tamaryllis Postat Aprilie 22, 2009 Raport Postat Aprilie 22, 2009 cap.1 cap.2 cap.3 Cateva studii/articole: salpingectomie-pro si contra neosalpingostomie sau salpingectomie? modificari la nivelul endometrului dupa salpingectomie la pacientele cu hidrosalpinx cum raspund ovarele la stimulare dupa salpingectomie infertilitatea tubara salpingitele Patologia imunologica a implantarii oului- ce analize facem? Au invins:id="orange"> Antonelid="green">- a reusit natural (citeste aici) Betty78id="green"> - a reusit prin FIV (citeste aici) Hera01id="green"> - FIv reusit fara salpingectomie (citeste aici) Xrysyaid="green">- a reusit in urma primului FIV(citeste aici si aici) Macarieid="green"> - hidrosalpinx bilateral descoperit in 2007,laparo in 2007, ramas gravi la 1 luna dupa operatie, in prezent o fetita de 1 an si 3 luni (citeste aici). Succes la "proiectul" bb 2! Huski- id="green">FIV 3 reusit dupa salpingectomie - citeste aici Iana_mariid="green">- 2 Fiv cu trompele clipsate. Ulterior s-a efectuat salpingectomie bilaterala; FIV nr. 3 reusit- citeste aici si aici Vor reusi cat de curand:id="orange"> Tamaryllis: hidrosalpinx bilateral descoperit laparoscopic. S-a efectuat neosalpingostomie bilaterala, insa fara rezultat pozitiv in urmatoarele 6 luni. Ulterior s-a efectuat salpingectomie bilaterala; in pregatire pt. FIv in iulie-august, ce se va finaliza cu [bibe]sau[bibe][bibe]! Cristal1995: 3 FIV+1 ET cu congelati la Giulesti CU hidrosalpinx - nereusite; 1 FIV in Israel cu trompele clipsate - nereusit; 1 FIV in Austria fara trompe - nereusit. Succes si sa iasa asa cum iti doresti[bibe]! Blanche25: hidrosalpinx bilateral descoperit la HSG; s-a efectuat salpingectomie bilaterala. Dupa 10 luni de la operatie, FIV 1 nereusit in Madrid. Urmatorul Fiv este cel norocos[bibe]! Mara72: 3 fiv la clinica din cluj, primul cu hidrosalpinx, iar urmatoarele 2 fara, dar din pacate toate trei nereusite. Urmeaza in toamna Fiv-ul norocos[bibe]! Miruma38: in 2007 - laparascopie, s-a practicat adezioliza si cromotubatie, s-a permeabilizat partial trompa dreapta, iar trompa stanga a ramas infundata.In mai 2009, rezulltatul ecografiei - hidrosalpinx stang 57/40 mm si hidrosalpinx drept. Urmeaza FIV norocos[bibe]! Sper sa mearga, caci n-am mai deschis niciodata un capitol nou! [flo][flo][flo][flo][flo] 2009 este anul in care voi reusi[gravi]!id="green">
tamaryllis Postat Aprilie 22, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 22, 2009 Sper sa umplem si noi prima pagina de reusite. Deja stiu primele fete care vor reusi: Iana si Cocolyso! As vrea sa pun si niste link-uri pe prima pagina. Daca aveti sugestii voi modifica prima pagina! 2009 este anul in care voi reusi[gravi]!id="green">
iana_mari Postat Aprilie 22, 2009 Raport Postat Aprilie 22, 2009 Multumim pt. capitol Tamaryllisid="red">.Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns la capitolul 4. Tamaryllis ai putea sa pui numele fetelor care au sau au avut hidrosalpinx cu reusite si nereusite FIV. Eu de exemplu am facut 2 fiv-uri cu trompe clipsate ,iar acum fiv 3 fara trompe.
tamaryllis Postat Aprilie 22, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 22, 2009 Da, Iana, e o idee buna! As fi vrut sa pun si reusitele din urma (pe care le stim), dar nu vreau sa se supere, asa ca mai bine le intreb: Antonel, Betty, Hera, e in regula daca va pun pe prima pagina la reusite? 2009 este anul in care voi reusi[gravi]!id="green">
iana_mari Postat Aprilie 22, 2009 Raport Postat Aprilie 22, 2009 Nu cred ca se supara Tamaryllisid="red">,ele sunt modelele noastre si trebuie sa fie cap de lista.
iana_mari Postat Aprilie 22, 2009 Raport Postat Aprilie 22, 2009 SUPER TAMARYLLIS!![pk]A IESIT FRUMOS PAGINA SI SA DEA D-L SA SE MAREASCA NR. LA REUSITE.
tamaryllis Postat Aprilie 22, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 22, 2009 Iana, O sa caut si povestea Herei, dar acum tre' sa plec putin! 2009 este anul in care voi reusi[gravi]!id="green">
tamaryllis Postat Aprilie 22, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 22, 2009 Fetelor, la link-ul nfertilitate tubara am gasit niste chestii interesante: Autorii vb de o dereglare autoimuna reproductiva la pacientele cu hidrosalpinx: anticorpi anti-cHSP si anticorpi anticardiolipinici. Ei zic la un moment asa: prezenta anticorpilor anticardiolipinici e în strânsa corelatie cu seropozitivitatea la chlamydia trachomatis si cu persistenta anticorpilor anti-cHSP. Se stie ca prezenta anticorpilor anticardiolipinici constituie o manifestare a sindromului antifosfolipidic, cu consecinte nefavorabile pentru evolutia sarcinii: esecul procedurii FIV, sarcina oprita în evolutie. Anticorpii anti-cHSP sunt inductori ai formariii anticorpilor anticardiolipinici, care, la rândul lor, cauzeaza dereglari implantationale. Si propun urmatoarea solutie: Pacientelor cu infertilitate tubara asociata cu titru înalt al anticorpilor anti-cHSP si anti-cardiolipinici li se va recomanda un tratament preconceptional cu corticosteroizi (prednizolon 2,5-5 mg/zi) si antiagreganti (aspirina 75-80 mg/zi), care va fi continuat si în termenii incipienti ai sarcinii. Se vede totusi ca e facut de romani, caci nu inteleg de ce nu vad drept optiune salpingectomia, ci clemarea tubara! Deci nu stiu daca rezultatele obtinute de ei sunt valabile in cazul in care vb de salpingectomie! Eu una nu stiu ce e cu anticorpii asta; adica daca apar pot sa si dispara? 2009 este anul in care voi reusi[gravi]!id="green">
piticul Postat Aprilie 22, 2009 Raport Postat Aprilie 22, 2009 tamatyllis,multumim pentru acest nou capitol. Arata tare incurajator cu reusitele fetelor acolo, la inceput.Felicitari![flo][flo][flo]
tamaryllis Postat Aprilie 22, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 22, 2009 Piticule, multumesc![flo] Asa e, cele care au reusit ne dau si noua sperante! Tot cautand ceva despre anticorpii anti cHSP, am gasit un sigur articol, care insa este in italiana. Il pun aici. E clar oricum ca anticorpii astia ca sunt produsi ca urmare a infetiei cu chlamydia, deci banuiesc ca nu are sens sa ne testam decat daca avem IgG pozitiv pt chlamydia, nu? Nu m-am dumirit insa cu anticorpii anticardiolipinici! 2009 este anul in care voi reusi[gravi]!id="green">
Postări Recomandate