Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Continuare de la Capitolul 102

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )id="red">

Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )id="green">

Pozele noastre (View )id="green">

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC [:)]
id="red">id="Georgia">* Loreenid="red"> --- [copil]DELIA - 26.04.2005 - Constantaid="brown"> - Comorile lu' mama* Neliaid="red"> --- [copil]TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canadaid="brown"> - Agata,Tudora si Lisandru* onixoneid="blue"> --- [copil]ALEX - 03.05.2005 - Londraid="brown">*[gravi] Corneliaid="blue"> --- [copil]STEFAN - 04.05.2005 - Constantaid="brown"> - poze Stefan* Franid="red"> --- [copil]PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Iepurete* TDIid="red"> --- [copil]ALYSSA - 05.05.2005 - Italiaid="brown"> - Album Alyssa* pisik 4everid="red"> --- [copil]OLIVIA - 08.05.2005 - SUAid="brown">* Ada_74id="blue"> --- [copil]SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constantaid="brown"> - Sergiu* Corniid="red"> --- [copil]TIMEEA - 11.05.2005 - Constantaid="brown">* tamarid="red"> --- [copil]ADINA - 11.05.2005 - SUAid="brown">* Ankyid="blue"> --- [copil]CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olandaid="brown">* Androixid="blue"> --- [copil]FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Cum s-a nascut Filip* Robotzica cuculuiid="red"> --- [copil]MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canadaid="brown">* Simienaid="blue"> --- [copil]ELIAN - 17.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Mygirlid="red"> --- [copil]ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta id="brown">* Florentina Gid="red"> --- [copil]MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucurestiid="brown">* corail id="red"> --- [copil]ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germaniaid="brown"> * lucasid="blue"> --- [copil]MATEI - 21.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Beatriced(patriciaRO)id="blue"> --- [copil]ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarcaid="brown"> - Alex pifos* simona_filipasid="blue"> --- [copil]DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoaraid="brown">* monuid="red"> --- [copil]ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Poze Alexia-Ioana* gabitzamid="blue"> --- [copil]ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Poze mai noi* Babygirl id="red"> --- [copil]EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucurestiid="brown">* ChrisDunid="red"> --- [copil]CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Cloreta id="red"> --- [copil]TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Teodora* ralwkaid="red"> --- [copil]IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Margottid="blue"> --- [copil]DAVID - 27.05.2005 - Bucurestiid="brown">* omustataid="red"> --- [copil]MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USAid="brown">* Andutzy id="blue"> --- [copil]DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucurestiid="brown">* denisa73id="blue"> --- [copil]CRISTIAN - 31.05.2005 - Germaniaid="brown">* gustaid="red"> --- [copil]MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olandaid="brown">* Ruxelid="red"> --- [copil]BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucurestiid="brown"> - Bianca* Aurasaid="blue"> --- [copil]CATALIN - 03.06.2005 - Bucurestiid="brown">* Mercedes id="red"> --- [copil]BIANCA - 03.06.2005 - Oradeaid="brown">* OlgaTarziuid="blue"> --- [copil]ANTHONY - 04.06.2005 - Canadaid="brown"> * Danelutza id="red"> --- [copil]ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetiaid="brown"> * Tora97id="red"> --- [copil]ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucurestiid="brown">* Iulianaid="red"> --- [copil]DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUAid="brown"> - Fetele mele* Sufletzicaid="red"> --- [copil]SARA - 09.06.2005 - Bucurestiid="brown">* NewMamiid="blue"> --- [copil]PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canadaid="brown">* elisorid="red"> --- [copil]BIANCA - 13.06.2005 - Brasovid="brown"> - Bianca si Andreas* andreea.aid="blue"> --- [copil]ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti id="brown">* monicicaid="blue"> --- [copil]ROBERT - 17.06.2005 - Germaniaid="brown"> - Robe
  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Corneliaid="red">, nici pentru sambata asta n-au locuri :( Vom pleca sambata dimineata, si vedem noi ce facem la fatza locului [:D]

Andutzyid="red">, pai jobul tau nu ti-l recomandase cu caldura o prietena de-a ta ? Iti tin pumnii sa gasesti repede altul !

Va pup, o seara frumoasa !

