Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui An@
Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
La multi ani, Chris!id="red">Ana, chiar la metrou? Ma intereseaza si pe mine detalii daca se poate, poate ne "vedem" pe mess. E tare pacat de pomii aceia, mi-a venit sa plang cand am vazut, si continua. Plus ca acum o luna au pus banci si cosuri de gunoi pe toata strada, acum le-au scos si le-au incarcat intr-o masina [q].La durerea mea de ovare vad ca functioneaza homeopatele, sper sa se vada si pe urmatoarea ecografie.-----------------------------------Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama Sabinei din 07/07/07 -----------------------------------Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"id="size1">
align="right" id="quote2">tu de ce nu ai PM?mami de Ana (22 mai 2007)
align="right" id="quote2">Motive obiective... mi s-au scris mizerii la un moment dat.Am mess si m-ai adaugat.Alynta, am citit si eu povestea acum cateva zile si n-am cuvinte... asa ceva nu trebuie sa se intample [q].-----------------------------------Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama Sabinei din 07/07/07 -----------------------------------Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"id="size1">
  • Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

An, Felicitari pt ²culcus², parca simt si io emotiile tale.

Carla, daca taie copacii nu au nici o regula?

De ex la mine in oras e o alee mare (Augustanalage) cunoscuta cu niste castani imensi. s-au mai taiat din ei si coronile s-au micsorat pt ca erau periclosi in caz de furtuna..mereu ma certam cu tatal meu cand mai taia un copac, ca el vroia lumina. Pusese lulti copaci prin 58 cand costrisera ei casa si in 85 cand eram io mica era prea multa imbra in curte..si gradina.

Stiu ca ati mai discutat voi..dar evident ca am uitat atunci. cum e cu 3 scaunele in masina. Pretena mea are Dacie, logan parca si are 2 scunele de copil mare si 1 scoica. Si merg perfect. si ii va intra cu siguranta si al 3lea scaunel normal.

La mine in schimb nu incape nici inaltatzor intre scaune, dar am si niste scaune late la copii, dar asta ar fi ultima ingrijorare daca l-as avea pe bb3

Si, sambata R vrea sa stea in fatza cand merge la bazin. cu scaunul, evident..si imi spunea o mamica ca e cel mai sigur loc, dupa ultimile teste..Halal asa..ca asta nu credeam in veci. Cum spuneam, mentalitate, perceptie..etc etc..

Postat

Didi, adica..nu respingi de tot ideea de bebe3...sau am interpretat eu prost. [pup]

Liviana, din film cel mai mult m-a impresionat mamica cu baietelul mort, la faza aia cu "stii cum e sa te implore cineva?" iar cineva-ul ala sa fie copilul tau de 2 ani si sa nu ii poti da o gura de apa. Nici scuze nu si-au cerut nenorocitii.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Postat

Carlaid="red">, am inteles. Ok, ne vedem pe mess [:D].

Didiid="red">, sper ca simti doar emotiile, nu si stresul [:D] (am vazut intamplator cine e gravi din "anturajul" tau id="size1">[:D]). Cum, mai, "locul mortului" sa fie acum "cel mai sigur" loc pentru copil?? [bang][alcool] Asa ma enerveaza chestia asta cu "dupa ultimele studii", se inverseaza lucrurile de nu mai stii ce e bine si ce nu. Imi aduc aminte cand incepusem diversificarea Anei si imi zisese pediatra ca gluten dupa 9 luni si o luna mai tarziu imi spunea ca a fost la un congres si ca "dupa ultimele studii" [alcool][:-@] ar fi bine glutenul "mai repede, cat mai devreme, pe la inceputul diversificarii, bla, bla" ...

Cred ca in spatele oricarui asa-zis "studiu" stau tot felul de interese ale producatorilor (de diverse) de habar nu avem.

mami de Ana (22 mai 2007)

Postat

Madalina, scriu cum imi reamintesc. io am scris despre faptul ca ai mei au fost vacinati, david doar prima doza (1/3) contra bolilor pe care le transmit capusele, una. dar nu stiu cum e in ro, si Betty scria de ele. De asta am zis ca poate o lamuresti tu.

Chichi, nu, dupa ultimul concediu alaturi de o familie de trei copii, mi-am dat seama ca io nu as face fatza. Dar altii da. chiar bine. Pt mine a fost un soc, parca nu avema deloc copii..irational as zice, ca m-am simtit.

Dar dar e sa se intampla, pt ca io is patitza ( cu R ca eram de ani buni pe AC), noi il vom pastra, nici nu se pune problema, nu stiu care e mai pt, io sau colegu.

Chiar faceau la un moment dat preteni nostri ca ne-ar mai trebui si nou unul si noi am zis ca daca mai vine unul, plecam noi :)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...