Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu nu am dar pot sa-ti spun ce mi-au zis oameni care au. Cureti la ea de-ti ies ochii si detergentii sunt speciali si foarte scumpi.

Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc [bonjovi](9 iunie 2006)

ANDREI

MARC

VACANTELE NOASTRE IN 4

BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Postat

Eu am, de mai bine de 1 an! Avantajele pe care le-ai citit sunt cat se poate de reale. Hai sa-ti povestesc ce proceduri complicate trebuie sa faci cand vrei s-o cureti: daca n-ai chef dupa ce ai terminat de gatit (cum mi se intampla mie), cand iti vine cheful de curatat trebuie sa iei o laveta umeda si sa stergi petele de pe ea. Marturisesc ca pe laveta mai pun putin detergent de vase obisnuit (pur, fairy). Iti garantez ca va fi la fel de sclipicioasa ca in prima zi.

Acum despre dezavantaje: [:D] cand fierbi laptele si uiti de el... plita fiind plata, laptele curge pe jos [:D] la plita clasica avea loc unde sa se adune! Daca poftesti vinete coapte, trebuie sa le gatesti altundeva (in cuptor sau afara la gratar).

Atat mi-a venit in minte, daca mai ai intrebari, te ajut cu placere!

aLINUTZa

Postat

Multumesc frumos pt raspunsuri! deja imi pierdusem speranta ca imi va raspunde cineva din experienta proprie [:D].

Alinutzaid="red">, hai sa incep cu intrebarile (adevarul e ca eu cam caut "dezavantaje" ca sa-l descurajez pe sot sa cumpere[:D][:-@]. Eu prefer aragaz clasic, cu gaz, cu flacara, ca sa pot parli puiul, sa pot coace vinete,...[alcool])id="size1">.

Deci intrebari:

1. consuma mult? se simte la factura de curent?

2. trebuie vase speciale? (am citit ca se face testul cu magnetul: daca sta magnetul pe oala, atunci e buna ...adica nu merge teflonul de ex.). tot aici: conteaza marimea vasului ? (citeam undeva ca daca e ibricul prea mic, plita nu-l "recunoaste" !?[alcool][alcool]

3. se gateste mai repede, apa fierbe mai repede pe genul asta de "aragaz"?

4. cand il instalezi, trebuie sa faci ceva "inginerii" (adaptari)la instalatia/panoul electric?

5. poti regla in asa fel sa poti gati "la foc mic"?

6. ce marca ai tu?

7. daca maine ai renova bucataria, ai lua tot plita d-asta sau clasic/altceva?

Ma mai gandesc si revin [:D]...

[pup]

mami de Ana (22 mai 2007)

Postat

Raspund din perspectiva vanzatorului:

Consum 1.2- 1.8 kw/ora

Apa fierbe extrem de repede,in cateva secunde se vad brobonelele.

Vasele sunt cum povesteai!

Au pana la 12 trepte putere,deci poti lasa la f incet.

Vinetele,puiul parlit ies din ecuatie!

Postat

An@,si eu sunt pro arzator cu gaz,dar e tare buna si inductia asta ...acum ca sfat care sa va impace pe amandoi [:D] cumparati 2 plite cu doua ochiuri ,una cu 2 ochiuri inductie si una cu 2 arzatoare pe gaz, daca se intrerupe una din utilitati(gaz sau curent) poti sa-ti faci in continuare treaba in bucatarie [pk]...se pot incastra in blat una langa alta si dau ca un intreg sau pot fi puse la distanta una fata de cealalta in functie de design-ul bucatariei ...

Ni-na ,tu ai vazut plita mixta gaz +inductie ??? ar fi si asta o posibilitate ,dar eu am vazut combinatii doar de inductie+vitro normala sau gaz +vitro normala ....

....................................................................................

Postat
Ups,tocmai la Teka nu m-am gandit sa caut[flo].Creem o plita domino,30 cm inductie(sotul)30 cm gaz(sotia)....ambele cu sticla neagra si de ne punem mintea gasim ceva cu/fara rama,pentru continuitate.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...