Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Postări Recomandate

Postat

Neatza fetelor,

ofer cate o [cafea] la toata lumea care e amatoare de asa ceva...

Sunt cam varza azi, si putin cam speriata...azi noapte pana sa adorm vreo ora doua, si in dimineata asta vad ca din nou, am avut niste dureri in capul pieptului, ca si cum nu as reusi sa imi iau suficient aer...Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Zau ca m-am speriat...

Si nu cred ca e de la inima, tensiunea e normala, palpitatii n-am...nush ce sa mai cred [q][q][q] o exista vreun remediu???

[gravi] 33 + cu [baietel] Razvan Andrei

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

BUna dimineata.

Oana_duid="red"> bafta la control azi. Sa ne spui ce-ai facut.

Ganeshaid="red"> nu poti intra in concediu mai repede?

Azi noapte iar am dormit printre picaturi, pt ca m-am tot dus sa avd ce face Diana, sa nu -i creasca temperatura. Pe la 5 dimineata i-am mai dat niste Panadol, iar la 8 antibioticul si nu avea febra deloc.

Sper sa nu mai faca febra azi sau macar sa fie sub 38,5C.

NU mai pot de oboseala, s-au cam adunat ultimele 3 nopti nedormite.

CRed ca ma duc sa beau o cafea. [cafea]

Postat

Buna dimineata,

oana_du, bafta la control, sa vii cu vesti bune [pup]

fetelor de Deea nu stiti nimic?

La Multi Ani! celor care isi serbeaza ziua numelui

O zi buna sa aveti [pup]

[gravi] 33+ [baietel]

AMR 7

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Catalishka
Sunt cam varza azi, si putin cam speriata...azi noapte pana sa adorm vreo ora doua, si in dimineata asta vad ca din nou, am avut niste dureri in capul pieptului, ca si cum nu as reusi sa imi iau suficient aer...Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Zau ca m-am speriat...
align="right" id="quote2">

Atac de panica? Corpul reactioneaza diferit in fata unei situatii stresante. Hai, capul sus, totul va fi bine [pup]. (Eu in timpul nasterii am ras in hohote in continuu [:D]).
A, si multam de [cafea] - foarte buna [;)].

Mari, mami de dulceatzaid="red"> Elizaid="red"> (06.09.07)
[gravi] 30+
Postat

'Neatza! Nici o veste despre Catalina si Deea? Haideti fetelor, nu ne mai fierbeti [:)].

Catalishka, remediul este sa se mai lase burta si apoi sa nasti, pentru ca iti apasa pe diafragma.

Oana_du, bafta la control!

Ganesha, la eco sunt orientative valorile, ideea ar fi sa te odihnesti mai mult oricum.

OanaMVT, suna mai bine noile scenarii. Am vazut poza cu burtica dragalasa [olala].

Ancy, sa-ti traiasca sotul si bebelul si sa-i sarbatoriti in fiecare an cu entuziasm.

Alynta, felicitari pentru eco!

AlexsiMatei, suna bine ce ti-a spus dr. la eco, ma bucur.

Ela, sanatate multa fetitei!

Alberta, super pozele si peisajele! [olala]

Mie la prima sarcina nu mi-a aparut colostrul inainte sa nasc si poi a venit imediat, deci e ok si sa aveti de acum si nu. Eu fata am spalat-o zilnic la inceput, pentru ca era foarte cald si transpira pe la cute si se irita, dar cu ulei sau crema nu i-am dat deloc.

Carla, [gravi] s.32 [fetita] Larisa si mama Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"id="size1">

Postat

Ganesha, nu te nelinisti cu privire la greutatea lui bb. Si eu am primit vesti asemanatoare, baietelul are 1300 gr la 30 de saptamani, ceea ce inseamna o intarziere de cca o saptamana. Dr mi-a explicat ca va avea probabil doar 3 kg la nastere in loc de 3.5 kg cum au in mod normal baietii, dar ca e sanatos si nu trb sa imi fac probleme. Mi-a mai spus si ca n-am cum sa intervin, oricat as manca in plus, bb va avea aceeasi greutate. Si primul meu copil a avut la termen 2.9 kg si este perfect sanatoasa.

gravi 31

Postat

Buna dimineata albinute! Vad ca nu sunt inca vesti despre Deea si catalina. Asteptam si pe Anda.

Am facut si noi ochi, acum fata sughite de zor si asta o oftica la maxim, pentru ca nu o lasa sa doarma. A facut azi dimineata si pipilica de a dat pe afara, ceea ce ma bucura, inseamna ca mananca.

Lauraa, noi asa facem, pentru a-i stabili o rutina care sa ne convina si noua. O trezim in jurul unei anumite ore, am stabilit cam ora 9, dupa care o bagam la baie cu rebeca (deocamdata baia este doar un dus scurt, cat sa se revigoreze, pentru ca inca nu i-a cazut buricul), dupa care toaleta de seara, mai stam putin de povesti si intram la nani.

Ramona, nu stiu cum se face in alte tari, noi asa am ales sa facem. Si nu ne-a spus nici un medic nimic, cum ca ar trebui sa o spalam in fiecare zi. Pe cap o spalam doar 1 data sau de 2 ori pe saptamana, o sa vedem. Dar o baita care sa o revigoreze cat sa manance si, in acelasi timp, sa o relaxeze pentru somnul de noapte... nu vad ce are rau. Noi ne facem baie in fiecare zi, acelasi lucru il fac si copii nostri. In plus, o trezim, pentru ca altfel s-ar trezi ea la ore total nepotrivite. Si eu sunt de parrere ca unui bebelus trebuie sa-i formezi un program oarecare.

Ely, inca nu i-a cazut buricul, dar nici mult nu mai are[pk]

Revin, a inceput sa scartaie.[bibe]

Ioana, [zana]Rebeca si [bebic] Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

http://community.webshots.com/user/Berecutza

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Postat

Pup burticile si mamicile![pup][pup]

Va multumesc tuturor de grija! Inca suntem in "pauza" dar promit ca imediat ce voi vedea liniutele miraculoase va voi da de veste si de ce nu, voi fi la odisee cu o mamica de aici ce va avea bb2,bb3,etc .. [:D]

Analize nu am mai facut, dar urmeaza imediat, pentru ca vreau ca iulie sa fie ultima luna de AC si apoi "pe cai"

Mai stau la voi in umbra pentru ca imi sunteti dragi si vreau sa traiesc alaturi de voi bucuria nasterii.

Pupici tutror![pup][pup][flo]

Oanaid="size5">id="purple">id="Script MT Bold">

[foto]id="teal">

Viata mea...o continua LUPTA!id="purple">id="Script MT Bold">id="size5">
Postat

Neata burtici!

Offf fetele astea nu dau nici un semn de viata...vb Carlei...ce ne mai fierb!!![:D]

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

[majoreta][majoreta]Catalinaid="red">[majoreta][majoreta][majoreta]

[majoreta][majoreta]Deeaid="red">[majoreta][majoreta][majoreta]

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

[s][s][s] celor ce isi serbeaza azi ziua numelui!!![pup][pup][pup]

Ramona [gravi] 32+ cu [fetita] Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...