Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna. Am citit de curind despre toate chimicalele care se folosesc in produsele cosmetice si m-am decis sa cumpar numai produse organice.

Prin organic insemnind produse fara phtalati (folositi in parfumuri), ...aluminiu din deodorante si alte chimicale cancerigene.

Ma intereseaza foarte mult sa aflu ce marci exista si de unde se pot cumpara. pina acum stiu de exemplu ca Tom's of Maine face sapunuri, deodorante si pasta de dinti absolut fara chimicale.

Insa nu stiu ce sampoane, creme, pudre fond de ten, rujuri etc... Si mai ales cum sa aflu continutul. Pe rujuri de pilda nu vom gasi listate ingredientele, nu-i asa?

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Monabella, eu am cumparat de la Rangali dar nu sunt multumita chiar de toate.

Pudra si fardurile de ochi sunt ok, cam usuca pielea dar in rest imi plac. In schimb rimelul curge rau. Cam in 10-15 minute de cand il aplici apar pete negre pe pleoapa inferioara.

Atentie si la culori pentru ca nu au nimic in comun cu cele de pe site. De exemplu un fard care arata gri inchis este bleu [bang]. Am cumparat pudra translucenta ca sa nu am probleme de culoare si nuanta este inchisa rau. Daca o aplic cu pamatuful este cat de cat ok.

Eu am mai incercat de la Logona dar au fost horror asa ca am ramas pe Nvey Eco de la Rangali, doar pentru pudra, corector (foarte bun) si fard de ochi (2 culori si atat).

Postat

Pe la noi se gasesc mai greu produse pentru machiaj organice, care sa fie si bune. Produse de ingrijire gen creme, sampoane, lotiuni au inceput insa sa apara. Eu le folosesc pe cele de la www.olivo.ro, au recomandari bune (mai ales sampoanele si cremele de corp).

Toate produsele cosmetice trebuie sa aiba lista de ingrediente, inclusiv rujurile (au un plastic mic in care sunt sigilate, cu ingrediente scrise). Ca sa fii sigura ca sunt organice si nu au nimic daunator, trebuie sa fie certificate bio.

Un articol despre cosmeticele organice si ingrediente http://organicinromania.blogspot.com/2009/04/cosmeticele-bio-sunt-un-must-have-nu-un.html

http://OrganicInRomania.blogspot.com

Postat

Eu imi iau de la Nature et Decouverte dar nu stiu daca exista si in alte parti.Mi-am luat fard si ruj si nu am simtit nici o diferenta..doar de pret poate[:D]

Cait

Home is where heart is...

Postat

scuze cred ca am fost cam off topic,

Monabella nu cred ca o sa gasesti rimel si rujuri 100% organice fara chimicale, practic nu prea au cum. Cel mult 75% din ingrediente organice. Incearca la magazinele de nutrition house sau healty planet, au tot felul de creme, cosmetice, sampoane, unele mai naturale ca altele. Antreneaza-te in a citi lista de ingrediente si eventual fa o cautare la fiecare ingredient ca sa stii ce este si cat este de bun sau rau. Am vazut pe unele site-uri pe internet ca unii vand tot felul de pulberi minerale sau vegetale din soia daca vrei poti sa iti faci singura in casa farduri de obraz de pleope am auzit pe unele ca isi fac, eu nu am incercat niciodata.

Postat

Fetelor intreb din cauza asta ca mai toate produsele comerciale contin substante cancerigene, parabeni ftalati etc... cititi aici

sint studii care arata ca sin produsele pt bebelusi au pus astfel de substante. fireste ca cercetarile in privinta asta sint abia la inceput dar eu as vrea sa-mi schim cosmeticalele. Tot ce am in dulap contine numai asa ceva.

http://www.naturalskincaresecrets.com/cosmetic-ingredients-avoid.html

Postat

Aratau aici un reportaj in care ziceau ca trebuie sa fim atentie cand cumparam produse bio pentru ca de fapt ele contine ingrediente naturale si doar un procent f f mic de ingrediente organice si deci astfel produsul nu este deloc organic si doar natural.

Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa.[:D]

Cait

Home is where heart is...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...