Bratu Monica Postat Iunie 16, 2010 Raport Postat Iunie 16, 2010 Va rog cine ma poate indruma pentru a gasi o locatie ,la munte zona Brasov preferabil sau orice zona frumoasa unde sa fie un hotel,pensiune, care sa aiba capacitatea de 280-300 locuri si bineinteles un restaurant care sa poata gazdui 300 de persoane pentru o intalnire a firmei la care lucrez. As avea nevoie pentru un week end ,ceva de genul asta. va rog mult daca stiti o astfel de locatie ,spuneti-mi si mie. Monikka vacanta Moeciu 2008 Citează
danat Postat Iunie 16, 2010 Raport Postat Iunie 16, 2010 hotel ARO din Brasov, din cate imi amintesc este cel mai mare de pe-acolo, si mai recent renovat. mai este hotel ALPIN in Poiana brasov... poate ar fi interesant sa cauti pe la Sibiu, sti uca e in trend orasul si zona, recent. e cam dificil de gasit un hotel asa de mare, dar in orasele principale se mai gasesc (care sa arate si decent). _____________________________________________________________________ Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.id="Script MT Bold">id="purple">id="size2"> Hobbyid="purple"> [floare3] id="right"> Citează
theo_2004 Postat Iunie 17, 2010 Raport Postat Iunie 17, 2010 cred ca la Complexul Cheile Gradisteti se pot simti bine 300 persoane. peisajul este de vis, in natura ... mami de theo "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Citează
roxanaz Postat Iunie 17, 2010 Raport Postat Iunie 17, 2010 pentru Sinaia merge si New Montana sau Sinaia. Cheile Gradistei da, e o alegere buna dar sunt cam nesigura daca intra 300 de persoane. da-le un telefon ca-s tare helpful oamenii. la Sibiu... Imparatul Romanilor. s-a mai deschis un Continental acolo si un Ibis. Roxana Citează
ioanacarmen Postat Iunie 17, 2010 Raport Postat Iunie 17, 2010 Am fost in urma cu cativa ani in teambuilding la Balvanyos si am ramas placut impresionata atat de cazare si de masa cat si de excursiile care au fost organizate in imprejurimi. Noi am fost in jur de vreo 200 oameni atunci si am mers cu autocarele din Bucuresti. Cu ocazia aceasta am vazut Lacul Sf Ana, Tinovul Mohos si niste peisaje de vis. Citează
Bratu Monica Postat Iunie 17, 2010 Autor Raport Postat Iunie 17, 2010 Citat:citat din mesajul lui ioanacarmenAm fost in urma cu cativa ani in teambuilding la Balvanyos si am ramas placut impresionata atat de cazare si de masa cat si de excursiile care au fost organizate in imprejurimi. Noi am fost in jur de vreo 200 oameni atunci si am mers cu autocarele din Bucuresti.Cu ocazia aceasta am vazut Lacul Sf Ana, Tinovul Mohos si niste peisaje de vis.align="right" id="quote2">Unde a-ti fost cazati 200 de persoane?Poate incapem si noi[olala]Monikkavacanta Moeciu 2008 Citează
ioanacarmen Postat Iunie 17, 2010 Raport Postat Iunie 17, 2010 Best Western Balvanyos este hotelul si a fost complet renovat in acest an. http://www.hotel.best.western.balvanyos.tourneo.ro/F_New/ Citează
Bratu Monica Postat Iunie 17, 2010 Autor Raport Postat Iunie 17, 2010 Merci Ioana! Monikka vacanta Moeciu 2008 Citează
daiana_raluk Postat Iunie 18, 2010 Raport Postat Iunie 18, 2010 Hotel Alpin-Poiana Brasov,superb,piscina olimpica,club,etc Daiana,mami de printese Raluca(13 ani) si Alexia(5 ani) Citează
crangutalil Postat Iunie 18, 2010 Raport Postat Iunie 18, 2010 Hotel Mara-Sinaia,fostul Holiday Inn, are si sali de conferinte, si piscina super, jumatate inauntru, jumatate afara... Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.