mart.apr09 Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 MAMICI FERICITE DE GHIOCEI DE MARTIE - APRILIE 2009id="size3">id="navy"> Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin!id="red"> Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin. id="teal"> Rugaciune pentru copilul bolnav Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. id="orange">id="size1"> Asa a inceput odiseea noastra:id="red"> 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35, 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70, 71,72,73,[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPI
aris26 Postat Aprilie 24, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 24, 2009 ayla [asia]pentru capitol acum am citi si eu pe net si m-am lamurit. am doua care sunt optionale la noi in tara dar sunt obligatorii in europa...asa am ajuns la 3[alcool] sper sa nu avem ghinionul vostru cu vigantolul. o sa o intreb pe pediatra si despre asta de care zici tu, poate ni-l recomanda si noua. [copil]
Ayla21 Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 Citat:citat din mesajul lui SimonaMamiCitat:citat din mesajul lui Ayla21Simona, doar daca tu doresti, eu nu cred in asa ceva. Am vrut sa fac ceva de ziua in care "s-a nascut inger" ca de ziua ei, pt ca ziua ei (cum as fi tinut ziua Luanei de ex) nu am cum, deci "ziua de nastere (inger) a Almei" va fi 30 ianuarie. Insa nu cred in "pomeni" etc, in ideea de scop anume, cum cred altii, ca fara nu se poate. E dragut gestul tau, si nu am de ce sa ma supar, dar nu iti pot cere asta. Daca Eric doreste sa trimita un balon pt Alma, va fi un gest minunat, vom stii ca ea inca traieste in gandurile celor care nu au uitat-o.[asia]Multumesc Simona![flo]_________________________________Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, AlmaEvery day brings new blessings.id="size1">align="right" id="quote2">MOnica, nici eu nu cred in pomana. Si de-aia in loc sa dau dulciuri, de exemplu, am preferat baloane, in amintirea primului balon trimis la cer de Eric.Pupici multi!Simona [gravi] 39+, cu Victor Christian / [fetita] Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05)align="right" id="quote2">Simona, scrie pe baloane numele ei si fa pozici. Cum e la pagina ei.Angel AlmaPozele cu numele Almei scris pe nisip sunt facute pe plaja Castellon, de la Marea Mediterana, de catre o prietena buna de-al lui Alex care este acolo.Simona da, vreau, si-ti multumesc![flo]Si pt Eric _________________________________Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, AlmaEvery day brings new blessings.id="size1">
Ayla21 Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 Citat:citat din mesajul lui aris26ayla [asia]pentru capitolacum am citi si eu pe net si m-am lamurit. am doua care sunt optionale la noi in tara dar sunt obligatorii in europa...asa am ajuns la 3[alcool]sper sa nu avem ghinionul vostru cu vigantolul. o sa o intreb pe pediatra si despre asta de care zici tu, poate ni-l recomanda si noua.[copil]align="right" id="quote2">De Rotarix stiu, ca la Clau am ratat perioada si ne-am chinuit ceva cu gastro-enterita cand mergeam la Felix si bea apa din psicina. Nu am stiut ca se face la 2 luni, de altfel nu mi-a zis inca nimic dr de vaccinurile optionale in cazul Luanei, oricum noi le facem putin decalat, nu dupa varsta, ci dupa termenul de la ultimul vaccin. Nu stiu cum calculeaza, nu m-am documentat, stiu ca trebuie o perioada intre anumite tipuri de vaccinari, am tabelul dar am mers pe mana ei.Pervenar-ul asta e ceva mai mult decat Pneumo 23, Clau Pneoumo 23 il are facut la optionale, de Prevenar nu stiu inca. Si asa v-a dat, sa le faceti toate impreuna, in aceasi zi? Nu-i prea mult pt copil? E o conditie sa fie facute toate odata? Eu sunt pro vaccinare, Clau are cam toate vaccinurile optionale pt varsta lui, si asa intentionez si la Luana, dar recunosc, fiind caz de prematur unde se recalculeza varsta de vaccinare nu stiu prea multe, daca dr nu a zis nimic. Oricum ea stie, fiind si dr pediatru a lui Clau ca noi vrem si optionalele, si cele obligatorii sa le platim, deci ma gandesc acum ca ne-ar fi zis._________________________________Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, AlmaEvery day brings new blessings.id="size1">
