Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Fistiq
Avec plaisire, Alexuza[pup]Ce repede a trecut azi timpul! N-am facut aproape nimic la serviciu. [:D] Ba da am mincat!Mie mi-e si rusine sa cer program de 6 ore la ce lejer e pe aici. La 16.30 termin cele 8 ore de "lucru". Se cunoaste ca e criza!----------------------------------------------[gravi] cu BB probabil Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 25+
align="right" id="quote2">La fel e si la mine,Fistiq..bate vantul...toata ziua stau pe net si astept sa se faca 4 sa plec acasa..acum doi ani ajungeam si la 9 seara acasa..acum mi-e dor de zilele cand aveam de muncit...[gravi]28+[fetita]
  • Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Fete, am si eu o intrebare la voi [:D]

Avand in vedere ca la mine este primul bebita, nu prea stiu cum sa nasc, adica daca sa aleg nastere naturala cu epidurala sau cezariana la cerere? Voi ce sfaturi puteti sa-mi dati?

Multumesc[pup]

Ioana, [gravi] 26+ [fetita] RAISA id="red">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Bells
Fete, am si eu o intrebare la voi [:D]Avand in vedere ca la mine este primul bebita, nu prea stiu cum sa nasc, adica daca sa aleg nastere naturala cu epidurala sau cezariana la cerere? Voi ce sfaturi puteti sa-mi dati?Multumesc[pup]Ioana, [gravi] 26+ [fetita] RAISA id="red">
align="right" id="quote2">Raspunsul sta la tine.Eu recomand naturala cu epidurala.Refacerea este mult mai usoara.Ceza te tine mult pe loc dupa nasterea copilului si uneori cu complicatii.Tu stii mai bine unde ti-e pragul suportarii de durere.[pup][gravired] in 20s cu [fetita] si mamica de Karinutza(14.10.2008)
Postat
Citat:
citat din mesajul lui nikolici
Citat:
citat din mesajul lui Bells
Fete, am si eu o intrebare la voi [:D]Avand in vedere ca la mine este primul bebita, nu prea stiu cum sa nasc, adica daca sa aleg nastere naturala cu epidurala sau cezariana la cerere? Voi ce sfaturi puteti sa-mi dati?Multumesc[pup]Ioana, [gravi] 26+ [fetita] RAISA id="red">
align="right" id="quote2">Raspunsul sta la tine.Eu recomand naturala cu epidurala.Refacerea este mult mai usoara.Ceza te tine mult pe loc dupa nasterea copilului si uneori cu complicatii.Tu stii mai bine unde ti-e pragul suportarii de durere.[pup][gravired] in 20s cu [fetita] si mamica de Karinutza(14.10.2008)
align="right" id="quote2">Multumesc mult Nikolici, la varianta asta ma gandisem si eu, numai ca imi este putin teama de durere[:D][:I]Ioana, [gravi] 26+ [fetita] RAISA id="red">
Postat

Bells, trebuie sa citesti despre nastere, sa vezi daca esti pregatita psihic pt. nasterea naturala ori pt. cezariana. Durere o sa ai, dar e suportabila, crede-ma...si o uiti imediat dupa, asta e partea buna! Tu esti cea care hotarasti cum nasti, impreuna cu medicul tau.

Vreau si eu ploaieeeee! E o atmosfera asa incarcata!

Lora, mami de Iustina si [gravi][fetita] 29+

Carti personalizateid="red">

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Postat

Salutare burtici.

Si aici e o vreme urata...sunt nori, dar vantul abia de se face simtit...e groaznic mai ales ca sunt peste 30 de grade..dar, de chemati paparudelele, le trimiteti apoi cu ploaie si in Dobrogea?

Am spus saptamanile trecute ca vine vacanta, intru in concediu si voi avea mai mult timp liber...da, am, dar cand vad cate mai am de facut pentru nunta...ma apuca groaza. Mai devreme am constatat ca nu m-am gandit la flori/baloane/funde pentru masini...inca nu m-am hotarat ce coafura sa aleg, rochia inca nu e gata, sotul nu si-a luat inca hainele necesare(adica nici macar ciorapii si pantofii[:D])...si asta nu ar fi problema, dar nu prea mai gasim resurse financiare...suntem la limita...si nunta e peste 2 saptamani jumate...[q][q][q]. Imi vine sa il bat pe al meu sot ca a vrut totul acum si nu in aceeasi zi cu botezul...scapam mult mai usor...

Mariuk [baietel] 24+

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
Salutare burtici.Si aici e o vreme urata...sunt nori, dar vantul abia de se face simtit...e groaznic mai ales ca sunt peste 30 de grade..dar, de chemati paparudelele, le trimiteti apoi cu ploaie si in Dobrogea?Am spus saptamanile trecute ca vine vacanta, intru in concediu si voi avea mai mult timp liber...da, am, dar cand vad cate mai am de facut pentru nunta...ma apuca groaza. Mai devreme am constatat ca nu m-am gandit la flori/baloane/funde pentru masini...inca nu m-am hotarat ce coafura sa aleg, rochia inca nu e gata, sotul nu si-a luat inca hainele necesare(adica nici macar ciorapii si pantofii[:D])...si asta nu ar fi problema, dar nu prea mai gasim resurse financiare...suntem la limita...si nunta e peste 2 saptamani jumate...[q][q][q]. Imi vine sa il bat pe al meu sot ca a vrut totul acum si nu in aceeasi zi cu botezul...scapam mult mai usor...Mariuk [baietel] 24+
align="right" id="quote2">Mariuk, o sa treceti voi si de astea...si va fi totul bine. [pup] Spor la pregatiri! Nu gasiti sa imprumutati de undeva si sa-i dati inapoi dupa nunta? Cred si eu ca e greu, asa e si la noi, de aia n-am mai plecat in concediu anul asta... Dar o sa trecem peste toate.Lora, mami de Iustina si [gravi][fetita] 29+Carti personalizateid="red">Bazar umanitar DC - ajutati copiiiTeledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...