Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor,

Sunt in ziua 40, test de sarcina negativ, la eco s-a vazut un folicul de 20 si endometrul de 9-10mm.

Doi dr. au spus ca este o situatie contradictorie, ori e o sarcina incipienta pe care testul n-a identificat-o, ori este un deficit de progesteron si deci o intarziere pur si simplu.

N-am avut niciodata intarziere, ar fi o noutate (nefericita).

Voi ce credeti? V-ati confruntat cu o situatie similara?

Multumesc.

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Am patit si eu asa si era o dereglare hormonala din cauza progesteronului ,am luat 5 zile cate 2 utrogestan si dupa 3 zile de la intrerupere a venit menstruatia.Dar la tine ma baga in ceata folinculul ala de 20 ,parca ai fi inainte de ovulatie.

anca [mamica] de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmuletepovestea nasterii

eu sunt Maria

Montaje Mariuca

SA IL AJUTAM PE ANDREIid="red">

Postat

Exact, asta spunea si unul din dr. ca par a fi in faza foliculara, nicidecum in cea luteala.

Tu ai mai avut astfel de dereglari? Eu n-am avut niciodata, si asta ma ingrijoreaza...

Postat

Eu sunt de 100 de ani pe la aspirante, asa ca, daca nu ma inseala memoria, Tia ai mai trecut prin asa ceva, cu baietelul tau, nu ?

Poate or fi niste ochisori frumosi pe acolo ...[:D]

Din experienta personala, la intarzierea asta, endometrul ar fi trebuit sa fie mult mai mare, cu atat mai mult daca s-ar pregati pt o implantare.

Cred ca organismul tau a "sarit" peste menstra, adica esti taman la ovulatia de luna urmatoare.

Dar nu se stie niciodata ....[flo]

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...

In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Postat

La mine era sarcina (din pacate extrauterina) si la fel un folicul de 20mm.

Dar...

1. Testul de sarcina era pozitiv, destul de vag dar pozitiv, sustinut si de betaHCG 280 in ziua 36-37.

2. Eu sunt campioana la ciudatenii: in momentul in care apare un test pozitiv, poate fi orice mai putin sarcina viabila (o singura data a fost OK pana la capat, doamne-ajuta!)

Nu vreau sa te bag in ceata, ia de aici partea buna, cred ca poate fi folicul mare si sarcina incipienta.

Si inca o parere (personala): medicii sunt de multe ori depasiti in cazurile atipice, pentru ca fiind atipice nu au avut ocazia sa se intalneasca in experienta lor.

Bafta!

Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)

Postat

Tiaid="red"> nu mai sta in suspans!Bhcg e sfant,stim toate lucrul asta!Endometrul trebuia sa fie trilaminar daca erai inainte de ovulatie si difuz (sau nesistematizat) daca erai in perioada lutheala,adica dupa ovulatie;foliculul acela ar putea fi un folicul restant,nespart.Am avut si eu o dereglare chiar luna trecuta,mi-a intarziat menstra,la eco ovarele erau curate,ovulasem in ziua 12 conform ecografiilor,dar nu stiu ce s-a intamplat astfel ca am luat 3 zile duphaston si in a patra zi a sosit menstra.

Bafta multa![pup]

Kora

CARPE DIEM!id="red">(Traieste clipa!)

Postat

Stii tu ceva Goldi [;)] Data trecuta am avut testul de sarcina pozitiv in ziua 30 si endometru de 17mm, adica era mai mult decat sigur sarcina..

Probabil am "sarit" ultima menstruatie :(

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...