Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna. Nu stiu unde sa ma intereszez si nu am gasit nimic despre acest subiect , poate ma ajutati voi.

Cumnata se afla in CCI de un an si ar dori sa mearga in Spania sa lucreze vreo 3 luni, dar legal, deorece asa dupa ce lucreaza 3 luni inca 6 luni mai primeste ajutor de somaj. Nelamurirea ei este ca daca lucreaza acolo cu acte , cei don Romania vor vedea si o vor scoate din CCI?

Se poate ca Romanii sa vada daca lucram in strainatae cand lucram cu acte?

Multumesc de ajutor.

AM VENIT PE LUME, NUMELE MEU ESTE EDUARD!!

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Da probabil ca acea este intrebarea. Dar de ce nu?

Si apropo de logic, cum este logic ca in Romania sa fi si pensionar si sa lucrezi si cu carte de munca? Sa nu mai spun ca pensia nu este mica.

AM VENIT PE LUME, NUMELE MEU ESTE EDUARD!!

Postat

CIC inseamna, din cunostintele mele, concediu pt. ingrijirea copilului. Ori daca mergi sa lucrezi in alta tara, nu il mai ingrijesti tu, ci altii. De aia mi se pare logic sa beneficiezi doar dintr-o parte de drepturi banesti. Cu exemplul dat de tine nu ma pronunt pt. ca nu ma pricep la pensii. Dar cred ca or fi reglementari si in sensul ala, sau, daca nu, ceva este in neregula. Adica pensia de drept o ia legal si al doilea loc de munca e la negru. Poate cine e in domeniu stie sa explice daca e sau nu posibil.

Tu ai intrebat daca legal e posibil ... eu iti spun ca nu ar fi corect. Cum nu e corect sa lucrezi in strainatate cu acte in regula, mama sau tatal, sa beneficiezi de alocatie de pe urma statului respectiv si sa iei si din Ro alocatie. Stiu ca se face, dar asta nu e legal.

Postat

nu stiu daca se "vede" undeva ca lucrezi in strainatate si primesti CIC in RO. insa, cand te angajezi legal intr-o tara din Europa, ai de completat niste date, pe formulare. care sunt verificate, nu stiu pana unde. a nu se uita, ca la un clik de maus distanta se afla foarte multe informatii despre noi.

si daca dai date false despre situatia ta, si te prinde angajatorul....stiti ce urmeaza. [bibe]

a fi corect e lucru mare in ziua de azi!

Bazar general pe DCid="Script MT Bold">id="size4">

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3">[bonjovi]

M-am nascut pentru succes!id="size3">id="purple">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...