Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Fetita noastra de 3.5 ani se confrunta cu incontinenta urinara, desi nu mai avea scutec de aprox 1 an. A inceput ca o infectie urinara, pe care acum o tratam a 4 oara cu antibiotic. Azi am fost la examen si mi-au spus ca nu-si goleste vezica (ceea ce banuiam) si ca intestinul gros e plin plin si contipatia poate cauza aceste lucruri- incontinenta, vezica care nu se goleste 100% si probabil si infectia urinara.

Ati auzit de asa ceva? Ptr mine bacteria care a provocat infectia (proteus mirabilis) si constipatia nu se leaga amandoua. Pana la urmatoarea programare la med nu-mi ramane decat sa scotocesc peste tot si sa incerc sa aflu cat mai multe ...

Initiatl titlul sub a fost incontinenta urinara, l-am schimbat ptr ca am citit ca proteus mirabilis este destul de greu de vindecat si as vrea sa aflu cat mai multe info despre ea id="red">

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!id="size2">

[bang]

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

faptul ca are rezidiu in vezica urinara (presupun ca a facut cistografie sau urografie ca sa vada asta) nu este acelas lucru cu incontinenta urinara.

prezenta de rezidiu in sine este risc de infectie urinara. sunt multe motive pt care sa aiba acest rezidiu si ar trebui investigate intr-un spital.

incontinenta urinara inseamna ca face pipi fara sa vrea asta (spre exemplu cand se ridica in picioare, cand tuseste, cand rade etc.)

constipatia si prezenta de rezidiu urinar pot fi legate intre ele, pot fi o manifestare a unei probleme comune, dar prima data nu m-as gand ca ar fi vorba de o bacterie. nici constipatia nici incntinenta urinara si nici rezidiul urinar nu sunt manifestari specifice a unei infectii bacteriene.

asa ca cel mai bine ar fi efectuarea unor investigatii amanuntie intr-un serviciu de specialitate (urologie sau nefrologie)

multa sanatate!

Postat

Filofteia,id="red"> cand a fost curata a fost 100% fara ''stropi'' [:)]

Zmotocel, id="red">inca n-a facut cistografie, va fi luna viitoare [bang]

A baut apa, a pus-o sa faca pipi si imediat i-a facut o ecografie pelviana si s-a vazut urina in vezica si colonul ff plin.

Explicatia primita a fost ca trebuie eliminata constipatia, datorita faptului ca colonul este f incarcat apasa pe vezica, care nu mai functioneaza normal.

La testele de urina s-au gasit bacterii si a primit antibiotic ptr infectia urinara. Acum are unul ptr un an in doza mica.

Ea scapa o parte din pipi in chiloti si dupa isi da seama ca vine pipi, iar daca scapa mai putin nici nu realizeaza. In plus, nu face pipi cantitativ la fel de mult cu cata apa bea, asta o banuiam ptr ca noaptea cand nu-si da seama chilotii se umplu pe cand ziua nu sunt chiar atat de plini.

In plus, la inceputul problemei avea dureri mari, se inrosea la fata si se aseza la pamant si respira sacadat ca si cum ar fi ramas fara aer, si asta dura putin (dar se intampla des) si dupa isi continua activitatea; durerea nu aparea la urinat insa, nu era capabila si inca nu este, sa-i dea drumul lui pipi in toaleta.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!id="size2">

Postat

Oana, id="red"> [pup]

Zmotocel,id="red"> bacteria gasita in urina a fost proteus mirabilisid="red">, eu pe net am vazut ca-i o bacterie rezistenta, dar mai mult nu stiu.

Postat

Ica, nu stiu daca ai citit si niste subiecte mai vechi pe DC:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7772

si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26094

Vezi in priuml subiect ca se vorbeste de efectele benefice ale iaurtului. Oricum daca nu ajuta, nu poate sa ii faca rau. [:D] Multa sanatate domnisoarei! [pup]

Oana, mama lui Antonia

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...