Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Am vazut-o pe Raisaid="red"> la tara, plimband papusi, cu ochii mari la pasca, la plimbare...super poze.

Edit: nu poci a crede ca-s prima scriitoare in cap. acesta [alcool]

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioanaid="red"> ,8 martie 2007

Postat

Buueeei Carmen, iaaar incepi? Nu ma provoca!![:D]

De fapt degeaba, ca mi-am pierdut elanul, ca atatea le-am facut ca de sarbatori nu ii mai impresioneaza nimic, nici torturi, nici praji, nici cozonacul pe care mi-l laud ca mi-a iesit bestial, cred ca iau o pauza de la facut mancaruri, nu mai stau cu orele in bucatarie si poate mai scade ceva...pe undeva...[bang].

Uiii la ea ce se infoaie ca e prima in capitol.....pfuuuui...

Si am vazut-o si io pe Raisa, si tot asa dragalasa era [olala]

Si doamna Ada... da si tu link cu poze mura in gura....doar nu suntem niste harnicute-constiincioase, baga linku "sa vede si okiu nostru baietii"!![pk]

Pup Thea cea rara cu "mami bate" cu tot! Binenteles cand bate vantu si nu e pe afara. [:)]

M-a terminat Giulia azi. Vreeeeau la servici!!!

Si-a carat scaunul, mi-a rasturnat chibritele pe jos apoi si l-a carat si a ajuns la un raft pe care era voseptol si l-a deschis le-a dat pe jos, apoi a prins usa la baie neinchisa bine, a intrat, a dat drumul la apa si s-a udat din cap pana in picioare, s-a catarat pe biblioteca si a tras jos creioanele lui Raul. S-a urcat in pat la Raul adica la 1,40 m inaltime urla agiutoooooool!! si daca am vrut sa o iau jos a fugit in coltul in care nu o ajung, a desfacut punga si a desfacut o gramada de servete in tot holul. ASta pe langa ca se dezbraca tot timpul de cate ori sta pe olita o apuca dezbracatul detoooot si nu vrea hainele care i le dau ci tot altele. Si pt ca in gluma i-am dat la Raul peste fund sa se imbrace mai repede sa mearga la baschet m-am trezit ca Giulia imi arde una peste fata cu toata puterea si urla : nuuu bateee, lashaa pace Lauuul!

Ca tot timpul trebuie sa pazesc lucrurile - mai ales carti si caiete a lui Raul - nici nu mai spun. Doar i-a scris si in carnetul de note. Atat de repede actioneaza ca nici nu o poti opri. Si pune toataaa ziulica intrebari: ata cineee-i, ce-i ataaaa? undeee? cineee-ii? daaaaa? undeeeeeee?

Pfiiii, ce am parat-o! M-am racorit! Lasa ca o duc la cresa sa-mi fie iar dor de ea![olala]

Si rusinati-va si faceti-va mea culpa care nu ati pus poze aici!! Cei care inca n-au sarbatorit pot sa nu se rusineze inca, dar sa fie pregatite cand e momentul! Va pupezeeeez.

Cred ca sunt [alcool] fericiiiita ca au adormit monstrii si sunt liberaaa si e liniiiisteee! Micile bucurii ale vietii![:D]

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Poze

slideshow

Postat

buna dimi

poftiti la cafea.

am un somn [nani] azi noapte l-a muscat un tantar pe Edy de palma.si asa urat s-a facut locul o umflatura maricica si alba parca era puroi pe dedesupt.[bang]si edy plangea ca il doare, ustura si sa il scarpin eu si s aii dau servetel umed sa se stearga ca asa poate nu mai doare!si i-am zis in gluma ca " lasa mami ca pun eu mana pe el si sa vezi ce il musc si eu!" si azi dimi a aparut tzantarul( ca toata noaptea nu l-am gasit!!!) si l-a vazut pe tavan si zice :" mamiiii mamiiii uite sus tzatzalul, pide-l cu dintzii!!"[pk]

faza cu "sa rada fetele de el" stiu de unde i-a venit .,..el nu are nici o rusine, frica de nimik si nimeni...si cand am ajuns la tara la sot( oltenia) bunica si strabunica ( care are frumoasa varsta de 90 ani) sotului au vazut ca mai are pampi si i-au zis ca daca mai face pisu pe el o sa rada fetele de el.dar pt el era o mandrie nicidecum o "rusine"[:D]...el care e obisnuit sa faca tot contra a ce i se spune ...am un mic berbecut, ce sa fac!?

