Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

HAI LALA, TINA ! delfinasi de iul-aug 2010 (132)

Postări Recomandate

Postat

Buna mamici si viitoare mamici de delfinasi.. sa aveti bebei sanatosi, fericiti si necoliciosi..

Eu sunt o mamica de iepuras martie-aprilie 2010 si va cerem un vot pe manuta de sub poza (daca doriti sa ni-l oferiti binenteles) http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/72

Nunta 12.05.2007 id="blue">id="Script MT Bold">id="size2">

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010id="blue">id="Script MT Bold">id="size3">

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

bluekidoo, ce frumusete de iepuras [olala]

[gravi] 35+ AMR 4+ id="red">id="size3"> [copil] __________ pozele noastre id="size2">

[fetita] Hannah Isabela &[majoreta] printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Postat

tocmai am terminat de recuperat si citesem si pm-ul cu scorurile date de sorina, (merci sorina.[pup]), apoi vad ce scrie btz. infiorator.

in orice caz voi vorbiti de scoruri mici...care chiar scad. la timisoara e mai mult. o ceza intre 300 si 400 euro la doctorul tau, 50 la anestezist, dar iti aduci tu tot, sau 100 euro si nu mai ai grija kit-ului, in jur de 70 euro la neonatolog (fac medie, ca am auzit ca e intre 50 si 100) si apoi incep cei multi la care merg zilnic leii nostri traditionali. sa nu va spun ca la noi portarul e seful![:D] cred ca face mai mult ca asistentele. cred ca e un fel de liftiera din povestea btz-ului.

a, si bineinteles ca nu prea au nimic prin spital si trebuie intrebat dinainte si cumparat (cu listuta cum a zis crispro ca-i la zalau si cluj).

Ela [gravi] 34+ cu [fetita] Eva Maria

Postat

delfinariu, noi ne retragem o vreme, vedem ca e liniste si bine pe-aici... papam bine si poate dormim de amiaza vreo ora, sa incepem sa-i facem program delfinasei[:D]

[gravi] 35+ AMR 4+ id="red">id="size3"> [copil] __________ pozele noastre id="size2">

[fetita] Hannah Isabela &[majoreta] printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad
voi ce faceti, cum va descurcati cu caldura![alcool][alcool][bang][bang]
align="right" id="quote2">anca, acum s-au schimbat rolurile... la noi e innorat de vreo 3 zile, mai si ploua putin... ceea ce e destul de ciudat pentru luna iunie... dar e racoare si destul de bine pentru burtica. dar la voi din ce vad la tv e dezastru, calduri de te sufoci si-apoi furtuni cu inundatii..._______________________________[gravi] 35+ AMR 4+ id="red">id="size3"> [copil] __________ pozele noastre id="size2"> [fetita] Hannah Isabela &[majoreta] printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Postat

Salutare,

Nu pot sa cred despre ce scoruri vorbiti voi...Pe mine ma va costa 2500 LEI sa nasc (cezariana) la Clinica Eva din Brasov. Voi beneficia de anestezie locala la operatie iar dupa, imi vor face si o anestezie epidurala cu doua doze pentru a suporta mai bine durerea. Voi avea rezerva mea cu toaleta, Tv si AC pentru 3-4 zile, meniu foarte bogat in proteine preparat la o firma de catering, personal extrem de amabil si siguranta ca nu va trebui sa arunc cu banii in toate directiile. Bebele il primesc in camera sau il tin la rezerva pentru bebelusi, in functie de cum optez. Ii fac baie in fiecare seara si primesc tot ce am nevoie pe perioada sederii acolo. Nu am nevoie decat de absorbante si produse de igiena.

Exista evident inconvenientul ca trebuie sa ma deplasez acolo pentru ca nu locuiesc in BV si sa caut cazare pt sot pe perioada spitalizarii.

Factura o platesc la externare. Suna a reclama dar ne e decat o experienta traita si pe care vreau s-o repet.

M-am incumetat la Ioana sa nasc acolo chiar daca a fost iarna si a trebuit sa facem distanta BV-IS cu bebe mic in masina, si nu regret o clipa.

Sper sa decurga totul bine pana atunci si sa ajungem din nou la poalele Tampei, sa ne rotunjim familia.

Va doresc sa aveti si voi parte de experiente decente, daca nu fericite, acolo unde alegeti sa aduceti pe lume mult doritii delfinasi.

[gravi] 33+ cu ftz super mic Luana-Maria [fetita] si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

AMR 5s

Postat

CRISPRO..nu am avut CM neregulat,dar poate ca nu s'a prins mai repede[:D]..ce sa stiu sa zic..o sa imi dau seama cand o sa nasc ce si cum ii:)..dar iti dai seama ca pe caldurile astea m'as bucura sa scap si eu mai repede cu 1 luna:P..

Cristina [gravi] 28+ [fetita] SERAIA

I TRUST IN GOD..

Postat

anca_vladid="red"> noi stam in Bucuresti, in chirie la etajul 4, cu smoala clocotinda pe plafon, inconjurati de multe betoane si fara AC. Pana si gresia e calda... Simt ca ma topesc incet incet. Pitzigoiul e la regim de pielicica goala si tot picura prin toti porii. Noaptea e cosmar ca mai napadesc si tantarii prin geamurile deschise. Nu dorm decat dimineata cateva ore daca ma lasa Ioana. Abia astept sa plec la Iasi unde stam la etajul 1, orientat spre nord si unde avem si plase la toate geamurile. Azi merg sa-mi iau ceva contra tantarilor ca nu mai rezist psihic; sper sa nu fie chiar toxic pentru pitzigoi si bebe din burtica.

In rest lichide cat cuprinde si nenumarate dusuri...

[gravi] 33+ cu ftz super mic Luana-Maria [fetita] si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

AMR 5s

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...