ramona7575 Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 Citat:citat din mesajul lui ramona7575Buna fetelor, Am si eu o rugaminte la voi , please, please !!!id="maroon">id="size2">V-am citit in fiecare zi, am scris mai timid pt. ca nu am avut prbl.cu sarcina. Am vazut ca multe ati nascut cu cezariana, tocmai m-a sunat asistenta doctoritei sa vin diseara la control (eram prg.pt. miercuri) iar daca totul arata bine sa fac luni operatia de cezariana. Duminica intru in 39 de saptamani, credeti ca este bine sa-l scot asa devreme? La voi cum a fost?La ultima consulatie (10 aprilie) bebe avea in jur de 3200 gr. mai devreme cu o sapt.decat data normala de nastere. Ce ziceti? Sunt un pic stresata, nu stiu ce sa-i zic diseara, nu as vrea sa o contrazic, sa nu se supere pe mine... id="brown">id="size2">align="right" id="quote2">Multumrsc fetelor pentru raspunsurile voastre, sunteti un forum f.unit cu sfaturi bune, eu sincera sa fiu am carnetelul langa computer si imi notez sfaturile voastre. O sa apelez cu incredere la voi. Inca mai astept raspunsurile de la mamicile cu cezariana. Am incredere in doctorita dar vreau sa stiu si pararea celor de pe forum, Dumnezeu este mare si are grija de toti bebelusii nostri[ruga]. id="blue">
mart.apr09 Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 Cine a nascut si nu se regaseste in listuta va rog dati PM la Ayla sau Simina Ce facem cu listuta de sarbatorite? Cand trecem de la gravidute la lista de ghiocei se pierd datele de nastere. Are cineva vreo idee? Siminaaaa, esti pe receptie? (Monica)
Ayla21 Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 De MARIA nu mai stiti nimic? Hai ca m-am jucat destul pe aici, ma dus la somn. _________________________________ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings.id="size1">
Ayla21 Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 Am uitat sa va spun ceva, juma de neuron, ce mai Aveti grija sa il puneti pe bebe sa doarma cand pe o parte cand pe cealalata, sa nu ramana cu capul turtit. Pe noi ne ajuta perinita ajutatoare. Ne-a spus ce exista ceva gen cocon, "cocoon baby" unde doarme corect. Caut si revin. _________________________________ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings.id="size1">
Raaluca Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 FELICITARI ANA MARIA! [flo] [flo] [pup][flo] [flo] Ce s-a mai stabilit cu infacolul? Il comanda cineva sau nu? Eu as vrea 2 sticlute. In mod normal m-as fi bagat sa-l comand eu dar e f complicat ca eu sunt toata ziua singura cu bb si abia pot sa merg la wc... Eu stiu ca la comenzile pe net (la tot ce am facut eu) se plateste inainte - se retrag banii de pe card la cursul din ziua respectiva al bancii la care e cardul... Asa ca trebuie stransi banii inainte ... Tineti-ma si pe mine la curent plz! Plec ca URLAAAAA! Raluca, mamica de [bb]Lena
SimonaMami Postat Aprilie 24, 2009 Raport Postat Aprilie 24, 2009 Citat:citat din mesajul lui Ayla21Citat:citat din mesajul lui SimonaMamiCitat:citat din mesajul lui Ayla21Simona, doar daca tu doresti, eu nu cred in asa ceva. Am vrut sa fac ceva de ziua in care "s-a nascut inger" ca de ziua ei, pt ca ziua ei (cum as fi tinut ziua Luanei de ex) nu am cum, deci "ziua de nastere (inger) a Almei" va fi 30 ianuarie. Insa nu cred in "pomeni" etc, in ideea de scop anume, cum cred altii, ca fara nu se poate. E dragut gestul tau, si nu am de ce sa ma supar, dar nu iti pot cere asta. Daca Eric doreste sa trimita un balon pt Alma, va fi un gest minunat, vom stii ca ea inca traieste in gandurile celor care nu au uitat-o.[asia]Multumesc Simona![flo]_________________________________Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, AlmaEvery day brings new blessings.id="size1">align="right" id="quote2">MOnica, nici eu nu cred in pomana. Si de-aia in loc sa dau dulciuri, de exemplu, am preferat baloane, in amintirea primului balon trimis la cer de Eric.Pupici multi!Simona [gravi] 39+, cu Victor Christian / [fetita] Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05)align="right" id="quote2">Simona, scrie pe baloane numele ei si fa pozici. Cum e la pagina ei.Angel AlmaPozele cu numele Almei scris pe nisip sunt facute pe plaja Castellon, de la Marea Mediterana, de catre o prietena buna de-al lui Alex care este acolo.Simona da, vreau, si-ti multumesc![flo]Si pt Eric _________________________________Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, AlmaEvery day brings new blessings.id="size1">align="right" id="quote2">M-ai prins! Exact asta intentionam! Si... multumesc pentru link insa... iti imaginezi ca nu mi-au scapat de cand au aparut, nu?! [:D]Abia acum am apucat de citit tot ce s-a scris de ieri :) In ritmul asta nu mai fac nimic altceva, decat stau si citesc :)Azi stau ceva mai bine cu moralul. Adica... asta este, riscul sa ne pierdem serviciul este imens. Practic sansele sa il pastram sunt absolut infime. Am tras o portie zdravana de plans azi-noapte, dupa care am zis ca ne vom descurca noi! Nu stiu inca in ce mod, si nici cum va fi, dar important e ca ne iubim si ca avem doi copii minunati. Impreuna vom trece peste toate!Felicitari Anemariame !!!id="red"> Refacere usoara si bebe mancacios si sanatos!Simona [gravi] 39+, cu Victor Christian / [fetita] Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05)
Postări Recomandate