Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 218
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">7 septembrie - [copil] Mina Alexandra id="size2"> 3600gr,49cm,cezariana,APGAR8/9,39s+1z,dr. Cristian Radoi, Sp.Municipal id="size1"> Andreea_and id="purple">id="size2">id="r
Postat

deci...

a douaaaaa

Baby_boy cum asa sa pleci de pe forum, stai aici cu noi[flo]

Iepurila tinem pumnii sa nu aiba reactii adverse de la vaccin[pup]

Eu am incercat sa congelez avocado dar nu i l-am mai putut da mai departe....ii poti da de pe acum

La intrebarea 3 e ok

Morcov ii dau suc, fara pulpa...nu ii place

Daca nu tii neaparat la traditii o poti tunde, al meu barbat tine asa ca nu am sansse, oricum nu are cine stie ce par

Joy felicitari pt dintisori[pup], bine ca te-a lasat sa ii faci poza

Nikolici a mea nu ia fier si tot face cam la 3zile[pup]

Nikolici si Andy.p [pup]am sa treceti de raceala

vreauuuu si eu la mare [pk][pk]

Giulianna mai mai ce strengar ai acolo, avem si noi costumas cu My sweet bear [olala]

Irina ce scumpa e Andreea[olala]

Anamona speram sa fie ok in continuare, [pup]am Thea si mami

CD voi cum sunteti? [pup]

Bitza si Crina transpira mult atunci cand papa sau doarme [pup]

Nushulica mai ce frumustete ai acolo[olala]

Paula, [pup]am mami si Mihnea tati al nostru ii e cam frica sa ii faca baie, dar o schimba si ii da sa pape

Andreea Ada ii dai pepene galben? Ma gandesc si eu sa ii dar [:-@] imi e cam frica ca nu papa [q]

MommyMagda Crina mea vomita daca ii dau si ea totusi nu vrea sa pape...poate din cauza asta a vomitat, sper sa fiti bine [pup]

Ramo [pup]ici tie si Andei

Sanziana noi suntem dintoase de la aproape 6 luni[:D]...se pregatesc cei de sus

Ada, Oadu ce mai face? [flo]

...pana sa trimit eu mesajul asta deja e capitol nou...

Eva sper sa fii bine [:)]

[mamica] fericita de [copil] Crina Alexandra

Crinul Meu

Hot pictures here

Crina

Postat

vaaaaaaaaaaaai, ce cheliuta scumpa !!!!!!!!!!!!!!!!!!![olala]

de-abia astept sa ii vad pleata peste cateva luni...[:D]

Mimihoo, fara sa vreau sa ma bag ca musca, nu esti obligata sa imi raspunzi, eu alaptez de aproape 8 luni de zile (exclusiv, adica fi-miu e diversificat dar nu a papat niciodata laptic praf) si poate imi dau o parere. Cat de des o pui pe pitica la san, sau ma rog, daca ii dai in bibe cat de des te mulgi? ca e clar clar direct proportionala cererea cu oferta. Nu ma bag sa iti dau sfaturi ca le stii deja de mult, ce sa papi, cum sa te relaxezi, ce stimulente [:-@]noi am arhidiscutat p'aici, dar eu sigur sigur la BB2 voi retine din experienta proprie aspectul urmator: ii dau la cerere, de foame, de sete, de reconfortare, oriunde, acasa, in deplasare, si in acest fel am o productie excelenta, adaptat cerintelor puiului. In alaptare nicio mamica nu e ca alta, fiecare are alt organism, pe de o parte, dar si alt copil, cu alte nevoi de alimentare. Dar atat intrebam: ii dai cu program? Ca asta ar putea fi o problema.

