Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Postări Recomandate

Postat

buna burticilor[flo][flo][flo]

abia acum am reusit sa ajung la zi cu cititul ca pe aici e ziua si capitolul[:)]

Felicitari fetelor care au adus vesti bune de la doctor, felicitari si pt schimbarile de semnatura...tot asa pana la 40 de saptamani[flo]

Bebecris ma bucur ca totul este bine si ca bebita este bine[pup][flo]

Magdy felicitari pt fetita sa stea la mami in burtica pana la 40 si sa se nasca sanatoasa. Multa sanatate[flo][pup]

bun venit noilor burticute[pup][flo]

[gravi]24+[baietel] [9cer]

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Seara Fetelor, am venit si eu din "pastorala", acasa la mine este dezastru sunt in "delegatzie" la parintii mei, Crisid="red"> ma bucur ca te-ai linistit, eu sunt optimista din fire parca imi sta pe limba sa spun" ti-am zis eu[:I]", eu am probleme cand ma ridic de pe scaun sau din pat, atunci simt ca peste vezica am o sticla de 1 l plina cu lichid, eu cred ca atunci se intampla si sa "ud" chilotul..simt mare presiune pe vezica fac pishu de vreo 25 ori, de asta m-am gandit ca n-are ce sa fie anormal..plus ca bebelusha face sport zilnic mai ales cand stau linistita..

magdy id="red">Felicitari pentru bebelusha sa fitzi sanatoase tun amandoua![pup][flo]

Noapte Buna!

[gravired]24+[fetita]

Postat

Citat:
citat din mesajul lui aniast72
Fetele, sunt cam batuta cu leuca'n cap. Am fost la dr, bb e in grafic intre 1.100 si 1.200 insa mie mi-a iesit HPV 16 activ. Cine stie amanunte despre el ma poate lumina si pe mine ce inseamna si consecinte? (fara menajamente). Inca sunt in Bucuresti, scriu de pe telefon dar pe seara ajung acasa si intru sa dau detalii.PupiciAndreea, [gravired] cu [baietel] (AMR 11-) id="red"> si bb Vladimir (03 septembrie 2007)id="blue">
align="right" id="quote2"> Sa creasca mare grasunelul[pup] si dr nu ti-a zis ce inseamna valoarea aia ?Burtica de [fetita] 28 +

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...