Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei

Postări Recomandate

Postat

Carlaid="red"> eu zic sa lasi lucrurile sa decurga de la sine!

An@id="red"> cred ca e incantata fata de carte!

Eu am primit de la emisiunea "Trezirea la apel" de pe TVR1(am trimis mail|) cartea "Ispravile lui Panze" Ed Rao! E foarte faina si David o iubeste!

Alina-Mirela [gravi] 29+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[copil]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="red">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex
Salutare,Ramona, La multi ani!!! Sa va traiasca[bis]incerc sa incarc niste filmultze, nu stiu cate se vor incarca, dar macar asta merge cu bicicleta.
align="right" id="quote2">Felicitari!!!!!!!!!!!Nu ziceai tu ca nu ai incredere in baiat sa-l lasi cu bicicleta?Ca este prea zapacit?Nu te-am confundat,nu?Io,sincer as fi asa de mandra sa mearga STEFAN cu bicicleta..........Adica ati vazut ce incantata am fost cand a reusit sa mearga pe tractor[:D]Imi inchipui cat de mandra esti tu,vazandu-l ca poate merge singur.Uite asa cresc puiutii nostrii,cu fiecare progres/pas in plus!Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007id="green">[testoasa]POZE 1 ANfilmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan
Postat

Didi, cel mic e pe bicicleta? E supeer in cazul asta! Ati renuntat de cele fara pedale?

Ioana, inoata singur? De sarit sare si Patrick, de ma infior, dar cu colac. Nu sare si nu inoata fara. Ar sari si in vana, intr-o zi a incercat sa se urce ma marginea cazii sa sara...

Alynta, nu pot vedea pozele.

Ioana mama de [copil] Patrick Alexandru (01.06.2007)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Ioana, inoata singur? De sarit sare si Patrick, de ma infior, dar cu colac. Nu sare si nu inoata fara. Ar sari si in vana, intr-o zi a incercat sa se urce ma marginea cazii sa sara...

align="right" id="quote2">

Da,inoata,insa nu foarte mult.Acum lucreaza tati la acest lucru.Noi nu am vrut sa/i dam colac ca sa nu se "ataseze" de el si sa/i fie frica fara.Nu stiu daca sare ca are incredere in ce poate sau din inconstienta,amuzandu/l saritul in apa.Oricare varianta ar fi se distreaza de minune.

An@id="red"> cel roz nu este tobogan,este "vapol"[:-)))][:-)))] si lui ii place sa sara dupa "catalg"[:-)))]

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007id="green">[testoasa]

POZE 1 AN

filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Alynta, nu pot vedea pozele.

align="right" id="quote2">

ASta e linck-ul! Daca nu reusesti da de la "my shots" pe "albums" si de acolo pe "vara 2010"! Poate merge asa!

Alina-Mirela [gravi] 29+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[copil]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="red">

pagina lui Davidid="red">
Cum a aparut Printul!id="blue">
Un ingeras in viata noastraid="blue">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...