Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Va rog cine ma poate indruma pentru a gasi o locatie ,la munte zona Brasov preferabil sau orice zona frumoasa unde sa fie un hotel,pensiune, care sa aiba capacitatea de 280-300 locuri si bineinteles un restaurant care sa poata gazdui 300 de persoane pentru o intalnire a firmei la care lucrez.

As avea nevoie pentru un week end ,ceva de genul asta.

va rog mult daca stiti o astfel de locatie ,spuneti-mi si mie.

Monikka

vacanta Moeciu 2008

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

hotel ARO din Brasov, din cate imi amintesc este cel mai mare de pe-acolo, si mai recent renovat.

mai este hotel ALPIN in Poiana brasov...

poate ar fi interesant sa cauti pe la Sibiu, sti uca e in trend orasul si zona, recent.

e cam dificil de gasit un hotel asa de mare, dar in orasele principale se mai gasesc (care sa arate si decent).

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.id="Script MT Bold">id="purple">id="size2">

Hobbyid="purple">

[floare3]
id="right">

Postat

pentru Sinaia merge si New Montana sau Sinaia.

Cheile Gradistei da, e o alegere buna dar sunt cam nesigura daca intra 300 de persoane. da-le un telefon ca-s tare helpful oamenii.

la Sibiu... Imparatul Romanilor. s-a mai deschis un Continental acolo si un Ibis.

Roxana

Postat

Am fost in urma cu cativa ani in teambuilding la Balvanyos si am ramas placut impresionata atat de cazare si de masa cat si de excursiile care au fost organizate in imprejurimi. Noi am fost in jur de vreo 200 oameni atunci si am mers cu autocarele din Bucuresti.

Cu ocazia aceasta am vazut Lacul Sf Ana, Tinovul Mohos si niste peisaje de vis.

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ioanacarmen
Am fost in urma cu cativa ani in teambuilding la Balvanyos si am ramas placut impresionata atat de cazare si de masa cat si de excursiile care au fost organizate in imprejurimi. Noi am fost in jur de vreo 200 oameni atunci si am mers cu autocarele din Bucuresti.Cu ocazia aceasta am vazut Lacul Sf Ana, Tinovul Mohos si niste peisaje de vis.
align="right" id="quote2">Unde a-ti fost cazati 200 de persoane?Poate incapem si noi[olala]Monikkavacanta Moeciu 2008

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...