Christina

Postat

Eu sunt doar cu una dar ma chitzaie intr-una de m-a zabaucit de creieri [alcool]. E in faza in care stie ce vrea dar nu stie sa spuna, arata cu degetul si daca nu faci ce vrea el insista cu aratatul si cu urlatul pana faci ca el [:-@]

Andraid="red">, mami deid="purple"> Horiaid="blue"> si id="purple">Dragosid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1">

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...id="size1">

Nasterea Micului Print, Horia Andreiid="size1">

TRICOTAJELE MELEid="size1">

Postat

Chris, nu era o prietena, era o cunostinta din parc. Ei ii este bine ca este sora sefei pe care o iubesc eu mult [:D]. Normal ca ii este bine deoarece noi toti muncim si cand lucrarile sunt in etapa finala sunt pasate ei ca ea sa iasa in evidenta ca super capabila+comisionul de rigoare...merci ca-mi tii pumnii si eu sper sa gasesc repede...

Andraid="red">, mami deid="purple"> Horiaid="blue"> si id="purple">Dragosid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1">

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...id="size1">

Nasterea Micului Print, Horia Andreiid="size1">

TRICOTAJELE MELEid="size1">

Postat

Buna!

Am o migrena urata combinata cu tandemul rautatilor pe care si le fac copiii unul altuia, sper ca maiine sa am o zi mai buna.

Dan are niste probleme de sanatate si azi m-a speriat foarte rau. M-am dus la un moment dat la el in birou (lucram in aceeasi institutie)si imi spun colegele ca a plecat la spital. la telefon nu dadeam de el, ce mai, parca n-am avut aer pana nu m-a sunat. A avut o criza de fiere, plus niste pietricele...altfel e bine, dar tare as vrea sa-l conving sa-si faca niste investigatii mai serioase, la colon, la stomac, duoden.

Ma bucur ca am citit vesti bune despre Bianca a lui Mercedesid="red"> (MamaGiuliaid="red"> [flo]), refacere rapida cat mai buna, sper ca ce-a fost mai greu sa fi trecut, un mare [pup] micutei curajoase!

Noi sambata trebuie sa mergem la o nunta, era programata initial in septembrie dar din motive de bb pe neasteptate s-a devansat distractia. Cum nu sunt in parametrii normali cu silueta am zis ca nu investesc intr-o noua tinuta asa ca...mi-am inchiriat o rochie!

Am vazut pozele Oanei id="red">de la mare, toate sunt superbe dar unele pur si simplu iti taie respiratia, transmit niste emotii puternice, v-ati gandit sa faceti o expozitie cu ele?

Am vazut pozele Gabitzei id="red">cu Raducu si Andrei, frumos surprinse niste momente...tatal tau este bolnav?

Am vazut pozele Ancaiid="red"> de la water park...of, ce ma enervati cu atat fan pe metru patrat, glumesc [:D], ma bucur pentru voi si va admir ca reusiti sa faceti atatea lucruri minunate cu si pentru Patrick, e un copil fericit cu asa parinti!

Mai sunt cateva linkuri care mi-au scapat dar promit sa revin asupra lor la cea mai mica fereastra.

Multumesc si eu pentru vizionare si comentariile super haioase si dragute Gabitza, Anca, Daniela, Clara, Neliaid="red"> [pup]!

Multumesc si pentru mesajele de sarbatori Raluca, Oana, Florentina, Laura id="red">[pup]! Lauraid="red"> nu resusesc sa dau de tine la telefon.

Andraid="red"> bafta cu jobul, sa-ti gasesti ceva bun de data asta!

Sufletzicaid="red"> ti-a implinit 1 an juniorul? La multi ani si sa fie sanatos!

Multa sanatate!id="purple">id="Comic Sans MS">

Mamisorul cu Biancaid="red"> (13.06.2005) [zana] Andreasid="blue"> (17.08.1998) [cavaler] id="purple"> id="Comic Sans MS">

id="right">

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.

Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.

Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">

Postat

[cafea][cafea][cafea]

"La multi ani de Sf.Gheorghe !

Elisorid="blue"> sanatate multa si tie [pup] si sotului.

Andutzy id="blue"> bafta la gasit job [:)]

Va doresc o zi minunata, cu sanatate, soare si bucurii !id="size4">id="Script MT Bold">

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !id="red">id="size2">

Nasterea printesei noastre, Isabellaid="blue">id="Script MT Bold">id="size1">, poze in casuta galbenaid="Script MT Bold">id="maroon">id="size2"> , filmuleteid="Georgia">

Curiozitatea poate dauna[pofta][:D]id="red">id="Script MT Bold">id="size5">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...