, FIV18, FIV19, FIV20, FIV21, FIV22, FIV23, FIV24, FIV25, FIV26, FIV27, FIV28, FIV29, FIV30, FIV31, FIV32, FIV33, FIV34, FIV35, FIV36, FIV37, FIV38, FIV39, FIV40, FIV41, FIV42, FIV43, FIV44, FIV45, FIV46, FIV47, FIV48, FIV49, FIV50, FIV51, FIV52, FIV53, FIV54, FIV55, FIV56, FIV57, FIV58, FIV59, FIV60, FIV61, FIV62, FIV63, FIV64, FIV65, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOP
fivoase Postat Aprilie 21, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 21, 2009 un capitol norocosid="red">id="size3">
Dana_bebe Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Am fost azi sa-mi iau Dipherelin-ul, Gomal-ul si Pregnyl-ul - am umplut cutia de legume a frigiderului cu ele - cand m-a vazut sotul meu s-a uitat disperat la mine: -Ce faci cu astea? -Sunt injectiile pentru FIV - la care el -Dar sunt numai pentru tine,nu? credea ca trebuie sa faca si el cateva la cat de multe erau noroc ca mie nu mi-e frica de injectii - chiar am si facut catva e drept ca la cainii si pisicile mele dar cred ca e mai usor sa-mi fac mie decat lor asa revin am gasit la FARMACIA IANCULUI 57 SRL, Sector 2 Bucuresti Sos. Iancului, Nr. 59, Farmacie Bucuresti - telefon 0212502172 - cine a mai trecut pe acolo poate stie fantana cu Lalele de la interesectia Pantelinon cu Iancului - acolo e farmacia.id="blue">
blue_flower Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Buna ziua la toata lumea, Nu am postat niciodata, desi va urmaresc de mult timp. zi am facut injectia cu nr.5 de Diphereline 0.1mg, sunt la primul FIV la prof Marinescu. Punctie dupa 18 mai. Am 32 de ani, sotul la fel. Nu avem nici un diagnostic, adica suntem sanatosi,...doar ca 'nu se intampla' aka 'stres'. Nu am apucat sa citesc daca mai e vreo fata in stadiul meu, dar continui sa mai citesc. Bafta mare. Am vazut ca va sustineti moral una pe alta, e foarte important. Eu sunt optimista. Sa vedem daca se intampla data asta. Si o intrebare: e normal sa ma doara ovarele de la injectiile cu Difereline? Multumesc frumos.
ingeras26a Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Asa sa fie! sa ne ajute bunul dumnezeu! Hristos a Inviat! Fetelor, am si eu o nelamurire. Eu incep maine stimularea, in z 7 de ciclu si in ziua 17 de diphereline (doza unica, facuta in z21 a CM precedent). Este ok? ca eu am vazut ca voi toate incepeti in z 3 stimularea. Acum ma gandesc ca stie proful ce face, ca a facut calculele, dar...de ce numai eu fac asa? Ingeras, mami de Maya Campania noastra Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!!
iana_mari Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Blue Flowerid="red"> bine ai venit pe forum si mult succes! E normal sa te deranjeze un pic ovarele din ziua 3-4,inseamna ca tratamentul isi face efectul. Si eu am facut azi prima injectie si sunt la al treilea FIV. Cu cine faci fiv-ul? Ingerasid="red"> ai avut protocolul lung,cele care incep in ziua 2 sau 3 au protocolul scurt. De obicei dupa 30 de ani se da acest protocol. Nu-ti face griji stie prof. ce face.
Dana_bebe Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 eu am auzit la variante - din ziua 1, din ziua 3, din ziua 7 - vred ca difere de la o persoana la alte - iti tinem pumnii sa fie bine id="blue">
ingeras26a Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 aha, ok :) m-am linistit. Da, am protocol lung. Dana, ti le-ai luat mai ieftin decat la Giulesti? ca eiu am facut o prospectare de piata si cel mai ieftin am gasit gonalul la giulesti... Ingeras, mami de Maya Campania noastra Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!!
blue_flower Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Mie nu mi-au zis ce tratament voi face dupa inhibitie. Nu cunosc numele medicamentelor. Mi-au dat Diphereline si gata, am echographie pe 5 mai. Vedem atunci cum si cu ce continuam. :) Eu imi fac singura injectiile, mi se pare f usor. Asta dupa ce am fost speriata de 'injectii in burta'.....prostii, sunt subcutanate si e f usor.
Moniland Postat Aprilie 21, 2009 Raport Postat Aprilie 21, 2009 Fetelor eu va tin pumnii sa mearga totul bine si sa aveti rezultate pozitive. [gravi]25+[fetita]Laura Ioana [fetita] Irina Maria
Postări Recomandate