*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">

Eid="purple">vid="blue">aid="red">, mid="purple">aid="blue">mid="red">iid="purple"> did="blue">eid="red"> Lid="blue">uid="red">cid="purple">aid="black"> Nid="blue">oid="red">aid="purple">hid="black"> (08.id="purple">09.id="red">2008)id="blue">id="Book Antiqua">id="size1">

Wid="purple">eid="red">lid="blue">cid="purple">oid="red">mid="blue">eid="purple">,id="red"> mid="blue">yid="red"> sid="purple">oid="red">nid="blue">!id="purple">!id="red">!id="blue">id="size1">id="Century Gothic">
Postat

eva legat de intrebarea cu iaurtul , si eu il tin in frigider ..dohhhh...defapt cine nu-l tine , dar cu 20 de minute inainte sa-l dau il scot si il pun in bucatarie , unde nu e foarte cald , pt ca tin in permanent geamul deschis , il bag in dulap , la umbra si in 20 de minute e tocmai bun [:)]

am sunat-o pe prietena mea dar nu a raspuns , mai insist si te anunt [pup]

angelina as vrea sa-i dau azi la masa de seara pepene cu iaurt ...inca mai meditez , de luat l-am luat [flo]

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008[copil]

poze cu pitica

Postat

Buna si de la noi..eu sunt disperata de-a dreptul..va rog sa ma jautati cele care stiti...Alexia tuseste non-stop,adica cu ochii pe ceas la un minut [help]Ce fac??E pe antibiotic..eurespalul vad ca nu o ajuta,ce as putea sa-i dau altceva??CEle care ati vaut probleme cu tusea..ce le-ati dat copiilor?Sa incerc sa-i dau Humex sau Stodal??

Ceai de ceapa merge la copil asa mic??

Ridiche??

Nu mai stiu..muci,tuse,apatica nu mananca..mi-a facut si un pic de febra.

Please[help]

laura, [bonjovi]andyid="blue"> (07.04.2002) &[copil]alexiaid="red">(14.09.2008)

Alexia

Andrei

Postat

Nusha, ce schimbat imi pare David. Eu nu l-am mai vazut de mult, nu ne-am mai intersectat noi, cred. Ce bine sta in picioare si ce ochi are...verzi, nu? asa par.[olala][olala][olala] slabiciunea mea.

Iti seamana piciul, asa imi pare.[:D]

andreea_ada[pup], sar'na mult de tot. astept, dai tu de ea in week-end pana la urma. Deci iaurtul daca sta jumatate de ora- 20 minute afara e ok?

Laura, [q] m-ai speriat, m-am imaginat in locul tau. Si eu stiu de ridiche neagra pt probleme cu gatul, dar nu stiu cum era, frecata cu ceva parca si cu miere. Si ii dau asa, dupa ce a macerat. Nu stiu exact dar sigur stie careva. Medicul ce zice?

le: mda, s-a trezit fi-miu si s-a terminat boieria. Ma duc sa fac papa si apoi iesim la [baietel].

Va pup. Daca nu mai intru un week-end placut va doresc!!! Cu vreme buna!!!

*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">*id="purple">*id="blue">*id="red">

Eid="purple">vid="blue">aid="red">, mid="purple">aid="blue">mid="red">iid="purple"> did="blue">eid="red"> Lid="blue">uid="red">cid="purple">aid="black"> Nid="blue">oid="red">aid="purple">hid="black"> (08.id="purple">09.id="red">2008)id="blue">id="Book Antiqua">id="size1">

Wid="purple">eid="red">lid="blue">cid="purple">oid="red">mid="blue">eid="purple">,id="red"> mid="blue">yid="red"> sid="purple">oid="red">nid="blue">!id="purple">!id="red">!id="blue">id="size1">id="Century Gothic">
Postat

andy, ceai de ceapa? bahhh, brrrr. e cumplit! parerea mea. eu i-am dat stodal - homeopatic.

Eva, multzam de parere. este intotdeuna binevenita! sa stii ca am rarit-o cu mulsul ... desi sunt constienta ca asta este vina cea mare. Si tu si Nausica aveti dreptate si stiam si eu cu cat scoti mai des cu atat ai mai mult. sper astazi sa-mi reuseasca si sa ma tin si zilele urmatoare, poate-mi revin. draga Eva, noua frizura este aici: http://picasaweb.google.com/mimihoo/Aprilie23#5328130108878739474. acolo avea par :-))

maica-mea imi spunea ca eu nu aveam par la nastere, asa ca ea a fost paroasa :-))

[flo][flo][flo][flo][flo][flo]

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...