Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

De mai bine de o luna am stari de greata , sunt ametita mai tot timpul, am dureri surde undeva la mijlocul distantei dintre ombilic si capul pieptului. Mi-e limba alba si incarcata, dar asta deja din toamna. Am facut ecografie, gastroscopie, ambele sunt ok. Paraziti intestinali nu mi-au iesit.

Mananc f dietetic, starile astea nu depind neaparat de alimentatie. Medicamente pt greata gen Metoclopramid, Motilium nu ma ajuta deloc. De multe ori nu dorm nopti intregi din cauza greturilor. Analizele de sange sunt relative bune, vsh un pic marit si una din probele hepatice tgo putin peste limita maxima. Nu am hepatita cronica. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Efectiv nu stiu ce as mai putea investiga.

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

buna,

o parte dintre simptomele descrise apar in cazul diskineziei biliare...

ce fel de ecografie ai facut ? adica ce organe/zone au fost investigate ? spui ca ai facut niste investigatii, dar te-a vazut un gastro-enterolog ?

incearca sa-ti faci si testul pentru helicobacter pylori, vezi ce iese...s-ar putea sa ai mari surprize...

ameteala si greturile mai pot face parte din tabloul clinic al spondilozei, nu este obligatoriu sa ai exact asa ceva, dar e o posibilitate...ti-a masurat cineva tensiunea ? care sunt valorile inregistrate ?

pe de alta parte, cu stresul cum stai ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Postat

Buna Corina, multumesc de raspuns de-abia acum ajuns din nou la calculator.

Ecografia abdominala si gastroscopia mi-au facut-o un internist si un gastroentereolog in Cluj. Toate organele sunt in limite normale.Mi-am facut si testul helicobacter atat din sange cat si la gastro mi-au luat proba si ambele sunt negative.

Am fost si la neurolog nu pare sa fie spondiloza, m-a trimis totusi si la un RMN la cap, inca nu am facut-o.Tensiunea e buna, 120/70.

De stres ce sa zic, e ca un cerc vicios daca mi-e rau ma si stresez din cauza asta, cum sunt mai bine sunt si mai linistita.

Si eu m-am gandit la fiere dar daca la eco nu se vede nimic, nu stiu, poate fi doar lenesa?, sau oricum ceva nu mai functioneaza ca inainte.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...