Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebecris26
alexuza in ce zona stai? la voi nu a ajuns ploaia? a fost scurta dar de ajuns sa ne racoreasca putin. eu stau in colentinacristina si bebe in burtica [gravi] 23+sapt
align="right" id="quote2"> Nu a ajunss si la mine si stau la cora pantelimon[q]Burtica de [fetita] 28 +
  • Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Chichiuta, am citit ca esti in cautare de saltea. Noi am luat una recent, nu cred ca are 1 an, parca prin toamna trecuta. Am cercetat netul si am gasit una cu fata detasabila din material antibacterian si antiinsecte, care iarna tine cald, vara racoare, cu arcuri impachetate individual, cu puf natural de gisca de nu stiu care, cu inatiritura pe margini, bla, bla, bla.

[:D] Dupa cite vezi, eu am fost traumatizata de fosta saltea care ma impungea in coaste cu arcurile si imi amorteau picioarele pe ea! Asa ca selectia si recrutarea mi-a apartinut. [:D] Da nu-ti zic cit am dat pe ea, ca zici ca am innebunit. [:D] Ideea e ca pina acum e perfecta! Iti doresc sa o intilnesti si tu pe ea, salteaua

Si apropo de paaat... si de [sex] Noi am mai rarit-o, din cauza mea. Am o fricaaa! Nu am contraindicatii, dar mor de teama sa nu cauzez ceva pe undeva. Daca se mai apuca si bebe si misca in timpul ala... imi trece tot cheful ala minuscul pe care de obicei nu il am[:D]

----------------------------------------------

[gravi] cu BB probabil Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 24+

Postat

Clary, parca la tine la serviciu era situatia incerta? Cum mai e?

Eu nu stiu ce-o sa fac, cum o sa intru in prenatal. Nu s-au platit asigurarile din septembrie anul trecut, asa ca nu vor sa-mi elibereze adeverinta de salariat, cu contributiile platite la zi pt ca... nu sunt cu asigurarile platite la zi!

Din cite stiu, tocmai pe baza adeverintei asteia se dau de catre medicul de familie, atit medicalele cit si prenatalul, nu?[q] Ce sa mai zic de CIC, care ia in calcul veniturile pe ultimile 12 luni...[bang]

----------------------------------------------

[gravi] cu BB probabil Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 24+

Postat
Citat:
citat din mesajul lui alexuza
Fetelor ce nume de sfant sa ii pun si eu fetitei mele , dar mai merge sa ii pun un alt nume langa EMMA ? Cum vi se pare EMMA MARIA cum se aude , de potriveste[bang][bang][bang]AJUTORid="red">[q][q]Burtica de [fetita] 28 +
align="right" id="quote2">Mie imi place cum suna si Emma Ioana.Dar conteaza ce-ti place tie .Sotul nu vine cu idei?Ana[gravi]23+[fetita] Maia Elena
Postat
Citat:
citat din mesajul lui ana_25
Citat:
citat din mesajul lui alexuza
Fetelor ce nume de sfant sa ii pun si eu fetitei mele , dar mai merge sa ii pun un alt nume langa EMMA ? Cum vi se pare EMMA MARIA cum se aude , de potriveste[bang][bang][bang]AJUTORid="red">[q][q]Burtica de [fetita] 28 +
align="right" id="quote2">Mie imi place cum suna si Emma Ioana.Dar conteaza ce-ti place tie .Sotul nu vine cu idei?Ana[gravi]23+[fetita] Maia Elena
align="right" id="quote2">El vrea sa lasam doar EMMABurtica de [fetita] 28 +

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...