Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)

Postări Recomandate

Postat

vad ca multe a-ti intrat la somnic[nani]. eu mai stau putin ca am dormit vreo 2 ore dupamasa si acum nu ma mai ia somnul asa repede[alcool]

cristina si bebe in burtica [gravi] 23+sapt

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Am ajuns si noi pe-acasa...Aniast, bine ai revenit! [pup] La serbare a fost suuuper-super, exact cum ne asteptam. Si ca sa ma confesez, era cat pe ce sa nu ma mai duc, sotul meu mi-a dat ultimatum ca daca nu merg, el fara mine nu se duce si rateaza Iustina serbarea, deci m-a cam santajat...asa m-a scos din casa. Ma apucase si pe mine, ca n-arat bine, ca is grasa, ca nu mi-au trecut semnele de la varicela si se mai vad, ca...ca...si ca...[bang] si m-a apucat plansul, logic! [alcool] Pana la urma am mers si bine am facut. Na, eu, care sunt optimista de felul meu...da' cred ca sarcina si statul 2 saptamani in casa si-au spus cuvantul...si cand m-am vazut in oglinda in rochie m-a apucat disperarea. Da' mi-a trecut. Cand am venit de la serbare ne-am schimbat si-am iesit cu Iustina cu bicicleta si in pantaloni si tricou nu mai aratam cat China...parca...[alcool] Na, am comis-o azi. Bine ca a trecut.Despre serbare si ceva poze pun maine, ca acum merg sa fac un dus si ma bag in pat! Va pup, noapte buna!Lora, mami de Iustina si [gravi][fetita] 28+Carti personalizateid="red">Bazar umanitar DC - ajutati copiiiTeledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro(Niciodata sa nu spui niciodata!)
align="right" id="quote2">Lora ma bucur ca v-ati distrat bine! Felicitari Iustinei![pup]nNu-ti face probleme, stii foarte bine ca ne apuca pe toata intratul in groapa cu melancolie! Ideea e sa avem cu cine vorbi si cine sa ne inteleaga, sa iesim si totul e ok! [pup] si nani bun!Cristina [gravi] [baietel] 24+
Postat
Citat:
citat din mesajul lui alexuza
Fetelor ce nume de sfant sa ii pun si eu fetitei mele , dar mai merge sa ii pun un alt nume langa EMMA ? Cum vi se pare EMMA MARIA cum se aude , de potriveste[bang][bang][bang]AJUTORid="red">[q][q]Burtica de [fetita] 28 +
align="right" id="quote2">E frumos! Voua sa va placa! Alina-Mirela [gravi] 29+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[copil]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">POZEid="red">pagina lui Davidid="red">Cum a aparut Printul!id="blue">Un ingeras in viata noastraid="blue">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
Citat:
citat din mesajul lui alexuza
O sa ne hotaram noi pana atunci , cred [:D]Eu ma bag la[nani] langa sotulik [:D]Vorbim maine [pup]Burtica de [fetita] 28 +
align="right" id="quote2">este Sfanta Emilia pe 8 mai [:)] uite AICI chichiid="red"> balaurii erau ai lor [:D] sunt clean [pk]
-----Mami de [buburuza] rozaid="purple"> + [gravi] 25 s [baietel]MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNEid="green"> [8**]Slava Tie, Doamne!id="purple"> The colder the winter the warmer the spring [flo]id="teal">id="size1">
align="right" id="quote2">Maitreyi [:D][:D][pup]Cristina [gravi] [baietel] 24+
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Fistiq
Clary, parca la tine la serviciu era situatia incerta? Cum mai e?Eu nu stiu ce-o sa fac, cum o sa intru in prenatal. Nu s-au platit asigurarile din septembrie anul trecut, asa ca nu vor sa-mi elibereze adeverinta de salariat, cu contributiile platite la zi pt ca... nu sunt cu asigurarile platite la zi! Din cite stiu, tocmai pe baza adeverintei asteia se dau de catre medicul de familie, atit medicalele cit si prenatalul, nu?[q] Ce sa mai zic de CIC, care ia in calcul veniturile pe ultimile 12 luni...[bang]----------------------------------------------[gravi] cu BB probabil Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 24+
align="right" id="quote2">Intereseaza-te ca Casa de asigurari daca nu poti sa-ti platesti singura lunile lipsa(din cele 12)! Alina-Mirela [gravi] 29+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[copil]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">POZEid="red">pagina lui Davidid="red">Cum a aparut Printul!id="blue">Un ingeras in viata noastraid="blue">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Fistiq
Clary, parca la tine la serviciu era situatia incerta? Cum mai e?Eu nu stiu ce-o sa fac, cum o sa intru in prenatal. Nu s-au platit asigurarile din septembrie anul trecut, asa ca nu vor sa-mi elibereze adeverinta de salariat, cu contributiile platite la zi pt ca... nu sunt cu asigurarile platite la zi! Din cite stiu, tocmai pe baza adeverintei asteia se dau de catre medicul de familie, atit medicalele cit si prenatalul, nu?[q] Ce sa mai zic de CIC, care ia in calcul veniturile pe ultimile 12 luni...[bang]----------------------------------------------[gravi] cu BB probabil Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 24+
align="right" id="quote2">La mine situatia e neschimbata..de la 1 iulie intru in prenatal si ma confrunt cu aceeasi problema..firma nu a platit viramentele la zi si doctora de familie mi-a zis ca trebe' sa aduc adeverinta de la munca ca sunt angajata.Si la nastere am nevoie de adeverinta unde sa scrie ca platesc asigurari de sanatate si contul unde se face plata.Eu am zis sa-mi iau adeverintele dinainte semnate si vizate si doar sa le pun data avand in vedere ca in firma eu eliberez astfel de adeverinte.firma e in proedura de insolventa si din cate vad o intind cu procesul.[gravi]28+[fetita]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...