Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui LilianaR
Alynta, m-ai facut praf cu muratul castravetilor si dovlecel… La Eva naturala e 2000, ceza e 2500. Cat spaga la stat.

[gravi] 26+ [baietel]
align="right" id="quote2">

ron sau euro?! [:D]

Alina-Mirela [gravi] 29+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[copil]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="red">

pagina lui Davidid="red">
Cum a aparut Printul!id="blue">
Un ingeras in viata noastraid="blue">
Postat

Atunci e ok pretul! [:)] La Iasi se vehiculeaza ca o cezariana la "Arcadia"(se va deschide in curand) e in jur de 1800 euro! Mie mi se pare enorm.....

Alina-Mirela [gravi] 29+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[copil]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="red">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Postat

Fratilor acum m-am adunat si eu pe la domitil. Fusei la munci si apoi m-am gandit eu ca e cazul sa merg la o mainichiura, pedichiura si-un tratament facial plus zmulgeri de mustati si sprancene! Daca ma si coafam ma faceam o perfecta! [:D]

Si ca sa nu fie ziua frumoasa pana la capat, am ajuns acasa si-am vrut sa fac un suc de mere cu morcovi la mirificul meu aparat de storcit de 5 mil, si s-a oprit motorul mergand!!![bang] M-am umplut de nervi instant! maine trebuie sa-i sun sa-l returnez si sa-mi dea altul! Sper!

Da' stiu c-ati vorbit neneeee! Abia am reusit sa citesc tot!

Ana mai munceste omu'! [:D][pup]

Alexuza treaba cu oxitonul e ca si treaba cu serul, sau compresele, sau perfuzoarele sau mai stiu eu ce. Pur si simplu nu exista in farmacia spitalului! Se foloseste la inducerea contractiilor la nasterea naturala si la "strangerea" uterului la cezariana![pup]

Fistic valeleu ce saltea! Te cred si eu ca-i confortabila la pretul asta!!![pup]

Klarisse mie nu-mi curge nimic de nicaieri.[pup]

Puiuta toate sunt ok pt sarcina cu exceptia hemoglobinei care nu are cum sa fie 32, sigur e eroare de laborator. Sa bei mai multa apica![pup]

Nikolici felicitari pentru fetita frumusica si sanatoasa![pup]

Cristina [gravi] [baietel] 24+

Postat

Imi este groaza ca vine ora de somn si nu o sa pot dormii de caldura[q]

Am sa mai imcerc sa il conving pe sot sa dea drumul macar pana adormim sa se raceasca[:-@]

Burtica de [fetita] 28 +

Postat

Chichiutza bine ca te facusi mumoasa! Imi pare rau ca s-a stricat scula.

Alexuza spune-i la sotul sa nu fie incapatanat. Sa se gandeasca ca-ti face un bine si te racorestee!!

Ana[gravi]23+[fetita] Maia Elena

Postat

Nu am gasit rochite faine la Real,erau prea inflorate pt gustul meu.

Acuma papam ,dupa aia facem baita,....si restul o stiti![:D]

Noapte buna![:D]

Ana[gravi]23+[fetita] Maia Elena

Postat

Ana da, si mie-mi pare rau de aparatul asta! Dar ma simt tare bine in pielea mea acum. Zilele urmatoare mergem la tuns si vopsit!

Distractie maxima! Eu te inteleg, stau cu parintii![pup]

Cristina [gravi] [baietel] 24+

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...