Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Salutare di nou....de acum voi intra mai des [:D]

In legatura cu nasterea eu as vrea sa nasc normal,dar nu stiu daca se poate....am facut electrocardiograma si a iesit ca am bataile inimii mai rapide decat normal....si asta ar putea fi o cauza sa fac cezariana,dar Dzeu e mare si ne ajuta pe toate in acele momente,degeaba ne dam noi peste cap la gandul cum o fi....

DD ne-a daruit o minune [gravired]22+[fetita]Alesia Maria

Postat

vroiam sa intreb daca a intrat vreuna dintre voi in concediu prenatal si daca pe perioada lui va mai trebui sa semnam acele declaratii ca vom sta acasa in intervalul 8:00-20:00.

ar fi groaznic.

sorana

sorana [gravi] 20+

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebecris26
am stat putin intinsa in pat si l-am simtit pe bebe dar incet. oricum sunt foarte fericita ca l-am simtit si asa[pk].cristina si bebe in burtica [gravi] 23+sapt
align="right" id="quote2">Ce bine!Ma bucur pt tine!Si eu am stat un pic in pat si m-am uitat cu sotu la burta.Cand era galca intr-o parte,cand era patrata-n cealalta.Topaie ca pop cornul!Gata!am plecat la Real!Ana[gravi]23+[fetita] Maia Elena
Postat

Puiutza, mersi de detalii. Eu nu am vizitat maternitatea, dar nici nu sjnt asa curioasa, sunt convinsa ca e ok. Dar iti multumesc pentru detalii, au suplinit cumva vizita mea eventuala.

Listuta cu cele necesare ti-a venit? Eu sunt convinsa ca voi naste acolo, mai am o prietena care va naste acolo in august, te tin la curent5.

Mai merg la un control pe 29 iunie, inainte de concediu.

Mariuk, eu mi-am modificat rochia in saptamana nuntii, cu 10 zile inainte si-a luat sotu’ hainele (ce te stresezi, la mine e simplu, intru in magazin si cumpar si gata!), am fost la florarie sa-mi fac buchet cu 3 zile inainte si am vazut niste aranjamente de baloane faine, asa ca le-am contractat si pe alea si in ziua nuntii mi-am luat floare de pus in par la fel cu buchetul (de fapt a fost ideea coafezei care a trimis pe cineva la florarie).

Se aranjeaza toate… fericiti sa fiti!

Ana, tare sotul tau! Alea albe insa trebuia asortate cu un lantug lung si gros, cu o cruce mare pe el!

Alynta, m-ai facut praf cu muratul castravetilor si dovlecel… La Eva naturala e 2000, ceza e 2500. Cat spaga la stat.

Fetelor, eu cred ca in general copiii le fac partilor ce merita… Exista si cazuri extreme, dar sa tii un copil din scurt nu prea inseamna ca l-ai crescut bine. Am caz in familie de copil cocolosit prea mult, ne e mila de el, saracul. Toti il consideram un esec de educatie, crescut singur la telenovele, fara sa iasa afara, fara prieteni, fara sa socializeze, fara o relatie buna de comunicare cu parintii, nasol.

Eu mizez pe naturala daca se va putea; pana acum sunt in grafic. Prefer durere mai mare si refacere mai buna.

[gravi] 26+ [baietel]

Postat

Alynta oxitocina se da si femeilor care vor sa nasca natural pentru inducerea nasterii, dar si celor care vor face cezariana pentru a le veni lapticul (e un hormon).

[pup][pup][pup]

25+

crina [gravired] cu [fetita]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebecris26
ana 25 pai eu tocmai deaia intru asa repede in panica pt ca are momente cand topaie de i-mi sare burtica in suscristina si bebe in burtica [gravi] 23+sapt
align="right" id="quote2">STAI LINISTITA PENTRU CA TOATE SUNTEM ASA[pup]Burtica de [fetita] 28 +
Postat

Am pus o poza cu burtica in albumul din picasa. Anul acesta e primul an in care port palarie. Am mai purtat sapca dar rar si foarte rar...Acum e necesar.

Multam pentru incurajari. O sa va urmez sfatul si voi incerca sa nu intru in panica. [pup][pup][pup]

Mariuk [baietel] 24+

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...