A_Iulia Postat Iunie 16, 2010 Raport Postat Iunie 16, 2010 Are cineva idee ce fel de drum este intre Penang si Phuket? in cat timp s-ar parcurge distanta de vreo 600km cu autocarul? Citează
avmaria Postat Iunie 24, 2010 Raport Postat Iunie 24, 2010 Adina-Iulia, n-am idee de drumul propriu-zis, insa stiu ca sudul Thailandei este un pic mai "periculos". Si tin minte povestea unui sofer/ghid thailandez ale carei servicii le inchiriasem anul trecut o zi, caruia ii era frica ca de nu stiu ce, si refuzase un job, chiar daca banii primiti ca sa conduca in zona respectiva erau gramada. Nu stiu in ce masura turistii sunt afectati, tin minte ca pe plan local era destul de tragic, caci inclusiv scolile - copiii fusesera victime ale acestor grupuri islamiste in rebeliune. Nu vreau sa te speriu , doar iti recomand sa te documentezi. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, desi anul acesta vacanta va fi in Malaezia si anul trecut a fost in Thailanda. Am luat biletele de avion dar inca nu m-am documentat cu adevarat, desi calatorim doar cu bilete de avion si primele 2 nopti rezervate, fara agentie si itinerariu batut in cuie [dar mai am un pic de timp la dispozitie]. LonelyPlanet-ul cu Thailanda l-am imprumutat si imprumutat a ramas, cel cu Malaezia inca nu l-am cumparat, dar urmeaza [o sa caut si-o sa-ti spun daca e ceva interesant]. Din ce stiu este un zbor lowcost Firefly de patru ori pe saptamana intre PEnang si Phuket. Nu stiu daca AirAsia are zboruri. Daca vorbesti franceza iti recomand calduros "voyageforum" pe net. Poti afla o gramada, daca nu citind, macar punand intrebari [te pot ajuta daca ai nevoie de traducere]. Citează
A_Iulia Postat Iunie 26, 2010 Autor Raport Postat Iunie 26, 2010 Eu am ales o excursie organizata...deci cam greu sa ma misc altfel decat e planul. Multumesc avmaria [flo] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.