Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidute&Mamici de IASI (90)

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui inutsa
ella super pozele!!!!!!!!!!!!!!!!!!![olala] v-ati incarcat bateriile dupa privelistile superbe[:)]--------------- Inesa [gravi][ 28+] cu[fetita]Biancaid="Comic Sans MS">http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
align="right" id="quote2">asa-i ne-am incarcat bateriile insa am avut si multe ghinioane,incercam sa uitam de ele[:D]Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=communityhttp://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
  • Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Salutare!

Azi am luat drumul altui cabinet medical- medicina de familie! In total 2 ore de stat! Ceva mai bine ca ieri ca am stat in cabinetul dr. si am asteptata-o, ca era putin ocupata! M-a linistit si mi-a zis ca daca David a avut 3550g la nastere, al doilea poate avea 3800g la nastere si va fi fara probleme, ca organismul face fata! [:)] Deja am venit linistita! Tensiunea mi-i buna! Mi-am luat si trimitere pentru maternitate! Si mi-a mai zis ca dupa pozitia capului mai am 2 saptamani pana nasc!

Krissid="red"> uuuuffff! tare mai doare! Noi cand am avut probleme, necazuri ne-a ajutat tare mult credinta! Un preot cu care sa te sfatuesti, spovedesti, un pomelnic, o lumanare aprinsa pot face minuni! Dar si vointa ta de a lupta! Se spune ca o mama este "ingerul" familiei! Curaj!

Ellaid="red"> bine ca s-a terminat cu bine si ati vazut locuri minunate!

Oana Oanaid="red"> sunteti o familie binecuvantata! Stiu ca e greu cu un copil , dar la 2 iti da DD putere!

Inesaid="red"> eu nu merg saptamana viitoare la control, doar daca nasc pe neveste![:D]

Alina-Mirela cu [copil] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue"> si [gravi][ 36+] cu[baietel]Mateiid="Comic Sans MS">

Burtica 2id="green">

pagina lui Davidid="red">

Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Postat

Ellaid="red"> ce poze frumoase am vazut!!!! Ma bucur ca a fost frumos cu toate ghinioanele pe care le-ati avut; si Bia ce a mai crescut[olala]

Daniela, mami de [copil]Amalia Mariaid="red">-10.10.2007

Postat

Inesa, Alina - multumim [flo] tocmai am aflat ca si weekendul tot in spital il vom face, asa ca ne-am inarmat cu muuuuulta rabdare.

Mihaela id="orange">- mami de cel mai dulce baietelid="limegreen">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui mihharo
Inesa, Alina - multumim [flo] tocmai am aflat ca si weekendul tot in spital il vom face, asa ca ne-am inarmat cu muuuuulta rabdare.Mihaela id="orange">- mami de cel mai dulce baietelid="limegreen">
align="right" id="quote2">Mihaela multa sanatate si rabdare[pup]sa treaca mai usor statul in spitalElla mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=communityhttp://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
Postat

Inesaid="red"> ce sot dragur ai, cum te ajuta el la treaba! Am vazut cat de "grasa" esti! Burtica ta imi aduce aminte de burtica mea, uite aici avea 9 luni de sarcina http://good-times.webshots.com/photo/2111714760103159727ogIKfI?vhost=good-times

Alyntaid="red"> am vazut frumoase poze la iarba verde, cu o frumoasa burtica si o familie fericita. Ma bucur ca Matei e bine.

Lacramioaraid="red"> am vazut-o pe Stefy cea energica; imi place mult vestuta mov.

Anilansaid="red"> ce plimbaret e Darius; ti-am spus ca seamana mult cu tati?

Si noi avem discutii multe tot din cauza iesirilor lui tati cu prietenii; de exemplu inainte de Pasti a iesit de 3 ori intr-o sapt cu prietenii[alcool]; eu sunt de acord sa mai iasa la o bere dar de 3 ori intr-o sapt mi se pare exagerat, iar iesirile astea la el tin pana pe la 2 dimineata. Iar prietenii astia sunt ba necasatoriti, ba fara copii, iar in conditiile in care situatia noastra financiara nu e tocmai roz nu mi se pare normal sa iasa asa de des...

Krissid="red"> imi pare rau ca nu reusiti sa va rezolvati problemele. Cum au zis si fetele, din poze pareti foarte fericiti toti trei. Dar parerea mea e ca daca totusi nu puteti sa va intelegeti, decat sa traiti numai in certuri, cea mai buna solutie e despartirea si fiecare sa-si gaseasca fericirea si linistea in alta parte. Si daca tu spui ca ai facut tot ce depinde de tine pt a ramane impreuna...Voi stiti mai bine care e situatia.[flo]

Mihharoid="red"> sanatate multa lui Albert, saracutul de el...sper sa veniti acasa repede si sa scapati de probleme.

Ralukid="red"> am vazut si locurile vizitate de voi...frumoase poze.

Si eu as vrea sa ne vedem in Copou...

Daniela, mami de [copil]Amalia Mariaid="red">-10.10.2007

Postat

Alina, ai mare dreptate, intr-adevar credinta ajuta mult in cazuri din astea, stiu eu doi soti care, dupa ce au apelat la sprijinul unui preot, si-au rezolvat problemele, s-au regasit... e asa frumos cand poti trece peste greutati, se intareste relatia.

Din pacate la mine nu a mers "reteta" asta, fostul meu sot era (este) ateu convins. Iar eu chiar m-am hotarat ca daca o fi sa ma mai leg sufleteste de cineva, va trebui sa fie un om cu credinta in D-zeu.

Postat

Ella, multumim, deja ma gandesc ce carti cu povesti sa mai impachetez [cit], ca pana acuma am avut acolo laptopul si s-a uitat la desene animate, dar incepuse sa atraga cam prea multe priviri si... l-am adus acasa. Ala micu insa e cam afectat [q], banuiesc ca in weekend o s-o fac pe-a Scooby Doo (daca auziti ceva la stiri, sa stiti ca noi suntem! [:-)))])

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...