Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ela2001
Maria bunicaid="red"> multumesc pt PM. Am pus si eu citeva poze.Va urez noapte buna. Ma duc sa-i dau antibioticul Dianei si s-o culc.
align="right" id="quote2">Cu placere!!Esti o mamica foarte frumoasa si fetita seamana cu tine,cel putin asa vad eu,necunoscandu-l si pe tati[:D]Printesa are niste ochi superbi[olala]Noapte buna!![pup][gravi]34+ [baietel] Darius NicholasAMR 6 saptamani[olala]Buburuza noastraPoze cu noi
Postat

Ma indrept si eu spre patut la tv...Sper ca maine sa apara vesti de la Catalina si Deea!!Ma rog sa fie totul bine si bebelusii sanatosi!!

La Multi Ani!"...si sa traiti fericiti si sanatosi cu numele ,celor care sarbatoresc Sf.Gheorghe..[flo][pup]

Noapte buna si pe maine!![pup]

[gravi]34+ [baietel] Darius Nicholas

AMR 6 saptamani[olala]

Buburuza noastra

Poze cu noi

Postat

Hey dragelor, noapte buna..

Azi prima zi de concediu...e bineeee

Am pus si eu niste poze sa ma cunoasteti. Le-am pus la nimereala.

Am cumparat un breadmaker si am pus de o painica. Va invit la herb garlic french bread. Nu stiu ce o sa iasa. Trebuie sa ma obisnuiesc cu calitatea de casnica.

Va pup.

AMR putin. Astept vesti bune de la fetele care nasc zilele astea.

[gravi]35+[baietel]

http://s681.photobucket.com/albums/vv180/alberta72/?albumview=slideshow

Postat

Buna fetelor,

reusesc si eu sa mai scriu cate ceva, ieri am reusit doar sa citesc ce a-ti scris in ultimele zile dar nu m-am simtit prea bine si nu am mai reusit si sa scriu.

In primul rand felicitari celor 2 mamicute Bebe Beca si Sarmisa,sa dea Domnul sa fiti sanatoase si fericite alaturi de bebeii vostri.

In al doilea rand raportam si noi o noua ecografie, cea de la 32 de saptamani, bebelul e frumusel foc dar din pacate e tare micut, nu are decat 1600gr iar masuratorile pt lungimea femurului se incadreaza la 29 sapt, in rest toate bune, placenta grad 2, lichid ok. Concluzia dr este ca treb sa recuperam dar din pacate nu stiu cum o sa rezistam pana la inceputul lui iunie pt ca deja am contractii mai tot timpul, dureri de bazin si dureri de burtica, nici pe scaun nu mai pot sta, ca sa nu mai vb de mersul pe jos, care mi se pare un maraton, si eu mai am de mers la munca inca o luna si o sapt, pana la 1 iunie.

Astazi am fost sa vedem si clinica unde o sa nasc, toate par ok, fiecare gravida are camera proprie cu baie si tot confortul, plasma, etc si cine vrea poate alege un apartament dar nu este cazul la noi pt ca nu avem familia aici, asa ca nu ne facem griji ca nu avem unde primi vizitatorii, a.... si am vazut si mancarea pe care o duceau unei mamici, arata si mirosea f bine si iti aduc cand vrei tu.Iar preturile mi se par acceptabile cam in jur de 1000 euro pt nastere normala cu o noapte sau 2 spitalizare si 1500pt cezariana care are cam 4 nopti de spitalizare. In fine noi sa fim bine si sanatosi.

Deea tinem pumnii pt maine[majoreta]

Si o ultima chestiune , daca are cineva timp si rabdare poate imi explica si mie cum se pun pozele,atat in general cat si la albumul comun.Imi cer scuze, stiu ca s-a mai explicat dar nu mai stiu la ce capitol.

[pup]

[gravi]31+[baietel]

Postat

Oana MVT, foarte draguta poza! Imi place ca ai privire ghidusa in ea [:)][flo]

Alberta, incantata de cunostinta! [olala] Ai o familie splendida!

Ganesha felicitari pt eco si bebe sanatos! Sunt convinsa sa veti recupera greutatea, presupun ca acum trebuie sa fii atenta si sa te odihnesti cat mai mult...doctorul nu ti-a facut nici o recomandare concreta? Iti trimit acum PM despre poze. [pup]

Fetelor, eu tot nu am reusit sa fac nimic cu filmuletul, cica e prea lung pt Youtube si cu programele de pe rasnita nu ma pricep sa il tai...o sa ma duc astazi la fratello sa mi-l aranjeze el. Intre timp m-am mai uitat la film o data si am ajuns la concluzia ca bebe nu seamana la gurita nici cu mine nici cu Matei - mai degraba cu Angelina Jolie...[:D]

Alex [gravi] 30+ [baietel]... [Marc?] Victor

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...