kit...te inteleg perfect! pana nu se catzara, darama, imprastie.etc etc.nu se lasa..si mai ales pana nu imi face mie nervii prastie.[bang]

acu nu demult ma duc pana la baie , edy statea cuminte la tv in fotoliu, ies din baie nu-i!il caut in bucatarie, dupa usi, in dulapuri il strig, verific usa de la intrare, fug la dormitor, mai fug odata peste tot sa vad daca geamurile sunt inchise( erau) il strig, il momesc cu bombonica..NIMIK! LINISTE!...se bagase sub pat la el in camera si statea acolo nu zicea nimic ..inima mea cat un puric si el RADEA de mine cand a iesit de sub pat( l-am auzit ca l-a pufnit rasu sub pat)..a eu oricum nu am loc sub patul acela![:D]de grasutza ce sunt.[:I]acum cand mai dispare asa direct sub pat il caut ..e unul din locurile lui preferate acu zuice ca e in garaj cu masinile si sta acolo pe burta si se joaca.[:D]

va pup, ma duc sa pun o ciorbitza la fiert...ca acusi ma intreaba copilu...mamiiii ce dai mie sa manc??[alcool]

e soare frumos asa ca iar va iesi la zbenguit afara pana la pranz.

[pup]

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Postat

[cafea] si buna dimineata.

dati si la toanta contul si parola de webshots sa pun poza cu Teo la 2 ani...

daca nu, aici: http://gaianevia2008.blogspot.com/2009/04/la-multi-ani-teo-iubitule.html

pozele de la sambata sunt setate "private", si de aceea am trimis mail pe aprilie_martie_2007@yahoo.com

[pup] si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi![pup]

Edit: am primit parola, am pus poze, sarumana [asia]

Ada, mama de baieti:

Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Postat

Neata!

Hai ca m-am distrat cu piticii cataratori.Ieri, Teodora si-a pus scaunelul in fata bibliotecii, si deja era urcata pe o etajeram destul de inalta incat sa nu mai poata ajunge la scaunel. Ma striga sa o iau de acolo, ca nu mai putea cobori.Deci...suntem si noi in trend...[bang]

Intrebare: ce-mi recomandatiid="red">(si-a dat rezultate la cei mici ai vostri) pt pofta de mancare??id="red">Acasa, n-ar mancaaaa...Arunc mancarea aproape intreaga.Nici pastele (ravioli cu branza)pe care inainte le adora si manca tot-tot, eeeeh, acum daca mananca jumate. Din restul, nu mai zic. Cand merge la cresa, mananca acolo f bine , cand vine acasa, iar pauza... Cand ma aud alea de la cresa ca nu mananca cred ca tare se minuneaza...[alcool]

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioanaid="red"> ,8 martie 2007

Postat

Buna dimi fetelor,

am aterizat si noi acasa marti seara, am tot colindat si pe la ai mei si la parintii sotului, am serbat ziua sotului din dotare, si in sfarsit acasa.

ieri toata ziua m-am delectat cu pozici si filmulete cu piticii nostri nazdravani care mai de care mai frumos, mai destept si mai dulce.

eu tot nu realizez ce mari s-au facut si ce replici dulci au ajuns sa ne dea, am vazut albinutele stupului care s-au intrecut in toalete, bondareii care spun lucruri traznite si familii fericite si implinite, sa va tina DUMNEZEU la fel de fericiti si mandrii de copii vostri.

mai fetelor spre rusinea mea eu as vrea sa pun poza in album dar nu mai stiu parola, asa ca daca va indurati sa-mi da-ti si mie parola voi executa imediat albumul, ca poze avem destule dar lenea e mare.

STEFAN de PASTI s-a distrat cu vara-sa, au spart oua, au alergat catelul prin curte, a cotrobait si facut inventarul la mama acasa peste tot, iar la socri nu mai spun ca e nebunie totala, i-ar face toate poftele, sta numai in brate si face numai ce vrea, ce sa-i faci daca este preferatul lor.

gata ma duc la treaba, vreau sa inlocuiesc hainele groase cu cele de vara, lui STEFAN i-am facut procedura si am constatat ca ii mai vin o gramada de haine din cele de anul trecut, deci cred ca nu a mai crescut asa mult, de fapt se vede la kg ca nu a luat decat 1.

pupam bolnaviorii stupului si asteptam vesti bune, mamicutele gravidute sa fie sanatoase si sa aiba grija de ele.

sa aveti o zi minunata.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Postat

Gaia, Stefi v-am dat pemeu [:D]

Carmen, pt pofta de mancare: rabdareeee, adica la noi a functionat fara vitamine, fara nimic. Acum a slabit de la viroza asta, e iar la 11 kg dar nu ma agit. (Agitatia ar putea sa ma slabeasca si nu ma risc...[pk])

Laura, iaaa sub pat imediat, dupa cupilul sturlubatic si sfatos!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Poze

slideshow

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...